دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یادداشت خراسان/ کوروش شجاعی

طلوع عشق از مشرق اربعین

بارالها چه اتفاقی در عالم افتاده، مگر خورشید از مغرب طلوع کرده، یا آفتاب سر بر مشرق گذاشته و در شرق غروب کرده؟
کد خبر : 229789

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، این دریای بیکران انسان‌های عاشق به کدامین سو چنین شتابان پا در راهند؟
این زنان و مردان و خردسالان و این کهنسالان قد خمیده سوی کجا، سوی چه کسی «هروله» کنان گام بر می‌دارند؟
خدایا این مردمان چه می‌کنند، اینان که بعضی هایشان «دست»، بعضی هاشان «پا» و برخی شان نه «دست» و نه «پا» در بدن دارند کجا می‌روند؟ آن هم چنین عاشقانه!
بارالها چه اتفاقی در عالم افتاده، مگر خورشید از مغرب طلوع کرده، یا آفتاب سر بر مشرق گذاشته و در شرق غروب کرده؟
بارپروردگارا این کاروانیان به کدامین مقصد چنین «سبک بار» و «سبک بال» طی طریق می‌کنند؟
این کاروان چند میلیونی که شیعه و سنی و غیرمسلمان و سفید و سیاه و زرد از گوشه گوشه جهان در آن جمع اند با این همه تکثر فکر و اندیشه و مرام سوی کدامین مقصد، سوی کدام «میعادگاه» پای در راهند؟
تاریخ جهان تاکنون چنین عظیم جمعیتی که در این سال‌های اخیر از جای جای کره زمین گرد هم می‌آیند و به هم می‌پیوندند و سوی مقصدی واحد روانه می‌شوند، در هیچ یک از اوراق خود ثبت و ضبط نکرده است.
این میلیون‌ها انسان با «پای دل» قدم در راه گذاشته و به «کاروان عشق» پیوسته سوی عیش و نوش و طرب و راحت دنیا نمی‌روند. اینان، راحت و خور و خواب و پوش و لذت این دنیایی را ترک کرده اند و «پیاده» با به جان خریدن سختی‌ها «مسیر عشق» را از دیارشان و سپس از کنار مرقد مولی الموحدین امیرالمومنین حضرت سیدالوصیین علی بن ابی طالب سوی حریم و حرم سید و سالار آزادگان سید جوانان اهل بهشت، پنجم اهل کساء، حضرت سیدالشهدا نور چشم و پاره تن حبیب خدا حضرت محمدمصطفی(ص) طی طریق می‌کنند.
این دریای انسان‌های مشتاق سوی اقیانوس بی منتها و مظهر آزادگی و شرف و غیرت و دین باوری، سوی جلوه اتمّ ایثار و فداکاری و اخلاص و سوی سرزمین کربلا روانند تا بگویند‌ای فرزند حبیب خدا اگر آن روز در کربلا و عاشورا نبودیم که ندای هل من ناصر امام زمان را لبیک گوییم، امروز آمده ایم و می‌آییم تا نشان دهیم ارادت و محبت و وفاداریمان را به فرزند پیامبرخاتم. آمده ایم و می‌آییم تا به دنیا و خصوصا همه یزیدیان دیروز و امروز و فردای جهان بگوییم ببینید که هنوز و تا دنیا دنیاست خون پاک و مطهر حسین در کالبد حق و حقیقت و هستی می‌جوشد تا قلب غیرت و عزت و شرافت و آزادگی و حق باوری بتپد و به برکت این خون پاک و مطهر دین خدا و حقیقت انسانیت زنده بماند.
میلیون‌ها دلداده حق و عاشق حسین که مظهر حق باوری و ایثار و اخلاص در راه خداست، پای در راه کربلای فرزند پیامبرند تا با صدای بلند و رسا بگویند، حسین جان اگر آن روز تو و یاران صدیق و وفادارت برای مانایی دین حق خون دادید، اگرآن روز شما برای اصلاح امت جد گرامیتان و احیای امر به معروف و نهی از منکر جان پرمقدار و بدن مطهرتان را در نهایت شجاعت و ایثار در مقابل شمشیر اهریمنان و یزیدیان و قبیله ظلم و جور قرار دادید و اگر برای رهانیدن انسان‌ها از جهالت و نادانی و نجاتشان از سرگردانی و ضلالت و گمراهی، خون قلب مبارکت تان را «بذل» کردید، ببینید و شاهد باشید که به لطف باری تعالی ما و همه مومنان و دلدادگان حق و حقیقت و دوستداران و محبان پیامبر(ص) و اهل بیت طاهرینش(ع) از عمق جان در همه عمر و در تمامی محرم‌ها و صفرها، اربعین‌ها و در همه نمازها و دعاهایمان به درگاه حضرت حق التماس می‌کنیم که تا آخرین لحظات عمر و واپسین نفس‌های خود و در برزخ و محشر و عقبی در صف و زمره حق باوران و حسین یاوران، عدالت خواهان و ظلم ستیزان و مظلوم یاوران باشیم.
اجتماع بی نظیر مردمان در اربعین و به راه افتادن دریای عاشقان و کاروان چند میلیونی مشتاقان حق و حقیقت و مودت آل ا... جلوه‌ای از جلوات لطف الهی و تجلی وعده پیروزی حق است که به برکت خون شهیدان بسیاری روزی دلدادگان شده است.
اربعین همچنین مصداق بارز و روشن اثبات حقیقت این حدیث شریف نبوی است که فرمود اِنَّ لقتل الحسین حرارة فی قلوب المومنین لن تبرد ابدا (از برای شهادت حسین حرارتی در قلوب مومنین است که هیچ گاه سرد نمی‌شود).
و ختم کلام این که در چنین ایام و عصر و روزگاری چه آشکار در می‌یابیم که حقیقت دین پیامبر خاتم و قرآن مستحکم و حقانیت اهل بیت پیامبر و ائمه اطهار همچنان، حق را بر جان جهان جاری می‌کند و طلوع عشق و حق باوری از مشرق اربعین شاهدی واقعی و عینی بر این حقیقت انکارناپذیر است.
اربعین و زیارت عارفانه اش گوارای جان همه عاشقان، چه آنان که قسمت شد و پای در راه گذاشتند و چه آنانی که اشک و دل و حسرت و غبطه شان را همراه راهیان حریم و حرم سیدالشهدا کردند.


منبع: خراسان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب