دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی:

صدای استکبارستیزی انقلاب اسلامی صدای مکتب امام حسین‌ (ع) است

مرجع تقلید شیعیان با تاکید براینکه صدای استکبارستیزی انقلاب اسلامی صدای مکتب امام حسین‌ (ع) است، گفت: مسئولان انقلاب اسلامی بدانند، مسئولیت آنان کمتر از مسئولیت مسلمانان و مجاهدان آغاز رسالت اسلام نیست.
کد خبر : 217943

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آیت‌الله صافی گلپایگانی در نوشتاری به مناسبت ایام حزن و اندوه ماه محرم، ضمن تأکید به بحث و بررسی درباره درس‌های قیام عاشورا و به‌روزرسانی این نهضت برای تغییر مناسبات سیاسی اجتماعی حاکم در جهان امروز و تبعیت مسئولان نظام و پیروان مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام در قول و عمل و ایستادگی در برابر نظام‌های سلطه‌گر آورده‌اند:


باید پای حرفی که زده‌ایم، و به دنیا ابلاغ کرده‌ایم بایستیم، و راهی را که رفته‌ایم برویم، و برای فداکاری صمیمانه‌تر از پیش، آماده‌ باشیم، و همکاری کنیم تا امت نمونه‌ای را که خدا خواسته است بسازیم. همه باید، با نقش سازنده و جلوه دهنده، روح توحید و عدل اسلام را نشان بدهند، و با کار و عمل، دِین خود را به اسلام، و به جامعه، و به آنان که در راه انقلاب اسلامی خون خود را نثار کردند ادا کنند.


وقتی‌که اسلام در چنگال عفریت کفر و شرک و استبداد بنی‎امیه دست‌وپا می‎زد، و قیافه کثیف و وحشتناک ارتجاع در همه‌جا، مسلمانان را نگران و ناراحت می‎کرد و احکام خدا، مسخره و سنن دین، پایمال و کاری‎ترین ضربت بر قلب اسلام و نظام اسلام به نام حکومت یزید واردشده بود، بزرگ‌ترین رهبر و استاد الهی و معلم ربوبی با هفتاد نفر از اهل‌بیت(ع) و خواص و شاگردان ممتاز و فارغ‌التحصیل و تربیت‌دیده دانشگاه خود - که گوش و چشم جهان مانند آنان ندیده و نشنیده - قیام کرد، جان و مال و فرزندان خود را در طبق اخلاص گذارده، به یاری دین خدا شتافتند، و در جلوی مقاصد تخریبی بنی‎امیه، سدی استوارتر از آهن و پولاد ساختند.


درس‎هایی که به انسان‎های خداپرست و آزادی‌خواه دادند، خردمندان را مات و مبهوت، و ارباب بینش و بصیرت را واله و حیران ساخت. درس‌هایی که فقط یک‌مشت الفاظ، و عبارات، و سخنرانی، و فریاد، و ادعا نبود.


درس‎های آن‌ها، فداکاری‎های قهرمانانه و از خودگذشتگی‌های خالصانه و تصمیم محکم و عزم راسخ بود. مانند شعله‎های آتش بلکه اشعه نور در عمق دریاهای ژرف و بیکران مصائب جانکاه و امواج خروشان آزمایش و بلا، مردانه فرو می‌رفتند و بر آفاق ابدیت پستی این زندگی دنیا، و لذایذ جسمانی را با قلم‎های نوری و زرین ثبت می‎کردند، و نشان دادند که جهاد و جانبازی در راه مبدأ و حفظ شرف و کرامت عقیده عزیزتر و گرامی‎تر از زندگی مادی است، و بشر، والاتر و برتر از آن است که اسیر و بنده لذت‎های فانیه باشد.


این جهان و آنچه در آن بود از نعمت‎ها و کامرانی‎ها و زر و زیوری که بیشتر خود را به آن می‎فروشند، و برای آن دین و ایمان و شرف را از دست می‎دهند، علاوه بر عزت و کرامت و شرافت خانوادگی و حسب و نسب و سوابق درخشان بمانند و اموال و فرزندان کوچک و بزرگ، و بانوان و دختران، و برادران و خواهران، و آنچه بشر به آن دلبستگی پیدا می‎کند، و متاع حیات دنیا است، همه در اختیار حسین علیه‌السلام، بود و بدون هیچ‌گونه چون و چرا، احدی با حسین علیه‌السلام، هم‌وزن، و هم‌تراز نبود، و در جهان پهناور، کسی مفاخر او را نداشت. هر چه در اختیار آن حضرت بود، برای بقای دین فدا کرد و با خود به قربانگاه کربلا برد، و در راه مبدأ و مقصد مقدس خود، از همه چشم پوشید.


این قیام و فداکاری از هر ناحیه‎ای برای بشر، متضمن عبرت‎ها و درس‌هایی است که به فرموده علامه کبیر شیخ محمدحسین کاشف الغطا: خردمندان در برابر آن خاضع، و در محراب عظمت آن، عقول، پیشانی خضوع بر زمین ادب گذارده‎اند.


و اکنون هم صدای این قیام بی نظیر، نزدیک چهارده قرن است که همواره و همه ساله بلندتر می‌شود، صدای شرک ستیز و استکبار زدا، صدای حیات، صدای ایمان و اسلام، صدای قرآن، صدای ویران ساز بنیادهای ظلم و استبداد و استضعاف و در یک کلمه صدای امام حسین علیه‌السلام، شور و غوغای بیداری را در جهان برپا می‌کند. این صدا، همه را به‌سوی جلو، حرکت و شتاب می‌دهد و انسانیت و مکارم اخلاق را زنده می‌کند.


اگر در روز عاشورا، سپاه کفر و ظلم، انگشت در گوش‌های خود می‌کردند که صدای حسین را نشنوند، در دنیای ما و در دنیاهای آینده شرق و غرب، این صدا به گوش همگان می‌رسد، و همه در برابر عظمت امام حسین علیه‌السلام اظهار خضوع می‌کنند و همه بر آن مصیبات جانکاهی که آن حضرت برای حفظ دین و مبارزه با آن اختناق و استکبار اموی متحمل شدند، اشک می‌ریزند، و روحیه می‌گیرند.


صدای حسین، صدای حق است، صدای عالم وجود است، صدای پیروزی حق بر باطل است، صدای نفی استکبار است، صدای قرآن مجید است.


انقلاب و تحول کم نظیری که با الهام از تعالیم قرآن مجید، و پایمردی و همت و فداکاری و جهاد پیروان مکتب اهل‌بیت رسالت علیهم‌السلام و تربیت‌شدگان مدرسه شهادت و قیام حسینی علیه‌السلام در کشور ایران به وجود آمد، ادامه همین صدای پیروزی حق بر باطل، و صدای شرک ستیز و استکبار زدا، و صدای ایمان و اسلام است.


این انقلاب که در تاریخ چهارده قرن اسلام بی سابقه است، مسلمانان را به نیروی عظیم معنوی ایمان، و وحدت کلمه، و فداکاری و استقامت، و نقش آن‌ها در جهاد با ظلم و شرک، و جهل و باطل و استبداد، آگاه ساخت.


پیروان مکتب سیدالشهدا علیه‌السلام بدانند که با پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت یکی از بزرگ‌ترین آزمایش‌ها را در تاریخ اسلام به عهده گرفته‌اند، که اگر دقت شود مسئولیت آنان در شرایط فعلی، کمتر از مسئولیت مسلمانان و مجاهدان آغاز طلوع آفتاب رسالت اسلام نیست.


خداوند متعال، چنین خواست که دعوت الهی اسلام، از ایران به دنیا برسد، و ملت مسلمان ایران، و پیروان مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام، پرچم توحید اسلام را، به اهتزاز درآورده، و جهان را به دعوت قرآن، و ایدئولوژی‌های اسلام، رهنمون گردند.


ما همه باید از نعمت اسلام و ایمان، امتنان داشته باشیم، و سپاسگزاری کنیم که ما را به چنین افتخاری تاریخی، و درهم شکستن دژهای ظلم و استبداد نائل کرد، و کشور ما را، سرافراز ساخت.


ما یک مکتب زنده، و متحرک، و انقلابی داریم که آن، مکتب اسلام، مکتب قرآن، مکتب محمد و علی سلام‌الله‌علیهما، مکتب فاطمه و زینب سلام‌الله‌علیهما، و مکتب شهادت حسین علیه‌السلام است.


باید پای حرفی که زده‌ایم، و به دنیا ابلاغ کرده‌ایم بایستیم، و راهی را که رفته‌ایم برویم، و برای فداکاری صمیمانه‌تر از پیش، آماده‌باشیم، و همکاری کنیم تا امت نمونه‌ای را که خدا خواسته است بسازیم. همه باید، با نقش سازنده و جلوه دهنده، روح توحید و عدل اسلام را نشان بدهند، و باکار و عمل، دِین خود را به اسلام، و به جامعه، و به آنان که در راه انقلاب اسلامی خون خود را نثار کردند ادا کنند.


باید با یاد و تذکر خاطره عاشورا و فداکاری‌های سیدالشهدا و اصحاب بزرگوارش علیهم‌السلام در راه اسلام و دفاع از دین و مسئولیت‌های مهمی که در برابر دین، قرآن و حضرت بقیة‌الله، امام عصر ارواح العالمین له الفدا داریم آشنا شویم و خود را برای پیروی از اهداف کربلا و مقاصد آن امام شهدا آماده‌سازیم.


می‌دانیم که حسین علیه‌السلام با نادانی‌ها، گمراهی‌ها، ستم‌ها و با استضعاف و استعلا مبارزه می‌کرد. او با مقصد یزید و با هدف ابن زیاد و افکار خبیث اموی و یزیدی مخالف بود. شیعه و دوستدار امام حسین علیه‌السلام باید این خط حسینی را همیشه احیا نموده و سرمشق عمل خود قرار دهد. این محرم و صفرها و این عزاداری‌هاست که اسلام را نگاه می‌دارد، سلام الله علیک یا اباعبدالله بأبی انت و أمی یا لیتنا کنّا معک فنفوز فوزاً عظیماً.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب