دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاندار تهران در نشست با نمایندگان تهران:

سعی کرده‌ایم بین مدیریت تهران و کشور تفکیک قائل شویم/ فقط یک لوله انتقال آب آشامیدنی برای تهران وجود دارد

محمدحسین مقیمی با برشمردن برخی کمبودها در شهر تهران گفت: سعی کرده‌ایم بین مدیریت تهران و کشور تفکیک قائل شویم. چون همه مجموعه‌ها به نوعی در مدیریت تهران حضور دارند. کمک‌های آنها خوب است اما گاهی مدیرهای استان را فشل می‌کنند.
کد خبر : 229714

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محمدحسین مقیمی استاندار تهران در نشست امروز با نمایندگان تهران گفت:در تهران با کمبود ۱۱ هزار تخت بیمارستانی مواجه هستیم و اگر بخواهیم سالی ۱۵۰۰ تخت ایجاد کنیم هفت سال زمان می‌برد و در سال حدود هزار میلیارد فقط در این بخش باید سرمایه گذاری شود.


مقیمی با بیان اینکه شهر بهارستان که ششصد تا هفتصد هزار جمعیت دارد یک بیمارستان دارد که اخیراً افتتاح شده است اظهار داشت:در استان تهران سرانه ورزشی برای هر نفر ۴۳ سانتیمتر مربع است و در کشور یک متر مربع است.


وی ادامه داد: در آموزش و پرورش به بیش از هفت هفت هزار کلاس درس نیاز داریم.


استاندار تهران با بیان اینکه در بخش محیط زیست و ریزگردها، توسعه فضای سبز می‌تواند از ریزگردها بکاهد گفت:اعتباری را باید به کمربند سبز اختصاص دهیم. شهرداری در سالهای قبل اقداماتی انجام داده که باید ادامه پیدا کند.


مقیمی گفت: در حمل و نقل ریلی هم در شهر تهران و هم در حومه با مشکل مواجه هستیم.برای شهر تهران اگر همان پیشنهاد شهردار که مصوبه دومیلیارد دلاری است اجرایی شود بخشی از مشکل حمل و نقل حل می‌شود.


وی با اشاره به اینکه دو سه میلیون نفر از شهرهای اطراف تهران، روزانه به تهران سفر می‌کنند تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که شهرهای اقماری تهران به مترو وصل شوند که هزینه زیادی هم ندارد.


استاندار تهران فضای ورزشی تهران را ناکافی دانست و گفت: در شهر تهران با توجه به سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و شهرداری، وضعیت قابل تحمل است، اما در شهرستان‌ها اینگونه نیست.


وی ادامه داد: در ارتباط با آب آشامیدنی مشکل ما این است که فقط یک لوله انتقال آب وجود دارد و اگر برای آن اتفاقی رخ دهد با مشکل مواجه می‌شویم. تأسیسات نیز قدیمی هستند.حدود بیست تا سی درصد برق تهران هدر می‌رود و بی‌جهت مصرف می‌شود، چرا که سیستم‌های انتقال آن قدیمی و فرسوده هستند.


مقیمی به ورزشگاه آزادی نیز اشاره کرد و گفت: حدود پنجاه شصت سال از قدمت ورزشگاه آزادی می‌گذرد، باید به این سمت برویم که مشابه آن را در تهران بسازیم. این یک کار ملی است.


استاندار تهران در پایان تاکید کرد: سعی کرده‌ایم بین مدیریت تهران و کشور تفکیک قائل شویم. چون همه مجموعه‌ها به نوعی در مدیریت تهران حضور دارند. کمک‌های آنها خوب است اما گاهی مدیرهای استان را فشل می‌کنند. در حال جا انداختن این موضوع هستیم که استان تهران هم مثل استان ایلام، یک مدیریت جداگانه را می‌طلبد.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب