استفاده خودسرانه از قطرههای چشمی ممنوع/ توصیه به افرادی که زیاد از رایانه استفاده میکنند
محمدمهدی صدوقی متخصص قرنیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: زمانی که قسمت سفیدی چشم که به آن ملتهمه میگوییم قرمز شود نشانهای از علامت چشم قرمز مشاهده میشود.
وی در خصوص علل بروز این عارضه، توضیح داد: عفونتهای ویروسی و باکتریایی، وارد شدن جسم خارجی به چشم، استفاده از لنزهای تماسی نامناسب و آلوده و همچنین عفونتهای چشمی از علل بروز این عارضه محسوب میشود که اگر قرمزی چشم بیش از یک روز طول بکشد میتواند تهدیدی برای چشم محسوب شود.
این متخصص قرنیه، گفت: التهابات درونی چشم نیز میتواند باعث قرمزی شود که نیاز است بیمار با مراجعه به پزشک به دنبال تشخیص و درمان این عارضه باشد.
صدوقی در خصوص استفاده از قطرههای چشمی، گفت: همه قطرههای چشمی استریل هستند اما باید توجه داشت هر یک از این قطرهها برای درمانهای متفاوتی به کار میروند که مصرف خودسرانه آنها نیز میتواند منجر به بروز عوارض شود.
وی ادامه داد: برخی از مردم برای درمان التهابات چشمی با مراجعه به داروخانهها اقدام به تهیه قطره نفازولین میکنند که باید بدانند مصرف خودسرانه این دارو میتواند عوارض زیادی برای چشم فرد داشته باشد.
صدوقی در پایان به افرادی که زیاد از کامپیوتر استفاده میکنند توصیه کرد: نگاه کردن زیاد به صفحه کامیپوتر باعث کاهش یافتن پلک زدن میشود به طور قوی چشم برای جلوگیری از خشکی قرنیه چندین بار در دقیقه باید باز و بسته شود و زمانی که برای مدت طولانی به مانیتور خیره میشویم این موضوع باعث خستگی چشم و به مرور زمان باعث کمبینایی خواهد شد لذا توصیه میشود بعد از هر 45 دقیقه استفاده از کامپیوتر 5 دقیقه از استفاده آن پرهیز کنیم و به چشمان خود استراحت دهیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/