دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خواننده «ممد نبودی» به تماشای تئاتر محمد جهان‌آرا نشست

غلام کویتی‌پور خواننده آهنگ ماندگار «ممد نبودی» به تماشای نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» نشست که روایتی از زندگی شهید محمد جهان‌آرا را به روی صحنه آورده است.
کد خبر : 221368

به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط عمومی نمایش «هفت عصر هفتم پاییز»؛ شب گذشته (جمعه) 21 مهرماه هنرمندانی همچون علی میلانی، غلام کویتی‌پور، شهره سلطانی، شهرام گیل آبادی، سیاوش خیرابی و مرجانه گلچین به دیدن این نمایش نشستند و اجرا به علی میلانی هنرمند رادیو و تئاتر تقدیم شد.


ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان این نمایش در پایان اجرای شب گذشته 21 مهرماه گفت: در تمام زندگی کوشیده‌ام ادای آدم‌هایی را درآورم که با تفکرات خود زندگی می‌کنند و کاری ندارند که بقیه در مورد آنها چه می‌گویند؛ ارزش‌هایی دارند که پای آنها می‌ایستند و اصولی دارند که به اجرای آن اصرار دارند.


وی افزود: البته من بازیگر خوبی برای این نقش نبودم اما الگوهای خوبی برای آن داشتم؛ یکی از شاخص‌ترین این الگوها که در طول چندین سال عرض ذهن من را توسعه داد، علی میلانی بود. آدم بی‌پیرایه‌ای که در اوج نیازهای مادی بی‌نیاز زندگی کرد؛ همیشه فکر کرد و هیچ وقت فکر کردن را فراموش نکرد .


این هنرمند عرصه تئاتر گفت: علی میلانی به اندازه یک فیلسوف در زندگی من اثر گذاشت و به من آموخت که چگونه می‌شود یا انسان بود یا ادای انسان بودن را درآورد.


آقاخانی با بیان اینکه در برابر علی میلانی تمام‌قد تعظیم می‌کنم، اجرای «هفت عصر هفتم پاییز» را به وی تقدیم کرد.



کویتی‌پور: آرامش ویژه محمد جهان‌آرا در نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» به خوبی نشان داده شد


همچنین غلام کویتی‌پور پس از تماشای «هفت عصر هفتم پاییز» گفت: من در کوچه پس‌کوچه‌های خرمشهر چه در هنگام سقوط آن و چه در زمان فتحش حضور داشتم و در تمام لحظاتی که بازیگران این نمایش دیالوگ‌هایی را از زبان محمد جهان‌آرا می‌گفتند، با آن همذات‌پنداری کردم و خاطرات برایم تداعی شد.


خواننده آهنگ ماندگار «ممد نبودی» افزود: من نمایش‌های زیادی در مورد دفاع مقدس دیده‌ام ولی بسیاری از آنها اندکی پس از آغاز، مخاطب را خسته می‌کند و آنچنان شعاری پیش می‌رود که مخاطب با آنها احساس نزدیکی نمی‌کند اما در نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» مورد غلوآمیزی ندیدم.


وی بیان کرد: ایوب آقاخانی در این نمایش شخصیت محمد جهان‌آرا را به خوبی ترسیم کرده بود، زیرا به خوبی یادم است در آن کوران و بحران و درگیری‌ها، فشارهای عصبی زیادی برای محمد پیش می‌آمد و رزمنده‌ها به او مراجعه یا حتی پرخاش و تندی و توهین می‌کردند ولی او آرامش ویژه‌ای داشت که در نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» به خوبی نشان داده شد.


یادآور می‌شود نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» در دل داستانی عاشقانه نقبی به زاویه‌هایی از زندگی قهرمان ملی تاریخ جنگ ایران و عراق، شهیدمحمد جهان‌آرا می‌زند که رحیم نوروزی و لیلا بلوکات نقش‌آفرینان آن هستند و صدای محسن بهرامی بازی آنها را همراهی می‌کند.


دیگر عوامل این اثر نمایشی عبارتند از: ساناز قراملکی مجری طرح و برنامه ریز؛ امیرحسن دوانی طراح صحنه و نور؛ آنکیدو دارش طراح فضاهای صوتی؛ لادن سید کنعانی طراح لباس؛ ارسلان آقاخانی طراح گرافیک؛ الهام صالحی طراح چهره پردازی؛ کیوان معتمدی مشاور نورپردازی؛ وحید لک مشاور عالی پروژه؛ هلن بهرامی دستیار کارگردان؛ سجاد سلمانپور مدیر صحنه؛ مهرنوش بیگ زاده منشی صحنه و دستیار تولید؛ علی مست عل پس‌آرایی تصویری؛ عارف عباسی گرافیک زنده، یاسمن طاهری خسروشاهی تبلیغات مجازی؛ ساناز قراملکی عکاس؛ هانیه خاکپور مسئول روابط عمومی.


نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» که بلیت آن در سایت‌های ایران کنسرت و ایران نمایش به فروش می‌رسد، تولید موسسه «پوشه هنر پارس» است و هر شب (بجز شنبه) ساعت 19:45 در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه خواهد رفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته