دسترسی لحظهای به اطلاعات صادرات، واردات و ترانزیت
به گزارش گروه اقتصادی آنا، دومین نشست شورای اطلاعرسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران ، سید مالک حسینی مدیرکل مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی ، هیراد حاتمی دستیار ویژه وزیر اقتصاد و مدیران روابطعمومیهای زیرمجموعه در گمرک ایران برگزار شد.
فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این نشست افزود: بانک اطلاعات تجارت خارجی در گمرک ایجاد شده است که اطلاعات قابل انتشار این بانک اطلاعاتی بر اساس قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در سایت گمرک ایران قرار داده می شود .
وی گفت : در عصری قرار داریم که سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالاست و این امر کار روابط عمومیها را دشوارتر کرده است. اطلاع از شرح وظایف دستگاهها و انعکاس بموقع اطلاعات از دیگر مواردی است که روابطعمومیها باید به آن توجه داشته باشند.
رئیس کل گمرک ایران گفت: گمرک از یک سامانه بسیار قوی برخوردار است. کارهای این سامانه از سال 92 آغاز شده و کار بسیار سختی بود. سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی در سختترین رویهها مثل واردات که از پیچیدگی زیادی برخوردار است و مقررات زیادی دارد اجرایی شد.
فرود عسگری افزود: با اجرایی شدن این سامانه حجم انبوهی از اطلاعات را تولید کردیم و در رویههای واردات ، صادرات ، ترانزیت و مبارزه با قاچاق و... یکی از کارهای بزرگی که شد این سامانه است.
وی گفت : از دستاوردهای دیگر این سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات در گمرک ایران است که هم اکنون دسترسی به این اطلاعات لحظهای است و ریز اطلاعات را در سامانه داریم.
رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه یکی از بخشهای درگیر درخصوص شناسایی این سامانه روابط عمومی بود ، به اطلاع رسانی بموقع کارکردها و قابلیت های این سامانه و شفاف سازی فرآیند انجام کار با این سامانه اشاره کرد و افزود: کارکرد روابطعمومیها به خاطر گستردگی کار وزارت امور اقتصادی و دارایی بسیار حساس است و با توجه به اینکه عموم مردم با این وزارت در ارتباط هستند و حجم بالایی از مردم از ما خدمت میگیرند ، باید روابط عمومی ها همافزایی داشته باشند.
فرود عسگری گفت: روابطعمومیها میتوانند نقش مهمی در سازمان داشته باشند و به سرعت انجام تحولات در سازمان ها کمک کنند و سازمان را به حرکت درآورند.
رئیس کل گمرک ایران گفت: وقتی نقش و وظایف دستگاهها را بشناسیم میتوانیم به سازمان کمک کنیم.
انتهای پیام/