عطر سفر معنوی کربلا از زبان زائران دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در کاروان دانشگاهیان
تعدادی از همکاران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از حال و هوای سفر معنوی کربلا میگویند تا ما هم بتوانیم گوشهای از عظمت آن مکان مقدس را درک کنیم.
مهسا بابایی از کارکنان حوزه اداری دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مورد سفر معنویاش به کربلا و نجف میگوید: واقعا هرگز فکر نمیکردم حال و هوای نجف و کربلا برایم اینقدر باشکوه باشد. مگر میشود اینهمه عظمت در یکجا جمع شده باشد؟ به نجف که میروی حسی عجیب داری یعنی اینجا مولایمان علی (ع) آرمیده است؟ یعنی اینجا جایگاه کسی است که سرچشمه عدالت بود؟
بابایی که با همسرش در این سفر حضور یافته در مورد ادامه سفرش میگوید: در کربلا که وارد شدیم واقعا صحنههای واقعه عاشورا در ذهنم تصور میشد و باور نمیکردم در سرزمینی پا گذاشتم که تمام وقایعی که یکعمر و از بچگی به گوشم میخورده در همینجا رخداده است! واقعا باورش برایم غریب بود و حس میکردم که خدا ما را خیلی دوست داشته که ما را به چنین سرزمینی دعوت کرده است.
محمد عامری از دیگر کارکنانی است که با کاروان دانشگاهیان راهی سفر معنوی عتبات عالیات شده است.
وی سفر کربلا را بهترین سفر عمر خود میداند و میگوید: «چقدر خوب بود میتوانستم همه سالها بارها و بارها به این سفر زیبا بروم. واقعا روحیه انسان بازسازی میشود. انگار از این سفر که بازمیگردی دوباره متولد شدهای. سعی میکنی معنویت این سفر را پس از بازگشت همواره در وجود خودت داشته باشی و آن را از دست ندهی. صفایی که در بینالحرمین میبینی در هیچ کجای دنیا نیست. بهواقع انسان با همه وجودش خدا را میبیند و درک میکند.»
غربت حسین (ع) و نجابت اهلبیت (ع) باعث میشود که هر مسافری در دیدار آنها مدهوش و دیوانهوار، مثل پروانه گردشان آید و آرزو کند در شمع وجودشان بسوزد.
اسماعیل حسین پور از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود است که سفر کربلا را آرزوی دیرینه خود میداند و ضمن آرزو برای همه همکاران خود برای سفر به این دیار عزیز میگوید: چند سالی است که عزم سفر داریم و بالاخره خدا توفیق حاصل کرد تا مشرف شوم. بهتر است همین ابتدا به همه توصیه کنم که در اولین فرصت به این سفر معنوی بروند چونکه آثار مثبتی را در زندگی خود مشاهده میکنند که شاید در هیچ سفر دیگری این سعادت نصیب آنها نشود. واقعا نباید این فرصتی را که مدافعان حرم با خود خودشان به ما هدیه کردند از دست داد. باید رفت و از نزدیک حماسه حسینی را دید و در زندگی درسهای آن را به کار بست.
علی رعیتی از کارکنان بخش نقلیه واحد شاهرود هم زیارت حرم مطهر حضرت علی (ع)، حضرت عباس (ع) و امام حسین (ع) را تلنگر و آن را مایه افتخاری در زندگی خود میداند و بیان میکند: «نباید رفتن به این سفر را هزینه محسوب کرد چراکه آنچه برای انسان میماند سرمایه عظیمی است که با هیچ بهایی قابل معاوضه نیست.»
وی در مورد کاروان دانشگاهیان اظهار کرد: «خصوصیت کاروانهای دانشگاهیان این است که همه یک سطح و یکدستاند و همدیگر را در طول سفر بیشتر درک میکنند. آنقدر در این سفر ازنظر روحی تقویتشدهام که فکر میکنم برای سالها در ذهنم بماند.»
وی برای همه آرزو میکند که به این سفر پرمحتوا بروند و میگوید: «کاش هزینههای سفر کمتر بود تا انسان سالی چند بار به این سفر میرفت.»
فاطمه قربانی از دانشجویانی که با کاروان دانشگاهیان امسال راهی عتبات عالیات شده است درباره کیفیت این سفر میگوید: با یکی از دوستانم از مدتها پیش تصمیم گرفتیم تا حتما امسال به زیارت کربلا و نجف برویم که خداوند این توفیق را به ما داد و واقعا از خداوند ممنونم که توانستم به این سفر پرشور و معنوی بیایم. از دلم آرزو کرده بودم که به این سفر بیایم و بیشتر فهمیدم که خدا چقدر رئوف و مهربان است.
گاهی در طول سفر با خودم فکر میکردم که نکند در خوابم و تمام اینها رویاست! آنقدر مشتاقم که میخواهم برای سفر اربعین نیز برنامهریزی کنم و امیدوارم بازهم قسمتم بشود. میگویند اربعین شور و هوایی دیگر دارد و میخواهم هر طور شده از این کاروان باعظمت جا نمانم. بیشک دعای پدر و مادرم بازهم باعث میشود که کربلا را بار دیگر زیارت کنم و این آرزوی من است.
گفتگو: سید امیر رضا حسینی نژاد - مهدی صادقی
انتهای پیام/