دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تشکل غیرقانونی، مجوز فعالیت هم گرفت!

هنوز اصل کسب مجوز این اتحادیه دانشجویی، محل سوال است و چگونه یک وزارتخانه‌ی دولتی به عنوان مجری قانون، از مصوبه‌ای که هنوز مورد تائید نیست، عبور کرده و آن را به مرحله‌ی اجرا رسانده است.
کد خبر : 219955

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، در حالی که بعد از گذشته نزدیک به سه هفته از آغاز سال تحصیلی، هنوز وزارت علوم بدون وزیر اداره می‌شود، سرپرست جدید معاونت فرهنگی وزارت علوم در نشست خبری با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره تشکیل اتحادیه دانشجویی تادا، پاسخ عجیبی داد.


حسین میرزایی که پس از سرپرست شدن ضیاء هاشمی در وزارت علوم، سرپرست معاونت فرهنگی شده است، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره‌ی تادا گفت: حرف جدیدی وجود ندارد، تصمیمات در سایت وزارتخانه منتشر شده، این تشکل تشکیل شده است و مجوز فعالیت دارد و فعالیت می‌کند.


این در حالی است که آخرین اخبار منتشر شده پیرامون حواشی تشکیل تادا و جلسه رای گیری در وزارت علوم، حاکی از رسمیت نداشتن این جلسه و قانونی نبودن مصوبه اعلامی از سوی پایگاه اطلاعرسانی این وزارتخانه است.


در این راستا جدیدترین اظهارات میرزایی، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم از دو منظر قابل بررسی است.


1- طبق اظهارات حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و محمدرضا فراهانی، معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، این جلسه رسمیت نداشته و طبیعتا، مصوبات این جلسه نیز وجاهت قانونی ندارد.


حجت‌الاسلام محمدیان طی نامه‌ای خطاب به وزیر سابق علوم محمد فرهادی، نوشت: در این جلسه تازمانی که بنده و معاون فرهنگی نهاد در جلسه حضور داشتیم هیچگونه اعلام رای گیری از سوی حضرتعالی به عنوان رئیس هیات یا قرائت متن صورتجلسه یا متن نهایی مصوبه از سوی دبیر هیات انجام نگرفت. لذا اعلام مصوبه جلسه در ساعاتی پس از جلسه از سوی پایگاه اطلاع رسانی آن وزارت هیچگونه وجاهت قانونی ندارد.


از طرفی محمدرضا فراهانی در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مدعی شد که اگر نماینده‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برای حضور در جلسه به وزارت علوم معرفی می‌شد ]که نشد[ مصوبات این جلسه با چهار نفر قانونی است.


هرچند فراهانی مستقیما تصریح نکرد که جلسه‌ی مورد نظر قانونی نیست اما طبق اظهارات وی و کنار هم قرار دادن نکات حجت‌الاسلام محمدیان در نامه به وزیر علوم، می‌شود فهمید جلسه‌ای که تعداد اعضای آن در این مورد 7 نفر است، با 4 نفر تشکیل شده و در آن رای گیری صورت گرفته است. اگر نگاهی به دستورالعمل اجرایی "هیئت نظارت مرکزی مشترک بر اتحادیه‌های تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان" بیاندازیم، طبق بند دوم از ماده 5، جلسات با حضور دو سوم اعضا رسمیت می‌یابد و در ادامه، تصمیمات با رای اکثریت مطلق حاضر در جلسه، مصوب می‌شود.


پس این جلسه، با چهار نفر از بین 7 عضو، رسمیت نداشته است.



2- سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم در نشست خبری امروز همچنین مدعی شد که این تشکل تشکیل شده است و مجوز فعالیت دارد و فعالیت می‌کند؛ این در حالی است که هنوز اصل کسب مجوز این اتحادیه دانشجویی، محل سوال است و چگونه یک وزارتخانه‌ی دولتی به عنوان مجری قانون، از مصوبه‌ای که هنوز مورد تائید نیست، عبور کرده و آن را به مرحله‌ی اجرا رسانده است.


منبع:خبرنامه دانشجویان ایران


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب