ادعیه اسلامی همچنان رنگ و بوی تازگی و نو بودن دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این سنت حسنه همه ساله در آخر ماه شعبان که به عنوان دهه تکریم مساجد نام گذاری شده با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان در مسجد واحد تویسرکان برگزار میشود تا در این فرصت علاوه بر مسجد، خود را نیز برای ورود به ماه مهمانی خدا آماده کنند.
حجتالاسلام محمد بتشکن، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد تویسرکان، با بیان اینکه دعای ماه شعبان همچون دیگر ادعیه اسلامی حامی معانی و درسهای تازهای برای زندگی همه مسلمین از جمله شیعیان است، گفت: اگرچه این دعاها مربوط به 1400 سال قبل است، همچنان رنگ و بوی تازگی و نو بودن دارند و برای عصر و دوره ما دارای حرف تازه و حاوی نکات سازنده و آموزنده هستند.
دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان نیز با بیان اینکه آنچه میماند خداست و غیر خدا همه فنا پذیرند، خاطرنشان کرد: هر ساله در تقویم ما دو اتفاق مهم و تأثیرگذار تکرار میشود که دربرگیرنده مسائل خودسازی و جامعه ساز است، اول حلول ماه رمضان که ضیافت الله است و ماهی است که در آن به خودسازی میپردازیم و با حضور مستمر در مساجد خود را لایق مهمهانی خدا در این ماه میکنیم و این ضیافتالهی ما را از خودخواهی و همه آنچه به زمین چسبانده است، جدا میکند. وقتی از زمین جدا شدیم آسمانی و الهی میشویم.
وی بعد اجتماعی تقویم سالانه را ماه محرم دانست و گفت: ماه محرم دارای بعد اجتماعی سازندگی است و با الگو گرفتن از قیام امام حسین (ع) به اصلاح و ساختن جامعهای مطلوب میپردازیم.
در ماه رمضان نماز جماعت به همراه کارگاه تفسیر سوره حدید ویژه کارکنان در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار می شود.
انتهای پیام/