دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

روایت سیدحسن نصرالله از دیدار با امام خامنه‌ای در اوایل بحران سوریه

دبیرکل حزب الله تأکید کرد: پروژه‌های دشمن شکست خورده و گزینه‌های ما پیروز شده و نتایج بزرگی را به دست آورد که معادلات منطقه را به‌نفع امت اسلام تغییر خواهد داد.
کد خبر : 211587

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، به نقل از روزنامه لبنانی الاخبار، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در نشست داخلی و سالیانه خود با مداحان و مبلغین ایام سوگواری سید و سالار شهیدان تأکید کرد: ما نسبت به این جنگ [در سوریه] بصیرت داریم و شهدا و زخمی‌ها و اسرا و مردم ما معادله‌ها را تغییر می‌دهند و تاریخ نه‌تنها لبنان بلکه منطقه را می‌سازند.


وی اضافه کرد: ما در جنگ (سوریه) پیروز شدیم و در درگیری‌های متفرقی که در این کشور باقی مانده نیز پیروز هستیم.


نصرالله ادامه داد: پروژه طرف مقابل شکست خورده و آنها به‌دنبال مذاکره هستند تا برخی دستاوردها را برای خود محقق کنند.


وی با قطع و یقین تأکید کرد: روند پروژه‌های طرف مقابل شکست خورده و روند پروژه ما که در مسیر آن سختی‌ها و مصیبت‌های زیادی هم دیده‌ایم، پیروز شده و نتایج بزرگی را به دست آورد که معادلات منطقه را به‌نفع امت اسلام تغییر خواهد داد.


دبیرکل حزب‌الله در این جلسه داخلی که به‌مناسبت نزدیک شدن به ایام محرم الحرام برگزار شده بود، اعلام کرد که مبارزه با داعش و جبهه النصره بزرگ‌ترین سختی‌ای بود که حزب‌الله از سال 2010 با آن مواجه شده بود و حتی از جنگ جولای 2006 نیز خطرناک‌تر بود.


وی افزود: ما از سال 2011 یقین داشتیم که اتفاقاتی که دنبال می‌شود فتنه بزرگی است و پروژه آمریکایی ــ اسرائیلی ــ قطری ــ سعودی برای از بین بردن محور مقاومت و به زمین زدن آرمان فلسطین دنبال می‌شود.


وی در بیان خاطره‌ای اعلام کرد که پس از آغاز حوادث سوریه به ایران سفر کرده و با امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران دیدار کرده است. او گفت: در آن زمان همه به این نتیجه رسیده بودند که دولت سوریه بعد از دو یا سه ماه ساقط خواهد شد. ما برای ایشان پروژه‌های طرف متخاصم را تشریح کردیم و گفتیم که اگر در دمشق مبارزه نکنیم، در الهرمل و بعلبک و ضاحیه و الغازیه و بقاع جنوبی و جنوب لبنان مبارزه خواهیم کرد. ایشان ضمن موافقت، سخنان ما را تکمیل کرده افزودند: "نه‌تنها در این مناطق، بلکه در کرمان و خوزستان و تهران نیز مجبور به مبارزه خواهیم بود. ایشان تاکید کردند که این جبهه [مقاومت] شامل چند محور می‌شود: محور ایران، محور لبنان و محور سوریه. فرمانده این محور بشار اسد است و باید تلاش کنیم که او پیروز شود و پیروز خواهد شد".


نصرالله افزود: یک و نیم یا دو سال بعد از آغاز جنگ، عربستان سعودی پیامی را برای بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه فرستاد مبنی بر اینکه در یک کنفرانس مطبوعاتی بگوید که روابط خود را با حزب‌الله و ایران قطع می‌کند و این بحران به پایان برسد.


دبیرکل حزب‌الله افزود: ما به برادران خود در عراق از همان ابتدا هشدار دادیم که اگر با تروریست‌های داعش مبارزه نکنند و آنها بتوانند تسلط دیرالزور را در دست بگیرند، هدف آینده آنها ورود به عراق خواهد بود. پیش‌بینی‌های ما درست از آب درآمد و این گروه تروریستی مدتی بعد توانست دوسوم خاک عراق را تحت کنترل بگیرد و به‌فاصله 20کیلومتری کربلا و 40کیلومتری بغداد و 200متری حرمین عسکریین(ع) در سامرا برسد.


نصرالله در ادامه این سؤال را مطرح کرد که: اگر ما از جهاد و تکلیف خود دست برمی‌داشتیم، در لبنان چه اتفاقی می‌افتاد و اگر مردم عراق از پاسخ مثبت به فتوای جهاد کفایی سید علی سیستانی مرجعیت شیعه در سال 2014 برای مبارزه با تروریست‌های داعش، دست برمی‌داشتند، در عراق چه می‌شد؟


وی ادامه داد: این جنگ مبارک است. ما به سوریه رفتیم تا تکلیف خود را انجام دهیم، در غیر این صورت چه‌چیزی باعث می‌شد جوان ما به حلب و دیرالزور برود که در آنجا برادرانمان از هشت ماه پیش تاکنون محاصره شوند که همگی از اعضای کادر و رهبران حزب‌الله بودند. برخی در لبنان از اقدامات ما راضی نیستند، خودتان را ناراحت نکنید، کسی که شکست خورده می‌تواند مقداری صدایش را بالا ببرد.


دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اهمیت گرامیداشت ایام عاشورای حسینی(ع) به‌عنوان یک مناسبت خیزش‌انگیز و همچنین تأکید بر ضرورت حضور در مجالس با حفظ شرایط اطراف، از مداحان خواست تا از موارد اشتباه و مبالغه‌ها دوری کرده و مواضعی را که دارای مشکلات اعتقادی است مطرح نکنند. وی همچنین از مداحان خواست تا بر این نکته تأکید کنند که انقلاب امام حسین تنها برای رفع ظلم نبود، بلکه برای اطاعت در برابر تکلیف الهی برای مبارزه در شرایط و زمان خاص و مشخص‌شده بود.


وی بر ضرورت دوری از مبالغه در عزاداری و فریاد زدن و تمرکز بر صلابت و تعهد به مبانی و آموزه‌هایی که مکتب کربلا به‌ویژه در کلاس درس حضرت زینب آموخته‌ایم، تأکید کرد و افزود: هم‌زمان با پیشرفت مباحث و پژوهش‌ها در حوزه‌های علمیه و نزد محققان، مناقشه‌های جدیدی در رابطه با برخی از موارد متعارف در این مجالس مطرح شده است. برخی مسائل وجود دارد که ما باید آنها را تصحیح کنیم، البته نباید به افکار گذشته حمله کرد. ما می‌توانیم بگوییم چه‌چیزهایی درست است، بدون اینکه به مسایل مغایر با اینها بپردازیم که باعث ایجاد شوک یا اختلافات میان مردم نشود.


منبع:تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب