دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1396 - 13:53
سرپرست واحد لنجان:

خدمت به دانشجویان توفیقی الهی است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان خدمت به دانشجویان را توفیق الهی دانست و اظهار کرد: خدمت به مردم بسیار ارزشمند است و خدمت‌رسانی به طالبان علم و دانش اگر برای رضای خداوند و الهی باشد ارزشی افزون دارد.
کد خبر : 221771

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سیدحمیدرضا صادقیان در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید مقارن شدن شروع سال تحصیلی با ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) را منشأ رحمت و برکت واسعه خداوند در ادامه تحصیل دانشجویان دانست و تصریح کرد: «ادامه تحصیل برای دانشجویان شروع فصل جدیدی از زندگی است که این مسیر زندگی اگر بر پایه علم و دانش استوار باشد، مطمئن باشید در راه رسیدن به اهداف خود پیروز و سربلند خواهید شد.»


وی علم‌دوستی را رمز پیشرفت و بقای جامعه دانست و گفت: «اهل علم و متفکّرین، سرمایه اصلی هر جامعه هستند. به همین سبب چنانچه جامعه‌ای در راستای حفظ و رشد علم و دانش کوشش کند می‌تواند سرنوشت خود را به سمت ایده‌آل رقم بزند چرا که سرمایه اصلی و توان حقیقی هر کشوری به سطح علمی آن بستگی دارد.»


عزیزالهی: عمر، یکی از سرمایه‌ها است که در صورت استفاده صحیح می‌تواند، آینده سعادت‌بخش و روشنی برای ما به ارمغان آورد. اگر کـسى عمرش را در راه تحصیل، ایمان و بندگى خدا صرف کند، دچار ضرر و خسران نخواهد شد

صادقیان دوران دانشجویی را دوران طلایی عمر دانست که آدمی را به کمال حقیقی می‌رساند و خاطرنشان کرد: «اساساً هر سود و رفاه و پیشرفت مادی و معنوی که نصیب آدمی می‌شود، بر پایه علم و آگاهی استوار است. »


وی ادامه داد: «شما دانشجویان یکی از برترین دانشگاه‌های منطقه را برای تحصیل خود انتخاب کرده‌اید. از امکانات و تجهیزات این دانشگاه در راستای پیشرفت علمی و پژوهشی خود نهایت استفاده را ببرید.»


حجت الاسلام علیرضا عزیزاللهی مشاور تحصیلی نیز با تشریح علم و دانش و تمدن غنی ایرانیان در صدر اسلام اظهار کرد: «در زمان صدر اسلام مداومت و سخت‌کوشی مسلمانان در کسب علم و دانش همانند جهاد در راه خدا بشمار می‌رفت. ایران از جمله کشورهایی بود که قبل از ظهور اسلام تمدن بسیار درخشانی داشت و به عنوان کانون علم و دانش محسوب می‌شد. لذا مسلمانان علم و دانش را از ایرانیان فراگرفتند و ایرانیان نیز دین اسلام را از مسلمانان پذیرفتند.»


این مشاور تحصیلی، غرور را آفت علم دانست و تصریح کرد: وقتی غرور علمی در دانشجو را پیدا کند، به «خودخواهی»، «خودپسندی» و «خودبرتر بینی» گرفتار شده و حاضر نمی شود که علم و حکمت را از شخصی فراگیرد یا نقاط ضعف خود را در مسائل علمی، از افراد دانا بشنود و بپذیرد یا انتقادها و نقدهای دیگران را بپذیرد و اشتباهات و کاستی‌های خود را اصلاح و برطرف کند.


وی با بیان یکی از جملات گهربار رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: «به یقین فصل جوانی زندگی انسان‌ها نقطه عطف تغییر و تحولات و شکل‌گیری هویت آدمی و عامل سرنوشت ساز جوامع است‌. چنانچه رهبر انقلاب فرمودند: اگر در یک جمله کوتاه از من بپرسند که شما از جوان چه می‌‌خواهید، به او خواهم گفت: تحصیل، تهذیب و ورزش»


این استاد دانشگاه بهره‌وری از سرمایه عمر را ویژه انسان‌های عاقل و آینده‌نگر دانست و اظهار کرد: «عمر، یکی از سرمایه‌ها است که در صورت استفاده صحیح می‌تواند، آینده سعادت‌بخش و روشنی برای ما به ارمغان آورد. اگر کـسى عمرش را در راه تحصیل، ایمان و بندگى خدا صرف کند، دچار ضرر و خسران نخواهد شد.»


علی شیخ ابومسعودی معاون اداری مالی واحد لنجان هم با تشریح تسهیلات ارائه شده در طول تحصیل دانشجویان از جمله وام‌های کوتاه مدت و بلندمدت، مشاوره‌های تحصیلی، کانون قرآن و عترت، تربیت بدنی و سلف سرویس برای دانشجویان سخنرانی کرد.


احسان کوچکی معاون آموزش و پژوهش واحد لنجان نیز دانشجویان را به آشنا شدن با آیین و مقررات آموزشی دانشگاه ترقیب کرد.


جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید با حضور مسئولان در تالار شهیدمطهری دانشگاه آزاد لنجان برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب