دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آبان 1396 - 10:30
کوچکی‌نژاد در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه مطبوعات:

موضع‌گیری اصلاح‌طلبان نسبت به غلامی از شکاف با روحانی حکایت دارد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح‌طلبان در مجلس نسبت به معرفی غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به شدت علیه روحانی موضع گرفتند و از این رفتار می‌توان این‌گونه نتیجه‌گیری کرد که روحانی در حال برگشت به اعتدال و اصول‌گرایی است.
کد خبر : 227045

جبار کوچکی‌نژاد در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه مطبوعات درباره ارزیابی خود از منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دوزادهم اظهار کرد: وزارت علوم در دولت یازدهم با چالش‌های زیادی مواجه شد و شاهد چند بار رفت و برگشت وزرا و حتی استیضاح وزیر علوم بودیم. پس از استیضاح رضا فرجی‌دانا سکان این وزارتخانه به محمد فرهادی رسید و انتظاری که مجلس از او داشت این بود که ساختار وزارت علوم را پالایش، دانشگاه‌های غیردولتی را کنترل و در تولید علم جهش ایجاد کند که متاسفانه فرهادی هم وزارت علوم را در همان شیب نگه داشت.


نماینده مردم رشت در مجلس ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در این دوره هم نسبت به وزارت علوم نگران بود و به همین دلیل به منصور غلامی رأی اعتماد داد، هرچند غلامی در صحن علنی مجلس نتواسنت به خوبی از خود دفاع کند اما نمایندگان نگران این بودند که اگر به او رأی ندهند وزارت علوم در دولت دوازدهم هم دچار چالش‌های جدی شود و با وجود این ملاحظات به وی رأی دادند.


عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه در رأی اعتماد به غلامی تنش میان روحانی و اصلاح‌طلبان بالا گرفت، گفت: اصلاح‌طلبان در مجلس نسبت به معرفی غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به شدت علیه روحانی موضع گرفتند و مخالف وی بودند که این موضوع نشان‌دهنده شکاف عمیق میان روحانی و اصلاح‌طلبان در آینده است و می‌توان این‌گونه نتیجه‌گیری کرد که روحانی در حال برگشت به اعتدال و اصول‌گرایی است.


وی درباره دانشگاه آزاد اسلامی نیز اظهار کرد: مجلس مراقبت می‌کند که دانشگاه آزاد اسلامی آسیب نبیند. فرهاد رهبر که ریاست این دانشگاه را برعهده داردیکی از مدیران قوی کشور است و سوابق مدیریتی خوبی دارد و برای آشنایی با سیستم دانشگاه آزاد اسلامی باید از مشاوران و معاونانی استفاده کند که در دانشگاه کار کرده‌اند.


کوچکی‌نژاد ادامه داد: ما در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از آقای رهبر خواستیم که در استان‌ها از مدیران دولتی استفاده نکنند و ایشان این موضوع را پذیرفت و اجرایی می‌کند.


این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون یک دانشگاه آسیب‌دیده است که درآمدهای آن به‌شدت کاهش یافته و بسیاری از واحدهای آن زیان‌ده شده‌اند. اکنون این نیازمند بازنگری در ساختار و واحدها است و دانشگاهیان دانشگاه آزاد باید فرهاد رهبر را در این مسیر کمک کنند تا بتواند دانشگاه را از این وضعیت نجات بدهند.


وی خاطرنشان کرد: دولت هم باید به دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند، بنده معتقدم که در آینده نزدیک وزارت علوم به‌جای واحدهای بین‌المللی و دانشگاه‌های علمی و کاربردی در تولید علم به کمک دانشمندان و محققان بیاید و پژوهشکده‌ها را گسترش دهد و با جذب نخبگان تولید علم کند و شاکله وزارت علوم به این سمت حرکت کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب