پیام وزیر فرهنگ به سیامین جشنواره موسیقی فجر
به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از ستاد خبری سیامین جشنواره موسیقی فجر،علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام آورده است: «هر سال درچنین روزهایی و در آستانه جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بهار فعالیتهای فرهنگی هنری در نیمه زمستان، آغاز و درخت هنر شکوفه بار می شود.در چنین روزهایی سازها کوک می شوند و نغمه های موسیقایی هنرمندان ایرانی و خارجی در فضای جشن های فرهنگی هنری و در حضور علاقمندان به هنر موسیقی، طنین انداز می شود و سالی سرشار از رویدادهای بدیع هنری را نوید می دهد. موسیقی یکی از هنرهای ملی ماست که پیشینه ای بسیار طولانی و غنی، آثاری ارزشمند و ماندگار و پدیدآوردندگانی صاحب نام دارد. اغراق نیست اگر بگوییم موسیقی علمی ترین رشته در میان رشته های هنری است و موسیقی دانان ایرانی قرن ها در این دانش سرآمد دیگر هم قطاران خویش در دیگر سرزمینها بوده اند؛ موسیقی دانان بزرگی چون صفی الدین ارموی ، عبدالقادر مراغه ای ، قطب الدین محمود شیرازی، ابونصر فارابی، ابوعلی سینا، رودکی ،خوارزمی و صدها اندیشمند و موسیقیدان صاحب نام دیگر که با کوشش های خویش این هنر را در طول تاریخ پرشکوه کشورمان بلندآوازه کرده اند.
امروز موسیقی ایرانی علاقمندان بیشماری دارد که بخشی از برترین آنها در این جشنواره بین المللی هنرنمایی می کنند و پنجه طلایی ، نغمه داوودی و طنین صدای دلنشین و آوای گرم آنان ، دوستداران موسیقی ایران زمین را مشعوف و پر نشاط می کند و آوازه آواز و سازشان را فراتر از مرزهای زمینی بر دل و جان تشنگان هنر ایرانی می نشاند و تحسین آنان را بر می انگیزد.
برگزاری اولین دوره جشنواره در سال 1364 با عنوان «جشنواره سراسری سرود و آهنگهای انقلابی» با حضور 30 گروه هنری به نوعی نخستین گردهمایی هنرمندان موسیقی کشور پس از انقلاب اسلامی به شمار می آمد که زمینه تبادل نظر برای نگاهی تازه و متاثر از انقلاب اسلامی به این هنر را فراهم آورد.
این تجارب ارزنده در دوره های بعد تداوم یافت و به تدریج در شکوفایی جریان آینده موسیقی ایران موثر واقع شد، هر چند این راه عاری از آزمون و خطا و گاه برخی دلخوریها نبود اما امروز که سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر با مشارکت فعال هنرمندان عزیز برگزار می شود، فرصت مغتنمی برای معرفی و تعالی این هنر ملی –میهنی فراهم شده است. جشنواره موسیقی فجر جلوهگاه سالیانه کوششهای هنری اهالی موسیقی به شمار می آید و برگزاری سی امین دوره این رویداد ارزشمند موسیقایی ، نوید بخش روزهای پر امید برای همه کسانی است که به اعتلای فرهنگ و هنر این مرز و بوم می اندیشدند. این جشنواره در سی امین سال تولدش همزمان با فعالیت دولت تدبیر و امید برگزار می شود و امید می رود با تدبیر شایسته مدیران امور هنری فعالیت بیش از پیش هنرمندان موسیقی کشور شاهد پیشرفت روز افزون موسیقی منطبق با معیارهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی باشیم.
اینجانب در سیامین طلوع این رویداد ارزشمند هنری به نمایندگی از همه اهالی فرهنگ و هنر، صمیمانه ترین درودهایم را به محضر همه هنرمندان شرکت کننده در جشنواره سی ام و مسئولان برپایی و برگزاری این رویداد بین المللی تقدیم می کنم و برای تمامی آنان آرزوی موفقیت روز افزون دارم.»
انتهای پیام/