افزایش هزار میلیارد تومانی درآمدهای گمرک با اجرای طرح رجیستری
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی وزارت صمت، محمدرضا کلامی با اشاره به مزایای این طرح در حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت : در گذشته مشتریان گوشیهای ریپک شده را با عنوان گوشی اصلی با قطعات غیراصلی از فروشگاه ها خریداری می کردند اما با اجرای این طرح از کلاهبرداری افراد سودجو جلوگیری میشود.
وی همچنین اجرای طرح رجیستری تلفن همراه را راه مناسبی در جهت جلوگیری و کاهش قاچاق و افزایش درآمدهای گمرکی دانست و افزود: اجرای این طرح کاهش قاچاق تلفن همراه تا 60 میلیون گوشی و افزایش درآمدهای گمرکی به میزان حداقل یک هزار میلیارد تومان را به دنبال دارد.
مدیر کل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این طرح توسعه تجارت رسمی در کشور را به همراه دارد، ابرازکرد: با این اتفاق علیرغم توسعه تجارت رسمی در کشور از تجارت پنهان و غیررسمی و پولشویی نیز جلوگیری میشود.
وی همچنین افزود: امکان توسعه برندهای معتبر به صورت سرمایهگذاری مشترک خارجی با اطمینان بخشی از بازار داخلی کالا و فراهم شدن ابزار بازاریابی مناسب جهت توسعه خدمات اپراتورهای تلفن همراه با مشارکت عرضه کنندگان گوشی تلفن همراه (هماهنگی با عرضه کنندگان برندهای گوشی تلفن همراه برای تحویل گوشی تلفن همراه به مشترکان اپراتورها بدون دریافت هزینه گوشی و به شرط استفاده از خدمات اپراتورها) از دیگر مزایای این طرح است.
کلامی با اشاره به زمان شروع شدن طرح رجیستری موبایل، گفت: طرح رجیستری تلفن همراه و تجهیزات سیم کارت خور بر اساس پیشبینیهای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از تاریخ 28 مهرماه امسال با راهبردی وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات و همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک ستاد اجرا خواهد شد و برای بخش صنفی از پنجم آبان ماه عملیات اجرایی شروع می شود.
وی در خصوص نحوه اجرای این طرح نیز یادآور شد: با توجه به اینکه اطلاعات اولیه شناسه کالای تجهیزات سیم کارت خور (IMEL) از یک سال قبل در زمان ورود کالا به کشور در گمرکات اخذ شده است و زمینه های لازم نرم افزاری و سخت افزاری فراهم شده که نحوه اجرای آن بر اساس پیشرفت طرح و بهصورت مدلو برند تحت پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/