دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تولید آثار نمایشی، ماحصل آموزش‌های اساتید تئاتر

اساتید حوزه نمایش با هدف ارتقای سطح کیفی آثار هنرمندان شهرستان‌های استان تهران، کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کنند.
کد خبر : 218874

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، برپایی کارگاه‌های «آموزش منجر به اجرا» طرحی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که به همت انجمن هنرهای نمایشی استان تهران طی 6 ماه در شهرستان‌ها برگزار می‌شود.


در این کارگاه‌ها اساتید بنام و شناخته‌شده تئاتر تجارب و اطلاعات خود را در زمینه نمایشنامه‌نویسی، کارگردانی، بازیگری به هنرجویان و گروه‌های نمایشی شهرستان‌های استان تهران انتقال می‌دهند و در نهایت آثار نمایشی را در شهرستان‌های استان به اجرا در می‌آورند.


طبق جدول منتشر شده هنرمندانی چون حمید پورآذری در شهرستان اسلامشهر، شهرام کرمی در شهرری، جهانگیر الماسی در ملارد، مریم کاظمی در قرچک و ورامین، میلاد نیک‌آبادی در شهرقدس، فرهاد تجویدی در دماوند و بهارستان، حبیب دانش در شمیرانات، نادربرهانی مرند و سعید داخ در پاکدشت، کاوه مهدوی در فیروزکوه، مهران امام بخش در رباط کریم، هومن رهنمون و پرویز برید در شهریار، ایوب آقاخانی-آرش دادگر- مسعود طیبی و مرتضی اسماعیل کاشی در تهران کلاس‌های اموزشی برپا خواهند کرد.



از آنجا که نمایش «من» به کارگردانی فرهاد تجویدی یکی از خروجی‌های همین کارگاه‌های اموزشی است، اساتید کارگاه‌ها تصمیم دارند، آموزش‌های خود در این مدت را به سرانجام رسانند و بر همین اساس هنرجویان کارگاه‌های نمایشنامه‌نویسی در پایان دوره آموزشی متونی را خلق می‌کنند و گروه‌های شرکت‌کننده در کارگاه بازیگری نمایش‌هایی را تولید و در شهرستان‌های تهران به اجرا در می‌آورند.


معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران که مهم‌ترین هدف این کارگاه‌ها را تولید تئاتر می‌داند، معتقد است که کارگاه‌های آموزشی برنامه‌ریزی شده علی رغم تربیت و کشف استعدادهای جوان، گسترش اجراهای عمومی را به دنبال خواهد داشت و با نظارت اساتید حوزه نمایش، تولید و اجرای آثار با کیفیت رونق خواهد یافت.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب