دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نظریه پرداز آمریکایی:

بی‌توجهی سازمان ملل به روهینگیا عجیب نیست

«استفن لندمن» معتقد است «آنگ سان سوچی» برنده صلح نوبل یک متقلب است و از سازمان ملل بی توجه به فلسطین نمی توان انتظاری برای رسیدگی به وضعیت مسلمانان میانمار داشت.
کد خبر : 210805

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، اخیرا بودایی‌های میانمار با حمایت دولت و ارتش این کشور مرحله جدیدی از ارتکاب جنایت‌های هولناک علیه اقلیت مسلمان معروف به «روهینگیا» را آغاز کرده اند.


اخبار مربوط به جنایت‌های وحشتناک علیه این اقلیت مسلمان که از هیچگونه ابزاری برای دفاع از خود برخوردار نیست، طی روزها و هفته‌های اخیر در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب گسترده‌ای داشته است.


بودایی‌ها که به نظر می‌رسد از مصونیت ویژه‌ای در نزد دولت و ارتش برخوردار هستند، تاکنون از ارتکاب هیچ جنایت ضد حقوق بشری علیه اقلیت روهینگیا دریغ نکرده اند؛ از زنده زنده سوزاندن مسلمانان گرفته تا کَندن پوست بدن آنها و تجاوز به زنان و دخترانشان. تمامی‌این جنایت‌ها درحالی علیه اقلیت مسلمان روهینگیا انجام می‌شود که تنها گناه آنها گرایش دینی و مذهبی شان است و نه چیز دیگر.


برای روشن شدن وضعیت مسلمانان روهینگیا در میانمار و چرایی عدم اقدام مناسب از سوی سازمانها و نهادهای بین المللی،خبرگزاری مهر گفتگویی با «استفن لندمن» نظریه‌پرداز آمریکایی داشته است که در ادامه از نظر می‌گذرد. لندمن دانش‌آموخته دانشگاه‌هاروارد است.


*اکنون مسلمانان روهینگیا در میانمار با شرایط فاجعه باری روبرو هستند. چرا سازمان‌ها و نهادهای بین المللی به وضعیت آنها توجه نمی‌کنند؟


خبرتکان دهنده و نگران کننده‌ای که تا حد زیادی توسط واشنگتن و سایر پایتخت‌های غربی نادیده شده در حال وقوع است، چیزی که من آن را نسل کشی آهسته سالیان اخیر بر علیه مسلمانان روهینگیا نامیدم، که متاسفانه در هفته‌های اخیر شتاب گرفته است.


*آنگ سان سو چی، برنده نوبل صلح، که خود قربانی ظلم ارتش میانمار بوده و چندین سال تحت شکنجه قرار گرفته است، در مورد وضعیت مسلمانان روهینگیا سکوت کرده و حتی با اقدامات نظامی‌علیه آنها همراه شده است. ارزیابی شما از این موضوع چیست؟


سوچی یک متقلب است که مورد وثوق آمریکایی‌ها است او در برخی از موارد مرا به یاد مادر ترزا می‌اندازد که به دروغ ادعای کمک به فقرا و نیازمندان می‌کرد، اما بجای آن یک فرقه از مسیحیان را برای نیکوکاری پرورش داد، که بجای کار شرافتمندانه رسوایی اسفناک به بار آوردند.


بیمارستان‌های او انبار انسانی بودند. او گرسنگی، سوء تغذیه و بیماری را نادیده گرفت. بدرفتاری جایگزین رفتار او شد. او بیش از اینکه قدیس باشد گنهکار است.


سوچی نیز با ارتکاب جنایات علیه روهینگیا متهم به جنایت شده است.


*مسئولیت سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نسبت به مسلمانان و کاهش درد و رنج آنها چیست و چرا آنها این کار را به نحو موثری انجام نداده‌اند؟


سازمان ملل متحد به عنوان یک ضمیمه، تحت نفوذ سیاستهای آمریکا است. حمایت از چیزی که محکوم است. دبیرخانه و مجمع عمومی‌سازمان ملل در گذشته و حال، برای فلسطینی‌ها و دیگر افرادی که در معرض تجاوز قرار دارند، چه کاری انجام دادند؟ همه اینها شعارهای بی معنی است.


*اگر وضعیتی که مسلمانان روهینگیا در حال حاضر با آن مواجه هستند به شهروندان یک کشور غربی تحمیل شود، همه سازمان‌های بین المللی و موسسات احتمالا اقداماتی را برای مقابله با این مسئله انجام خواهند داد. چرا این سازمان‌ها استانداردهای دوگانه دارند و به مسلمانان روهینگیا بی‌تفاوت هستند؟


استانداردهای دوگانه غربی، بدنام، انگشت نما و ظالمانه است. نگاه کنید به نحوه برخورد نامناسبی که با ایران وجود دارد.


تکرار ادعاهای جعلی ساخته شده پیشین توسط ترامپ در مورد وجود یک قدرت نظامی‌هسته ای به نام ایران در منطقه در حالی که اسراییل با بمبهای هسته ای در منطقه وجود دارد و کسی به آن کار ندارد نکته جالبی است.


تهدید اتمی‌مسلحانه و خطرناک اسرائیل در منطقه نادیده گرفته می‌شود.


کشورهای غربی و متحدان سرکش و حیله گر آنها نسبت به رنج‌های انسانی بی‌تفاوت هستند و از روهینگیا، فلسطینی‌ها و دیگر افراد بسیار سوء‌استفاده می‌کنند.


در واقع بدبختی که برخی گروههای انسانی در این کشورها دارند در نتیجه سیاستهای نادرست کشورهای غربی است.


منبع:مهر



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب