دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1396 - 11:39
در گفت و گو با آنا مطرح شد

جشنواره نشریات دانشجویی، گامی بلند به سوی جایگاه واقعی رسانه های مکتوب

داور دومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره چگونگی داوری آثار اظهار کرد: دسته بندی آثار ارسالی از واحدهای دانشگاهی سراسر کشور انجام و با توجه به اینکه روز دوم داوری ها را سپری کردیم، برخی نشریات با توجه به شاخص های مورد نظر، توانستند امتیازات لازم را کسب و برگزیده شوند.
کد خبر : 232793

احمد نادری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا افزود: نکته جالبی که در بررسی آثار دانشجویی رویت شد، این است که سطح آثار و نشریات دانشجویی با توجه به نوپا بودن این جشنواره، با نشریات دانشگاه های سراسری رقابت می کند.


وی در بیان این مهم که ده سال سابقه مطبوعاتی و کار داوری بنده در سطوح مختلف دانشگاهی، توانسته یک کار داوری منصفانه را در این جشنواره نمایان کند؛ خاطرنشان کرد: سطح نشریات دانشجویی در دانشگاه آزاد رشد کرده و نیازمند زمینه سازی فرهنگی برای رشد و بالندگی و حمایت ویژه از سوی مقامات مسئول است.


نادری گفت: زمینه سازی برای فضای آزاداندیشی در نشریات دانشجویی با رعایت خطوط و قوانین موجود، زمینه ساز افزایش نشریات و آثار فاخر در حوزه فرهنگی محیط های دانشگاه آزاد حتی در رقابت با مراکز علمی دیگر است که مسئولان فرهنگی نباید با توجه نکردن به این مقوله سد راه رشد نشریات شوند.


این داور جشنواره با مهم ارزیابی کردن جایگاه نشریات در جوامع امروز و آموزش و پرورش استعدادهایی که در راه علم، قلم فرسایی می کنند؛ تصریح کرد: دومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی، گامی بلند به سوی جایگاه واقعی رسانه های مکتوب برداشته است.


وی گریزی هم به فضاهای مجازی و چند رسانه ایی زد و در مقایسه با رسانه های مکتوب خاطرنشان کرد: گرچه به اقتضای زمان افراد جامعه در شبکه های مجازی به دنبال محتوای خود می گردند؛ اما نباید فراموش کرد که همچنان، کتاب و مجلات و نشریات جایگاه واقعی خود را از دست داده اند.


نادری یادآور شد: معتقدم که گسترش شبکه های مجازی نمی تواند از ارزش معنوی آثارمکتوب بکاهد؛ از این نکته نظر که رسانه های مکتوب به عنوان منابع رسمی تر، همیشه مورد توجه مخاطبان بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب