دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 مهر 1396 - 16:02

کلک زدن موبایل قاپ حرفه‌ای به مالباختگان/ متهم را شناسایی کنید+تصویر

سارق سابقه‌داری که با سرقت گوشی‌ تلفن‌همراه شهروندان تهرانی، برای بازگرداندن آن، از آنها اخاذی می‌کرد، از سوی پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر : 217863

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، ساعت 15:30 بیست و سوم شهریور ماه امسال یکی از شهروندان با مراجعه به واحد گشت کلانتری 159 بی‌سیم به مامورین اعلام کرد : گوشی تلفن همراهم توسط راکب یک دستگاه موتورسیکلت هوندا سرقت شده و این شخص (سارق) طی تماس تلفنی که با اعضای خانواده‌ام داشته، در ازای بازپس دادن گوشی تلفن همراهم درخواست مبلغ 200 هزار تومان پول کرده است.


مأمورین کلانتری 159 بی‌سیم با اطلاع از موضوع‌، بلافاصله آموزش‌های لازم را به مالباخته ارائه و ضمن هماهنگی با تجسس کلانتری، محل تردد سارق را در محدوده بیمارستان مهدیه تهران تحت مراقبت پلیسی قرار دادند.


سرانجام با حضور شخص سارق در محل و شناسایی وی توسط مالباخته، طرح دستگیری سارق توسط مامورین به مرحله اجرا گذاشته شد و متهم به نام "سعید . ک" (30 ساله) دستگیر و در بازرسی اولیه از وی، چندین دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه کشف شد.


با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت به شیوه موبایل قاپی" و به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 14 تهران، پرونده به همراه متهم جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.


کارآگاهان پایگاه ششم آگاهی با شناسایی مالک گوشی‌های مسروقه به دست آمده از متهم موفق به شناسایی تعداد دیگری از مالباختگانی شدند که همگی آنها در مناطق مختلف سطح شهر تهران مورد سرقت به شیوه موبایل قاپی قرار گرفته بودند.


اخاذی به بهانه پول بیمارستان


یکی از مالباختگان پس از حضور در پایگاه ششم آگاهی، ضمن شناسایی متهم در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چند روز پیش متهم در خیابان وحدت اسلامی اقدام به سرقت کیف دستی حاوی عابربانک حاوی رمز، گوشی تلفن همراه و دیگر مدارک شناسایی‌ام کرد؛ پس از تشکیل پرونده مقدماتی در کلانتری مربوطه (115 رازی)، زمانی که به خانه رفتم، اعضای خانواده‌ام که از دیدنم متعجب شده بودند عنوان کردند که یکی از دوستانم ضمن جواب دادن گوشی تلفن همراهم به آنها عنوان کرده که من تصادف کرده‌ام و جهت بستری شدنم در بیمارستان و انجام عمل جراحی نیاز فوری به دو میلیون تومان پول است؛ خانواده‌ام نیز پس از ارائه شماره کارت عابربانکم توسط این شخص به او اعتماد کرده و در حالیکه امکان تماس تلفنی با مرا نداشتند، بلافاصله اقدام به واریز دو میلیون تومان پول به حساب عابربانکم کرده، غافل از آنکه آن شخص همان سارق کیف دستی‌ام بوده است.


شکایت‌های متعدد از موبایل قاپ


تعداد دیگری از مالباختگان و شکات نیز پس از شناسایی "سعید . ک" عنوان کردند که متهم در ازای بازپس دادن گوشی‌های تلفن همراهشان از آنها درخواست مبالغ چند صد هزار تومانی کرده اما با وجود پرداخت پول مورد درخواستی، سارق گوشی‌های تلفم همراه مسروقه شان را بازپس نداده است.


"سعید . ک" که دارای سوابق متعدد دستگیری به اتهام ارتکاب جرایم مختلف همچون نزاع و درگیری است، در همان تحقیقات اولیه صراحتا به ده‌ها فقره موبایل قاپی در سطح شهر تهران اعتراف کرد؛ وی در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: چند ماهی است که به تهران آمدم؛ جا و مکان مشخصی نیز ندارم. پس از مدت کوتاهی، با تهیه یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا 125 شروع به سرقت کردم؛ اعتیاد شدیدی به مصرف قرص دارم و گوشی‌های تلفن همراه مسروقه را معمولا به قیمت 100 و نهایتا 150 هزار تومان به خریداران اموال مسروقه می‌فروختم.


سرهنگ کارآگاه رضا امیدی، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ده‌ها فقره کیف و موبایل قاپی در مناطق مختلف شهر تهران و به جهت شناسایی سایر جرایم ارتکابی و به ویژه شناسایی سایر شکات و مالباختگان، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی بازپرس پرونده صادر شده است؛ لذا از تمامی شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند، دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان نبرد شمالی - میدان نبرد – انتهای خیابان شهید بیدچی مراجعه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب