دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

هشدار وزیر کشور به تهدیدکنندگان ایران

وزیر کشور اعتقاد دارد که طی سال‌های فعالیت دولت‌های یازدهم و دوازدهم، از جهت فعال شدن احزاب و فعالیت‌های احزاب هیچ ضرری به کشور وارد نشده است.
کد خبر : 212844

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از ایسنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید فارس، گفت: حوزه سیاست داخلی یکی از اولویت‌های دولت محسوب می‌شود؛ ایران امروز کشوری پویا، پرتحرک، قوی و آماده توسعه و پیشرفت است و در حوزه‌های مختلف نقش مردم و مشارکت مردم به شکلی متشکل باید مشخص شود.


اهم اظهارات رحمانی فضلی به شرح زیر است:


*در حوزه سیاست داخلی به انسجام و وحدت مردم نیاز داریم، کسانی‌که بر خلاف این مسیر حرکت کنند، در مسیر اقتدار کشور و خواست رهبری و دولت حرکت نکرده‌اند؛ مشارکت سیاسی مردم در سرنوشت خودشان بسیار مهم است و نباید تنها به ایام انتخابات محدود شود.


*نقش احزاب در تحقق کامل این اولویت بسیار پررنگ است، احزاب و گروه‌ها باید در عضوگیری، برنامه‌ریزی، اعلام مواضع و حرکت‌های جمعی و ... تلاش کنند و وزارت کشور هم بسترها را برای فعالیت در قالب تشکل‌ها و احزاب فراهم کرده و می‌کند.


*هم‌اینک هیچ حزبی در انتظار نوبت مجوز نمی‌ماند، هیچ محدودیتی برای فعالیت‌ احزاب در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها و ... وجود ندارد.


* کشور هیچ ضرری از فعالیت احزاب و تشکل‌ها نکرده و نمی‌کند، هرچه مردم قانونمندتر و متشکل‌تر و منسجم‌تر در صحنه‌ها حضور داشته باشند، منافع بیشتری متوجه نظام و کشور خواهد بود؛ مردم به همان میزان که قدرت مشارکت دارند باید قدرت پاسخگویی نیز داشته باشند.


* ما 4 انتخابات با بالاترین میزان مشارکت را در سال‌های اخیر با بیشترین سطح سلامت و امنیت برگزار کرده‌ایم و خون از دماغ کسی نیامده است. در انتخابات ریاست‌جمهوری که بزرگترین و پر مشارکت‌ترین انتخابات محسوب می‌شود حتی یک صندوق هم باطل نشد؛ در انتخابات مجلس هم اگر صندوقی باطل شد بیرون از حوزه رای‌گیری قرار داشت.


* مردم ایران به رشد و بلوغ مناسبی رسیده‌اند و به جای پراکنده‌کاری همه ترجیح می‌دهند در چارچوب‌هایی فعالیت داشته باشند.


*تقویت آزادی فردی و اجتماعی از اولویت‌های مهم دولت است هرچه آزادی اندیشه و فکر تقویت شود، بالندگی بیشتر کشور را به‌دنبال خواهد داشت.


* اقتصاد اولویت اصلی نظام و دولت است. اقتصاد اولین اولویت نظام است، اقتصاد از هر منظری که به آن توجه کنیم اولویت دارد؛ بهبود وضعیت مردم و رسیدگی به مسائل اقتصادی امری ضروری است.


*رفع مشکلات اقتصادی به منزله رفع بسیاری از مشکلات است. استانداران باید در مسیر تحقق این اولویت تلاش کنند،‌ استانداران باید تمام سعی و تلاش خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام دهند؛ محور اقتصاد مقاومتی مردم هستند، مردمی بودن نه به معنای حضور تشریفاتی؛ مردم باید هم مصرف‌کننده، هم تولید کننده، هم مدیریت و هدایت کننده باشند، اگر مردم نباشند کشور دچار مشکل می‌شود.


*دومین اولویت دولت، رفع آسیب‌های اجتماعی است که مد نظر مقام معظم رهبری نیز قرار داشته و دارد و همه مسئولان خصوصا استانداران موظف هستند که این موضوع را مد نظر قرار دهند.در بحث آسیب‌های اجتماعی، اولویت اول اعتیاد و مواد مخدر و اولویت‌های بعدی، حاشیه‌نشینی، طلاق، سایر ناهنجاری‌ها و البته مناطق بحرانی که تمام آسیب‌ها به نوعی در آن وجود دارد است.


* امنیت یکی از مباحث و اولویت‌های مهم است. امروز کشور دارای امنیت بسیار خوبی است؛ نه اینکه تهدیدی نداریم بلکه خیلی تهدید وجود دارد، چه تهدیدات آشکار، چه پنهان، چه اقداماتی که اعلام می‌شود چه آنها که اعلام نمی‌شود و ما اطلاع داریم؛ اما به لحاظ امنیت ایران در منطقه و جهان الگو شده است و این امنیت منافع قدرت‌های سلطه‌گر را با چالش مواجه کرده است.


* تنها عامل بازدارنده کشور در مسیر حرکت، صدمه دیدن اقتدار ملی است،کسانی‌که به دنبال منافع خود در منطقه هستند باید بدانند که شاید شروع کننده مزاحمت برای ایران باشند اما باید بدانند که پایان دهنده این مزاحمت نخواهند بود؛ شاید آنان شروع کننده یک دخالت در مرز جغرافیایی باشند اما تعیین کننده گستردگی آن نخواهند بود.


* اکنون کشور در اوج نشاط، انگیزه، پویایی و موثر و با نقوذ در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است؛ کشوری که روزی ژاندارمی منطقه بالاترین افتخارش بود، حالا در تمام معادلات منطقه‌ای نقشی تاثیرگذار دارد و باید به این موضوع افتخار کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب