دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 شهريور 1396 - 11:05
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد

برنامه‌های دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در طرح تجمیع

سرپرست دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران عنوان کرد با ادغام این دانشکده با دانشکده علوم نوین پزشکی، تعداد دانشجویان دانشکده علوم و فناوری‌های نوین به بیش از ۷ هزار نفر در مقاطع مختلف و ۱۲ رشته تحصیلی خواهد رسید.
کد خبر : 210981

دکتر حسین فهیمی سرپرست دانشکده علوم و فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی که به تازگی از سوی دکتر ابطحی در این سمت منصوب شده است، دارای مدرک دکتری تخصصی ژنتیک و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد است.


وی که در اجرای مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای عملیاتی شدن طرح تجمیع سه واحد دانشگاهی (واحد پزشکی تهران، علوم دارویی و دندانپزشکی) در تاریخ 13 شهریور با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی
مسئولیت سرپرستی دانشکده علوم و فناوری های نوین را به عهده گرفته است دارای سال ها سوابق اجرایی و تجارب مفیدی در اداره دانشکده علوم و فناوری های نوین است.


خبرنگار خبرگزاری آنا با این مقام دانشگاهی که در زمینه علمی و پژوهشی نیز دارای مقالات متعددی در حوزه ژنتیک مولکولی و ژنتیک پزشکی در مجلات علمی داخلی و خارجی و حضور در کنفرانس های ملی و بین المللی است به گفت‌وگو نشسته که ماحصل آن را می خوانیم:


آقای دکتر از خودتان بگویید و اینکه از چه سالی همکاری خود را با دانشگاه آزاد اسلامی آغاز کردید.


بنده متولد سال ۱۳۵۹ هستم و از سال ۱۳۸۹ همکاری خود را با واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی از جمله واحد علوم دارویی در زمینه تدریس دروس ژنتیک و بیولوژی مولکولی آغاز کردم. از سال ۱۳۹۳ نیز افتخار داشتم که به عنوان عضو هیات علمی تمام وقت در واحد علوم دارویی وقت خدمت کنم و علاوه بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی، ابتدا به عنوان مسئول EDC و از سال ۱۳۹۴ تاکنون مدیریت گروه ژنتیک را به عهده داشته ام. چندی بعد از آن در سمت معاون دانشکده علوم و فناوری های نوین به خدمت ادامه و از اردیبهشت سال ۹۵ به عنوان رئیس دانشکده علوم و فناوری های نوین منصوب شده و در خدمت همکاران و دانشجویان گرامی هستم.



عضویت در شوراهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی واحد علوم دارویی قبل از تجمیع از جمله فعالیت های جنبی این جانب است.


درباره فعالیت دانشکده علوم و فناوری های نوین توضیح دهید.


دانشکده علوم و فناوری های نوین از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون با ۹ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با بیش از ۳ هزار دانشجو و ۲۴ استاد عضو هیات علمی و بیش از ۱۵۰ استاد مدعو توسعه پیدا کرده است.


مهمترین اولویت دانشکده ساماندهی برنامه های آموزشی، گسترش تحصیلات تکمیلی، اصلاح کاستی های موجود در برگزاری امتحانات و افزایش کیفیت آموزش از طریق بهبود کیفی و کمی فضاها و فرایندهای آموزشی بر اساس معیارهای EDC است

با ادغام این دانشکده با دانشکده علوم نوین پزشکی، تعداد دانشجویان دانشکده علوم و فناوری های نوین به بیش از ۷ هزار نفر در مقاطع مختلف ۱۲ رشته تحصیلی خواهد رسید. تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده ۴۶ نفر و تعداد کارکنان آن بیش از ۳۰ نفر هستند.


اولویت برنامه‌های دانشکده علوم و فناوری های نوین در طرح تجمیع چیست؟


برنامه های توسعه کمی و کیفی این دانشکده را در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و دانشجویی-فرهنگی دنبال خواهیم کرد.
در بحث آموزش خوشبختانه در سال های گذشته اقدامات خوبی در زمینه جذب و استفاده از استادان بنام و متخصص در رشته های مختلف و سامان دهی برنامه های آموزشی انجام شده است.


مهمترین اولویت این دانشکده در ادامه فعالیت خود، ساماندهی برنامه های آموزشی، گسترش تحصیلات تکمیلی (با محوریت رشته های جدید کاربردی و بین رشته ای)، اصلاح کاستی های موجود در برگزاری امتحانات و افزایش کیفیت آموزش از طریق بهبود کیفی و کمی فضاها و فرایندهای آموزشی بر اساس معیارهای EDC است.


درحوزه پژوهشی نیز خوشبختانه در سال های اخیر موفقیت های چشمگیری از سوی استادان و دانشجویان این دانشکده کسب شده است و اقدامات سازنده ای ازطریق تدوین برنامه های پژوهشی اعضای هیات علمی، ارتقای کمی و کیفی آزمایشگاه های پژوهشی، تقویت کادر علمی آزمایشگاه ها، تقویت حوزه IT و همکاری با مجموعه های پژوهشی خارج از دانشگاه صورت گرفته است.


ارزیابی فعلی و دیدگاه شما در باره فعالیت های علمی دانشجویی چیست؟


یکی از مهمترین دغدغه ها و برنامه های این دانشکده اهمیت دادن به فعالیت های علمی دانشجویان است و این برنامه را از مسیر فعال کردن انجمن های علمی، پشتیبانی از فعالیت های باشگاه پژوهشگران جوان، تشویق و پشتیبانی از فعالیت های پژوهشی دانشجویان مانند چاپ مقاله، کتاب، ثبت اختراع، ارایه محصول و در یک کلام افزایش کیفیت پایان نامه های مقاطع تحصیلات تکمیلی دنبال می کنیم.


در نظر داریم با پشتیبانی از تشکل های دانشجویی، فعالیت های فرهنگی دانشجویان را در بسترهای مختلفی مانند نشریات دانشجویی و برنامه های فرهنگی متنوع هدایت کنیم

جایگاه فعالیت های فرهنگی و امور دانشجویی در دانشکده متبوع شما چیست؟


خوشبختانه تاکنون به لحاظ دانشجویی و فرهنگی فعالیت های بسیار خوبی در این دانشکده صورت گرفته و برنامه های فرهنگی این دانشکده در مناسبت های گوناگون، جشن ها و گردهمایی های مختلف با کیفیت و کمیت خوبی انجام شده است.


دانشجویان این دانشکده از دانشجویان بسیار فعال در برنامه های فرهنگی و تشکل های دانشجویی هستند و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم با پشتیبانی از تشکل های دانشجویی، فعالیت های فرهنگی دانشجویان را در بسترهای مختلفی مانند نشریات دانشجویی و برنامه های فرهنگی متنوع هدایت کنیم و تلاش برای توسعه امکانات مورد نیاز دانشجویان از نظر کتابخانه، سالن ورزشی و نمازخانه در اولویت سیاستگذاران این دانشکده است.



درباره برنامه های آتی و در دست اقدام این دانشکده بگویید.


امیدوارم با توکل بر خدا و با تکیه بر پشتوانه وحمایت فکری و معنوی دکتر ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و سایر معاونان توانمند و با بهره گیری از ظرفیت علمی استادان و دانشجویان بتوانیم با استفاده از ایده ها و پیشنهادهای سازنده دانشجویان در مسیر توسعه کیفی دانشکده گام برداریم.


و سخن آخر...


از نظر، انتقاد و پیشنهادهای سازنده دانشگاهیان استقبال می کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب