دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آبان 1396 - 17:14
دو خبر/

برگزاری «محفل انس با قرآن کریم» در واحد تهران مرکزی

به همت اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی «محفل انس با قرآن کریم» برگزار شد.
کد خبر : 232496

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این محفل نورانی پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای گروه تواشیح، ندا نبوی استاد گروه معارف اسلامی دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی گفت: «عشق مفهومی بسیار مقدس است و جایگاهی والا دارد پس هر علاقه ای عشق معنا نمی شود بلکه پاسخ به غرایز و هواهای های نفسانی است و نهایت عشق را در روز عاشورا شاهد هستیم. آنان که از همه هستی و وجودشان گذشتند و این چنین صحنه عاشورا را رقم زدند. انسان ها ممکن است به مراحلی از کمال برسند که از فرشتگان هم بالاتر روند و ممکن است انسان در مقامی قرار گیرد که در مرحله رذالت قرار گیرد. خداوند انسان ها را آزاد آفریده است یکی از طریق عقل سلیم و دیگری عقل رحمانی. بنابراین عقل سلیم محبت باطنی خداست.»


وی با تأکید بر اینکه «حجت» دارای انواع باطنی و ظاهری است، افزود: « بالاترین مرحله آزادی، آزادی از اسارت نفسانی است. جهاد اکبر سیر و سلوک الی الله است، آزادی در مکاتب الهی و عقلی به معنی بی بند و باری است که هرچه هواهای نفسانی به ما دستور داد از همان تبعیت کنیم. از دیدگاه اسلام آزادی واقعی به معنای رهایی از بندگی غیر خداست و اگر ما نخواهیم بندگی خدا را کنیم یا بنده طاغوت شده یا بنده هوا های نفسانی خودمان می شویم. آزادی واقعی فقط در بندگی خداوند است و باید مسیر زندگی خود را مشخص نموده و اطاعت از امر پروردگار داشته باشیم.»


هم اندیشی نماز


به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران جلسه هم اندیشی پیرامون نماز برگزار شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد، رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، معاون دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مسئول امور فرهنگی و اجتماعی مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج ) واحد تهران مرکزی برگزار شد.


شرکت کنندگان در این جلسه در باره وضعیت نماز و نمازخانه، نظرسنجی پیرامون شرکت کنندگان در نماز جماعت اعم از استادان، دانشجویان و کارکنان، راههای جذب مخاطب برای شرکت در نماز جماعت، ارائه طرح برنامه و هماهنگی در مورد فعالیت های حوزه فرهنگی مجتمع، حضور مسئولان و مدیران در نماز جماعت و ایجاد نظام ارزیابی در خصوص تشخیص فعالان فرهنگی از غیر فعالان به بحث و تبادل نظر پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب