دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

احتمال وقوع تگرگ و طوفان‌های تندری در ارتفاعات‌

روز آینده ‌در استان‌های گیلان، اردبیل و آذربایجان شرقی و روز پنجشنبه‌ در غرب مازندران‌، گیلان‌ و اردبیل، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید (طوفان تندری) پیش‌بینی می‌شود؛ به سبب بارش شدید احتمال آب گرفتگی و طغیان مسیل‌ها، صاعقه و تگرگ وجود دارد.
کد خبر : 216245

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، براساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های هواشناسی، در سه روز آینده در سواحل خزر، استان‌های گلستان، ارتفاعات شمالی سمنان و خراسان رضوی، بخش‌‌های از خراسان شمالی، اردبیل و آذربایجان شرقی ابرناکی، بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.


شدت بارش‌ها روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در استان‌های گیلان، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی خواهد بود.


به دلیل شدت و تداوم بارش‌ها به خصوص روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر عمومی در استان‌های گیلان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی وجود دارد.


در سه روز آینده در سواحل دریای خزر در استان‌های گلستان، ارتفاعات شمالی استان سمنان، شمال خراسان رضوی، خراسان شمالی، اردبیل‌ و آذربایجان شرقی بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق پیش‌ینی می شود.‌


روز چهارشنبه ‌در گیلان، نیمه شرقی و شمال اردبیل و شمال آذربایجان شرقی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید ‌(طوفان تندری) پیش‌بینی می‌شود.


روز پنجشنبه‌ در غرب مازندران‌، گیلان‌، اردبیل رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید (طوفان تندری) پیش‌بینی می‌شود.


به سبب بارش شدید به‌ویژه در دامنه ارتفاعات،‌ احتمال آب گرفتگی و طغیان مسیل‌ها در این مناطق وجود دارد که در مناطق کوهستان احتمال وقوع صاعقه و تگرگ نیز قابل توجه است؛ با در نظر گرفتن این شرایط توصیه می‌شود تمهیدات لازم جهت کاهش خسارات احتمالی صورت پذیرد.


روزهای پایانی هفته افت نسبی هوا در نوار شمالی کشور رخ می‌دهد که در شمال شرق کشور و دامنه‌های جنوبی البرز با افزایش شدت باد همراه خواهد بود و در سه روز آینده دریای خزر مواج است.


آسمان تهران فردا کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز پنج‌شنبه نیز حاکم است، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 30 و 19 درجه خواهد بود.


روز آینده اهواز با بیشینه دمای 42 درجه بالای صفر گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای 3 درجه بالای صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.


میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز 31 شهریورماه 216.2 میلی‌متر ثبت شد؛ بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 240.2 میلی‌متر بوده است،بنابراین بارش سال جاری تا این لحظه 90 درصد بارش سال گذشته است.


بیشترین میزان بارش در تاریخ مذکور متعلق به منطقه لار استان فارس به میزان 32.7 میلی‌متر ثبت شده است.


کاربران همچنین می‌توانند جزئیات دیگری از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب