اقتصاد با عینک سیاسی توسعه پیدا نمیکند/ مدیریت حزبی و جناحی اقتصاد را به بیراهه برد
روحالله بیگی مشاور سازمان اوقاف و عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس در بازدید از غرفه آنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، در پاسخ به انباشت قوانین اقتصادی و به تبع آن وجود تفاسیر مختلف از یک قانون گفت: کنترل بر تمامی حوزههای مدیریتی و حتی قانونگذاری واجب بوده زیرا وفور قوانین و خروارخروار قوانین اقتصادی، نقص بزرگ به شمار میآید که باعث تفسیرهای مختلف از یک قانون میشود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، زمانی که مجلس یک قانون، بخشنامه و دستورالعملی را تصویب میکرد قانونی دیگر همراستا و همحوزه قانون قبلی به صحن میآمد که این یک بیماری مدیریتی است.
مشاور سازمان اوقاف تاکید کرد: با وجود انباشت قوانین مختلف، کشورمان دچار بیماری خود تحریمی بوده زیرا همه فقط بهدنبال چگونگی اجرای قوانین هستند اما هیچ مدیر و قانونگذاری به نحوه صحیح اجرای قانون توجهی نمیکند که اقتصاد اینگونه با تفاسیر مختلف قانون رودررو شده است.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درخصوص فراوانی تفاسیر مختلف قوانین از سوی مدیران، تصریح کرد: مدیران کشور بعضا صلاحیت تشخیص صحیح امور اجرایی را ندارند زیرا تفاسیر مختلف و اجرای غلط قوانین بهخاطر ضعف مدیریتی است که گریبان امور اجرایی کشور را گرفته است.
بیگی افزود: مدیران نخبه و متخصص در امور اجرایی جایگاه خود را به رانتبازیهای سیاسی دادهاند زیرا به وضوح شاهد آن هستیم که سیاسیکاری و تفسیر گوناگون رای بخاطر جناحبندیهای خاص باعث ایجاد مسابقه در اختلاس کردنها شده زیرا تمامی امور با عینک سیاسی دیده میشود و مدیران سکاندار امروزی هیچ دستوری را به ضرر حزب و جناح خود و به نفع مردم صادر نمیکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر طی یک سال،قانونی هم به تصویب مجلس نرسید ایرادی ندارد اما باید در نحوه مدیریت و چگونگی اجرای قوانین مدیران بازنگری جدی به عمل بیاید تا کشور از شر این پدیده رها شود.
انتهای پیام/