ایران پرچمدار وحدت است/ سعودی و صهیونیسم دو روی یک سکه
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها اخیرا با مشارکت شخصیت های سیاسی و دینی از بیش از ۹۰ کشور جهان در تهران برگزار شد. شرکت کنندگان در این اجلاس بر لزوم تقویت وحدت میان مذاهب مختلف اسلامی تأکید و تصریح کردند که القاء وجود اختلافات عمیق و حقیقی میان شیعیان و اهل تسنن از جمله توطئه های دشمنان به شمار میرود. در این اجلاس همچنین در خصوص مسأله فلسطین نیز بحث و تبادل نظر انجام شد و همگان تأکید کردند که مسأله فلسطین اصلی ترین و مهمترین مسأله جهان اسلام است.
شرکت کنندگان در اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها همچنین به خطرات ناشی از فعالیت های برخی کشورهای منطقه در قبال کشورهای جهان اسلام هشدار دادند. ازجمله کشورهایی که شخصیت های دینی و مذهبی از آن به عنوان خطری برای جهان اسلام یاد کردند، عربستان سعودی بود. حاضران در اجلاس محبان اهل بیت (ع) جملگی از مقامات ریاض به عنوان تهدیدی برای جوامع اسلامی یاد کردند و بر لزوم اتخاذ تدابیری برای مقابله با توطئه های آن برای مسلمانان، تأکید کردند. در همین ارتباط گفتگویی را با «محمد عبدالعال» از فعالان دینی فلسطینی شرکت کننده در اجلاس محبان اهل بیت (ع) ترتیب داده ایم که مشروح آن از نظر میگذرد؛
*ارزیابی شما از اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها که اخیرا در تهران برگزار شد چیست؟ این اجلاس چه اهدافی را میتواند در زمینه روشنگری پیرامون مسأله وحدت میان مسلمانان و لزوم مقابله خطرات تکفیریها، داشته باشد؟
بدون هیچ تردیدی میتوان گفت که برگزاری این اجلاس یعنی اجلاس محبان اهل بیت (ع) و اجلاس های مانند آن نقش بسیار مهم، مؤثر و غیرقابل انکاری در تقویت وحدت میان مسلمانان و تعمیق اندیشه ها و ارزش های اسلامی ناب دارد. برگزاری این اجلاس و اجلاس های مشابه آن، در شرایطی که دشمن سالهاست برای ایجاد تفرقه میان اقشار مختلف مسلمانان توطئه چینی میکند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
*شما به عنوان یک فعال دینی فلسطینی نقش جمهوری اسلامی ایران در تقویت وحدت میان امت اسلامی را چگونه ارزیابی میکنید؟
واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران امروز بیش از هر طرف دیگری از مخاطرات تفرقه میان مسلمانان آگاه است. لذا تهران برای تقویت وحدت میان ارکان مختلف امت اسلامی و جمع کردن تمامی مسلمانان تحت یک پرچم واحد، اقدام به برگزاری اجلاس هایی مانند اجلاس محبان اهل بیت (ع) میکند.
ما در این اجلاس روی این مهم تأکید کردیم که اهل بیت (ع) معیار وحدت میان مسلمانان هستند. بنابراین، کسی که در مسیر برخلاف مسیر وحدت گام میگذارد و حرکت میکند ـ از روی آگاهی باشد یا ناآگاهی ؛ در واقع منافع امت اسلامی را با چالش جدی مواجه میسازد.
در هر صورت، جمهوری اسلامی ایران امروز رهبری کشورهای جهان اسلام را برعهده دارد. برگزاری این اجلاس نیز یکی از اقدامات مناسب ایران در چارچوب همین رهبری در جهان اسلام است.
*دیدگاه شما در خصوص افزایش آگاهی امت اسلامی نسبت به خطراتی که آن را تهدید میکند چیست؟ آیا به راستی امت اسلامی به این سطح از آگاهی و هوشیاری بالا برای مقابله با دشمن رسیده است؟
نبرد امروز، نبرد آگاهی است. ما باید دشمنان ظاهری و باطنی خود را بشناسیم. یعنی آنقدر آگاهی داشته باشیم که بدانیم چه کسانی به صورت ظاهری و چه کسانی در خفا علیه امت اسلامی
توطئه چینی میکنند.
بر اساس آنچه که گفته شد، اگر ما در نبرد آگاهی به پیروزی برسیم بدون شک در نبرد با دشمنان نیز به پیروزی دست خواهیم یافت. ما گمان میکنیم که مسأله فلسطین تنها مسأله مهمی است که امت اسلامی باید به آن توجه داشته باشد. تعجب نکنید. من به عنوان یک فلسطینی با شما سخن میگویم. بله در عرصه میدانی، مسأله فلسطین مهمترین مسأله جهان اسلام است اما در بُعد فکری و مفهومی مسأله آگاهی است که البته مسأله فلسطین جزئی از آن محسوب میشود.
اکنون باید اینگونه از صحبت های خود نتیجه بگیرم که فلسطین آزاد نخواهد شد مگر با افزایش آگاهی و هوشیاری امت اسلامی نسبت به آنچه که در اراضی اشغالی میگذرد. اگر ما از مسأله آگاهی و هوشیاری در برابر دشمن و مسأله دشمن شناسی، بگذریم و عبور کنیم، پیروز نخواهیم شد و به اهداف خود نیز دست پیدا نخواهیم کرد.
به این مسأله دقت کافی داشته باشید. ما اگر حتی موفق به آزادسازی فلسطین هم بشویم و در مرحله بعد هم بتوانیم رژیم سعودی را از قبله دوم مسلمانان بیرون برانیم، اگر میزان آگاهی و هوشیاری خود را بالا نبریم، در آینده باز هم گرفتار آفت ها و غده هایی نظیر رژیم های سعودی و صهیونیستی خواهیم شد.
*ما امروز میبینیم که عربستان سعودی و برخی کشورهای دیگر اقداماتی را انجام میدهد که برای جوامع اسلامی خطر بزرگی به شمار میرود. یکی از این اقدامات، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است. این عادی سازی در شرایطی اتفاق میافتد که رژیم صهیونیستی دشمن شماره یک جوامع اسلامی و امت اسلامی محسوب میشود. آیا این مسأله موجب به فراموشی سپرده شدن مسأله فلسطین نشده است؟
برای پاسخ دادن به این سؤال باید به پروژه غرب برای امت اسلامی و بشریت اشاره کنم. پروژه شوم غرب برای بشریت و امت اسلامی این است که غرب به دنبال نابود کردن هویت انسانی و اسلامی است. غربی ها برای این اقدام رژیم های سعودی و صهیونیستی را مأمور کرده اند. رژیم های سعودی و صهیونیستی در یک جبهه قرار دارند.
اینکه میبینید رژیم سعودی به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی آن هم به صورت علنی میپردازد به این خاطر است که سعودی ها همه کارت های خود را در منطقه سوزانده و این آخرین کارتی است که میتوانند از آن استفاده کنند. از آنجایی که سعودی و صهیونیسم هر دو از یک منبع تغذیه میشوند بنابراین، سقوط یکی از آنها لزوما به مثابه سقوط دیگری نیز هست.
منبع: مهر
انتهای پیام/