رتبه برتر آزمون دستیاری: استادان خوب از مزیتهای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی است
به گزارش خبرنگار آنا، این روزها رقابت شدیدی برای پزشک شدن وجود دارد اما پزشک شدن به همین آسانیها هم نیست و از آن سختتر اینکه با معدل خوبی این دوره را به پایان برسانی و به اصطلاح دانشجویان پزشکی، دانشجوی استریت (straight student) باشی.
در دانشگاههای علوم پزشکی دانشجویی که در تمام دوران تحصیل جزء دانشجویان ممتاز بوده و در آزمون های جامع علوم پایه و پره انترنی هم از نفرات برتر باشد، دارای امتیاز یک درصد برتر دانشجویان پزشکی میشود. اینگونه دانشجویان بدون اینکه در دوره طرح خدمت دوساله نیروی انسانی حضور یابند، میتوانند بلافاصله در آزمون دستیاری تخصصی نیز شرکت کنند.
در این راستا دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم حرفی برای گفتن دارند بهطوری که در آزمون دستیاری تخصصی 96 سه دانشجوی برتر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با کسب امتیاز یک درصد برتر دانشجویان پزشکی کشور به نامهای هدیه جباری (قلب و عروق دانشگاه شهید بهشتی)، محمد چاووشی (گوش و حلق و بینی دانشگاه شهید بهشتی) و سجاد نمکی (پوست دانشگاه تهران) حائز رتبههای برتر شدند.
دکتر هدیه جباری دانشآموخته و رتبه برتر آزمون دستیاری پزشکی سال 96 و پذیرفته شده در رشته قلب و عروق دانشگاه شهید بهشتی یکی از سه نفر دانشجوی برتر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سال جاری است که با کسب امتیاز یک درصد برتر دانشجویان پزشکی کشور به جمع صدها فارغ التحصیل موفق رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در عرصه ورود به مقطع رزیدنتی و تحصیلات تکمیلی پزشکی پیوسته است.
هدیه متولد سال 70 در تهران و رتبه اول ورودی سال 88 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران است. او در آزمون پرهانترنی شهریور 94 موفق به کسب رتبه سوم و در آزمون صلاحیت بالینی مرداد 95 رتبه اول و رتبه 300 رزیدنتی 96 شده است.
با معدل 17.34 در مقطع کارآموزی، 18.90 در مقطع کارورزی، معدل کل هدیه جباری در طول دوره تحصیل رشته پزشکی 17.68 است. او فرزند دوم خانواده است و برادرش نیز فارغالتحصیل دکتری فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشگاه تهران است.
با او که همگام با دو همدوره ای دیگرش به اسامی دکتر محمد چاووشی (متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه شهید بهشتی) و دکتر سجاد نمکی (متخصص پوست دانشگاه تهران) به گفتوگو نشسته ایم تا ارزیابیاش را درباره مزیت های نسبی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی و سایر عوامل تاثیرگذار در کسب این موفقیت علمی جویا شویم.
در گفتوگو با این دانش آموخته موفق رشته پزشکی قبل از همه چیز لبخند مهربان، ادب و تواضع و چهره آرام و سرشار از رضایت حاکی از به ثمر رسیدن تلاش ها برای رسیدن به یک هدف والا و ارزشمند توجه هر مخاطب را به خود جلب می کند. وقتی از هدیه درباره علت موفقیت پرسیدم، گفت: «عامل اصلی موفقیت من در تحصیل پس از لطف خداوند متعال، خانواده عزیزم هستند. مادر، پدر و برادر مهربانم در درجه اول دوست من هستند. رابطه صمیمانه آنان با من از ابتدای زندگیام باعث شد که اعتمادبهنفس خوبی در من شکل بگیرد، عاملی که به نظرم در موفقیت هر انسانی بسیار مهم است. در طول تحصیل از مقطع ابتدایی تا دبیرستان مادر عزیزم با عشق و مهربانی پا به پای من مشکلات درسیام را بر طرف میکردد. در مواجهه با سختیها پدر عزیزم همیشه به من روحیه و انرژی مثبت میداد و برادر عزیزم مثل یک دوست دلسوز همراه همیشگیام بوده است.»
او اظهار کرد: «از ابتدای تحصیل در مقطع پزشکی عمومی سعی کردم دروسی که اهمیت زیادی دارند (مثل آناتومی و فیزیولوژی) را به صورت عمیق مطالعه کنم. در مقطع استاژری تلاش میکردم هر بخشی را که میگذراندم مباحث مهم آن درس را مطالعه کنم. در فرجه زمانی امتحان پرهانترنی جمعبندی مناسبی از دروس مطالعهشده در طول استاژری کردم. در طول انترنی هم تا جایی که فرصت میشد برای رزیدنتی مطالعه میکردم، چون مطالعه در انترنی به علت خستگی ناشی از کشیکهای کاری سخت و در عین حال حیاتی و لازم برای موفقیت در آزمون رزیدنتی است.»
امتیازات مثبت و منفی دانشگاه آزاد اسلامی برای تحصیل هم سوال دیگری بود که از هدیه جباری پرسیدیم و او به خبرنگار آنا گفت: «مهمترین امتیاز مثبت دانشگاه آزاد اسلامی، استادان خوب آن است که بدون کسب علم از ایشان رسیدن به این مرحله ممکن نبود. استادان خوب یکی از مهمترین مزیت های تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی است»
او اما انتظارهایی هم داشت مثل ارتقای سیستمهای کامپیوتری دانشگاه و همکاری بیشتر بخشهای اداری دانشگاه با دانشجویان.
هدیه خطاب به دانشجویان جدید گفت: «تحصیل در رشته پزشکی مسیری سخت و طولانی اما شیرین است و توصیه من توکل بر خدا، اعتماد به نفس و تلاش و پشتکار زیاد است، اما در کنار تحصیل، تفریح و ورزش را فراموش نکنید.»
گفتوگو از سایه بیگدلی
انتهای پیام/