توانایی ایران برای ورود به بازار بین المللی نرم افزار
به گزارش گروه اقتصادی آنا، دراین کنفرانس مباحث دولت هوشمند الکترونیک، راهکارهای هوشمند صنایع در حوزه های مختلف و ارتقاء گسترش همکاری ایران و کره ، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
در حاشیه این کنفرانس سند همکاری فی مابین شرکت Posco Ict از کشور کره و شرکت داده پرداز پویای شریف (عضو کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور )از ایران امضا شد.
این تفاهم نامه همکاری در راستای رشد نوآوری و توسعه در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و ایجاد بسترهای مناسب حوزه دولت هوشمند الکترونیک منعقد گردید تا انتقال دانش و تجربیات اجرایی کره جنوبی در حوزه فناوری اطلاعات بومی سازی گردد.
همچنین از مفاد دیگر این تفاهم نامه امکان اجرای پروژه های مشترک در حوزه خدمات و آموزش فراهم گردید.
در این کنفرانس مسئولین سازمان فناوری اطلاعات کشور و کارشناسان این حوزه حضور داشتند.
باقری اصل در کنفرانس راهکارهای هوشمند ایران و کره، گفت: ایران ظرفیت های بسیار خوبی در تولید نرم افزار و ارایه سرویس های ارزش افزوده دارد که می تواند بخشی از بازار بزرگ موجود در این حوزه در عرصه بین المللی را به خود اختصاص دهد.
باقری اصل معاونت دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران در کنفرانس راهکارهای هوشمندسازی ایران و کره، ابراز داشت: افزایش همکاری ها میان ایران و کره و بهره گیری از ظرفیت های دو طرف، یکی از زمینه های مناسب برای حضور در بازارهای بین المللی است.
وی افزود: به نظر می رسد شکل گفت و گو ها باید تغییر کرده و فروش کالا تنها جزیی از مبادلات میان دوطرف باشد و افزایش همکاری ها در تولید محصولات از اصلی ترین زمینه های همکاری می تواند باشد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از برجام، تیم های مختلفی از کشورهای مختلف در زمینه های گونان وارد ایران شدند اما در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تجربه ساختاریافته ای شکل نگرفته است.
معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران، با بیان این مطلب که گریزی از همگرایی فناوری نیست، تصریح کرد: با توجه به توسعه بخش ICT، زمینه توسعه خدمات در ایران فراهم شده و بر اساس پیش بینی های صورت گرفته در برنامه ششم توسعه کشور، سهم این حوزه در تولید ناخالص داخلی باید به پنج درصد افزایش پیدا کند و انتظار داریم بخش عمده ای از آن در حوزه فناوری اطلاعات محقق شود.
وی تاکید کرد: در همین راستا نیز برنامه منسجمی از سوی وزیر ارتباطات در قالب موضوعات اقتصاد دیجتالی تدوین و آماده شده است.
همچنین "سونگ هو کیم" سفیر کره جنوبی ، در این کنفرانس ضمن بیان این مطلب که روابط میان ایران و کره جنوبی دیرینه و خوب است گفت: بیشتر همکاری ها تا کنون در حوزه های اتومبیل، گوشی هوشمند، تلویزیون، نفت و پتروشیمی بوده است.
سفیر کره جنوبی با اشاره به تجربیات کشورش در پیاده سازی دولت الکترونیکی گفت: پیاده سازی دولت الکترونیکی موجب پاسخگوتر شدن همه سازمان در کره جنوبی شده و زمینه افزایش شفافیت و دسترسی آسان تر به خدمات را فراهم آورده است.
وی تاکید کرد: آمادگی داریم تا تجربیات خود را در این حوزه در اختیار ایران قرار دهیم و همکاری های بسیار خوبی را در این حوزه محقق کنیم.
انتهای پیام/