سهم ایران از آلودگی دنیا 2 درصد است/ چین و آمریکا بیشترین سهم را دارند
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، حسین غریبی عصر امروز در سیزدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی که در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، اظهار کرد: در راستای کاهش آلودگی هوا و حفظ سلامت افراد برنامههایی در نظر گرفتهشده است تا بتوان به این مهم کمک کرد.
وی افزود: از جمله این برنامههای که توسط پژوهشگران در دست انجام است میتوان به ساخت کاتالیزها اشاره کرد که با علم الکتروشیمی بررسی میشود.
رئیس انجمن الکتروشیمی ایران تصریح کرد: در این طرح میتوان به نقش کاتالیزها در پیلهای سوختی اشاره کرد که منجر به تحرک وسیله نقلیه میشوند؛ اگر بتوانیم این کاتالیزها را همچون ماشینهای هیدروژنی در نظر بگیریم در واقع، میزان آلودگی هوا توسط ماشینها به صفر خواهد رسید.
وی افزود: آخرین پژوهشهای انجامشده دانشمندان در زمینه آلودگی هوا در این سمینار موردبررسی قرار خواهد گرفت.
غریبی با بیان اینکه در سالهای گذشته بیش از 200 به سمینار ارائه میشده است، تصریح کرد: در سطح دنیا دانشمندان و پژوهشگران ایرانی بسیار مطرح هستند و این امر تا برگزاری کارگاههای آموزشی توسط دانشمندان ایرانی پیش رفته است.
وی با تأکید بر اینکه انرژی با نگاه الکتروشیمی است که معنی پیدا میکند، اظهار داشت: نگاه الکتروشیمی به بهبود وضعیت آلودگی هوا ویژه است؛ کشور ایران سهم دودرصدی از تولید دی اکسیدکربن کشور دارند.
رئیس انجمن الکتروشیمی ایران با اشاره به اینکه آمریکا و چین بالاترین درصد تولید دیاکسید کربن را در دنیا دارند، یادآور شد: کشور آمریکا و کشور چین به ترتیب سهم 15 و 30 درصدی از آلودگی دنیا را دارند.
به گفته عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دانش الکتروشیمی جزء علوم پیشرو در راستای حفظ و سلامت هوا و محیطزیست در سطح دنیاست.
وی با اشاره به هوای آلوده تهران، خاطرنشان کرد: با قرار دادن فیلترهایی در ماشینهای دیزلی میتوانیم به کاهش آلودگی هوا کمک کنیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/