تولید تجمعی 85 میلیارد متر مکعب گاز از میدان پارس جنوبی
به گزارش گروه اقتصادی آنا از شرکت نفت و گاز پارس، یحیی رشیدی به بهره برداری از ۱۴ سکوی گازی ( فازهای ۱۲، ۱۵ و ۱۶، ۱۷ و ۱۸، ۱۹ ، ۲۰ و ۲۱) در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: مجموع گاز ترش غنی تولید شده از این سکوها تاکنون ۱۳۵,۶۰میلیارد متر مکعب بوده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲۵ سکوی گازی در پارس جنوبی به بهره برداری رسیده، افزود: با توجه به پایان تعمیرات اساسی، این سکوها تا پیش از زمستان به آمادگی تولید با ظرفیت کامل می رسند.
رشیدی، تولید ایمن و پایدار گاز از پارس جنوبی و ایجاد ظرفیتهای جدید توسعه را اولویت اصلی شرکت نفت و گاز پارس عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته رقم تولید گاز پارس جنوبی تا پایان سال به روزانه ۵۷۰,۵ میلیون متر مکعب می رسد که این میزان تولید با توجه به پیش بینی های انجام شده در بخش عملیات تولید و همچنین پشتیبانی هوایی و دریایی محقق خواهد شد.
معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس تولید تجمعی گاز پارس جنوبی از ابتدای تولید تا پایان شهریورماه امسال را ۱۱۴۷ میلیارد متر مکعب اعلام کرد و با اشاره به تکمیل طرحهای درحال توسعه پارس جنوبی در مدت دو سال آینده گفت: بر همین اساس و با افزایش تولید از میدان پارس جنوبی، میزان تولید تجمعی گاز کشور از این میدان در سالهای آینده بطور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به افزایش ۵۳ درصدی تولید گاز پارس جنوبی از سکوهای جدید، سهم فعلی تولید گاز این میدان را ۶۴ درصد اعلام کرد و گفت: با اتمام توسعه بخش فراساحل فازهای پارس جنوبی، سهم شرکت نفت و گاز پارس از این تولیدات بالغ بر ۷۵ درصد خواهد بود.
معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس در ادامه با تاکید بر تقویت توان نیروی انسانی شاغل در بخش مدیریت عملیات و تولید این شرکت، وجود نیروی انسانی متخصص را رکن اصلی پیشبرد اولویتها و تحقق برنامه های راهبردی دانست و افزود: مدیریت منابع انسانی بر اساس اصول بنیادی این شرکت در حوزه های تولید و توسعه، از سالهای گذشته به جذب نیروهای متخصص اقدام کرده و با برگزاری دورههای آموزشی و حرفه ای، سطوح تخصص کارکنان را در حین خدمت ارتقا داده است.
وی همچنین کیفیت، سرعت و دقت فعالیتهای نظارتی و اجرایی در بخش فراساحل را مطلوب ارزیابی و اظهار کرد: با توجه به رفع محدودیتها و توسعه فضای بینالمللی در عرصه صنعت نفت و گاز، ضمن افزایش علاقمندی شرکتهای خارجی برای همکاری در طرحهای پارس جنوبی، کیفیت و سرعت فعالیتها، نصب تجهیزات و قطعات یدکی افزایش یافته که این امر اثر مطلوب و مستقیمی بر افزایش و استمرار تولید داشته است.
انتهای پیام/