دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

زندگی 11 میلیون حاشیه‌نشین نامناسب است

معاون اول رئیس‌جمهور اذعان کرد،بیش از 11 میلیون نفر حاشیه‌نشین درکشور وضعیت مناسبی ندارند به همین دلیل یکی از اولویت‌ها ساماندهی حاشیه‌نشین‌ها بررسی دلایل مهاجرت به حاشیه شهرها، فساد اخلاقی در مناطق خاص و بحرانی و جرم‌خیز و اعتیاد به مواد مخدر در این مناطق است.
کد خبر : 213884

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح 150 اورژانس اجتماعی در سراسر کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: تلاش برای کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی یک مسئولیت ملی است و گسترش اورژانس اجتماعی یک ضرورت است و دولت باید از آن حمایت لازم را بکند.


وی ادامه داد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی 2 سال گذشته جلسه‌ای با رهبر و سران سه قوه و دولت برگزار شد که در آن به بحث‌ آسیب‌ها، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت کاهش آنها پرداخته و قرار شد هر سازمانی برنامه‌های خود را داشته باشد و این نشان می‌دهد اراده جدی در تمام نظام برای کاهش و کنترل آسیب‌ها وجود دارد.


معاون اول رئیس‌جمهوری افزود: امروزه در کشور آسیب‌های اجتماعی به مرحله‌ای رسیده‌اند که باید همه نظام برای مقابله با آن بسیج شود، در شورای انقلاب فرهنگی و شورای اجتماعی وزارت کشور نیز به همینگونه جلسات مختلفی برگزار شده و یافتن ریشه‌های آسیب در دو وزارتخانه کشور و رفاه در دستور کار قرار دارد.


معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به اینکه باید به آسیب‌دیدگان اجتماعی به عنوان بیمار نگاه شود گفت:‌در این صورت است که می‌توانیم پیشگیری را قبل از درمان انجام دهیم و برنامه اساسی برای آن تدوین کنیم چرا که این آسیب‌ها شاید در ظاهر ساده باشند اما می‌توانند حیات اجتماعی را با خطر مواجه کنند.


جهانگیری به 5 اولویت اول دولت در زمینه کاهش آسیب‌ها اشاره کرد و گفت:‌ بیش از 11 میلیون نفر حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد که وضعیت مناسبی ندارند به همین دلیل یکی از اولویت‌ها ساماندهی حاشیه‌نشین‌ها بررسی دلایل مهاجرت به حاشیه شهرها، فساد اخلاقی در مناطق خاص و بحرانی و جرم‌خیز و اعتیاد به مواد مخدر در این مناطق است.


وی ادامه داد:‌همچنین آمار طلاق در شهرهای بزرگ کشور به ویژه تهران نگران‌کننده شده است به همین دلیل توجه به کانون خانواده برای پیشگیری از این آسیب نقش مهمی دارد.


جهانگیری با بیان اینکه نمی‌توان برخورد سرد و خشن با آسیب‌های اجتماعی داشت، گفت: پاک کردن صورت مسئله فقط مسائل را پیچیده و زیرزمینی می‌کند ما باید بپذیریم مردم در معرض آسیب هستند و راه مقابله با آن را پیدا کنیم.


وی با اشاره به عملکرد اورژانس اجتماعی گفت:‌این سامانه برای کنترل و کاهش آسیب اقدامات مؤثری انجام داده و باید با استفاده از نظرات تخصصی و کارشناسی اصلاحاتی را انجام داده و ریشه آسیب‌ها را شناسایی و حل کند.


معاون اول رئیس‌جمهوری تأکید کرد: نپرداختن به ریشه‌های آسیب عوارض بدتری را ایجاد می‌کند به همین دلیل باید پرداختن به مهارت‌های اجتماعی و ریشه‌یابی در عصر حاضر که پدیده‌های اجتماعی نیازمند مهارت‌های ویژه هستند در دستور کار قرار گیرد.


وی گفت: در برخی از مناطق کشور وضعیت این آسیب‌ها نگران‌کننده‌تر است و در این زمینه مسائل اقتصادی مهم است و باید به اشتغال جوانان و حل معضل بیکاری به خصوص در مناطق مرزی توجه کنیم، ایجاد توازن در توسعه، توجه به توسعه منطقه‌ای و قومیتی می‌تواند مؤثر باشد.


معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: امیدوارم در این دولت شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب