تشکل های دانشجویی پایه گذار حرکت انقلاب بودند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم افتتاحیه اولین اردوی آموزشی-تشکیلاتی حیات طیبه با حضور مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد در تالار شهید آوینی دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه برگزار شد .
در این مراسم پس از قرائت قرآن و سرود ملی، کلیپ کوتاهی در معرفی اهداف و چگونگی برگزاری اردو جهت آشنایی دانشجویان با فضای حاکم بر اردو پخش شد و بعد از آن حجت الاسلام رستمی رییس دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه به سخنرانی پرداخت .وی با تبریک عید غدیر و خیر مقدم به مسئولین و دانشجویان حاضر در سالن برگزاری مراسم افتتاحیه اردوی آموزشی-تشکیلاتی حیات طیبه، به بیان مقدمات و چگونگی برگزاری این اردو پرداخت و از دست اندرکاران و برگزارکنندگان این اردو تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه مراسم افتتاحیه محمد قربانی سرپرست اداره تشکلهای سیاسی-اسلامی دانشگاه آزاد به سخنرانی پرداخت . وی با خوش آمد گویی به مسئولان و دانشجویان دانشگاه های آزاد سراسر کشور به اهداف برگزاری این اردو و تشریح برنامه های پیش بینی شده پرداخت و گفت: در جریان اردوی حیات طیبه کلاس ها در سه زمینه ی جریان شناسی سیاسی، اندیشه سیاسی و معرفت شناسی سیاسی توسط اساتید باتجربه و طراز اول برگزار خواهد شد.
قربانی ادامه داد: بعد از این کلاس ها دوره های مهارت آموزی پیش بینی شده تا دانشجویان از ظرفیت های خود بیشتر و بهتر آگاه شوند.
رئیس اداره تشکلهای سیاسی-اسلامی دانشگاه آزاد همچنین اضافه کرد: برخی مناظرات و گفت وگوها نیز میان دانشجویان تدارک دیده ایم تا با نظرات و دیدگاه های گوناگون با یکدیگر به بحث و تعامل بپردازند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد سخنران بعدی مراسم افتتاحیه بود.کلانتری با تبریک اعیاد قربان و غدیر و خیرمقدم به حاضرین در سالن برگزاری مراسم، از دست اندرکاران برپایی اردوی حیات طیبه قدردانی و تشکر کرد.
کلانتری با بیان این که کار تشکیلاتی در دانشگاه ها همواره حرف اول را می زند گفت: اولین تشکل داشجویی کشور در سال 1322 در دانشگاه تهران تحت عنوان انجمن اسلامی شروع به فعالیت کرد و به گواه امام خمینی (ره) ایجاد و فعالیت این تشکل اولین پایه های حرکات انقلابی را در سال های بعد پایه ریزی کرد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به نقش بسیار تشکل های دانشجویی در پیروزی انقلاب اسلامی افزود: تشکل ها در دانشگاه ها نقش بسزایی را در تعالی روحی و اخلاقی دانشجویان ایفا می کنند و این نقش بعد ها با ورود دانشجویان به عرصه های اجتماعی بسیار پر رنگ تر خواهد بود.
کلانتری در ادامه سخنان خود گفت : این ادعای غلطی است که بگوییم انقلاب فرهنگی مورد تایید امام نبوده در حالی که خود امام پایه های انقلاب فرهنگی را بنیان نهادند.
وی در پایان با اشاره به بصیرت و عمق بینش سیاسی و معرفتی افراد حاضر در تشکل های سیاسی و دانشجویی، این اردوها را عامل ایجاد تعامل فکری و عقیدتی بین دانشجویان واحدهای مختلف دانست.
گفتنی است در پایان این مراسم از تعدای از سادات حاضر در جلسه تجلیل شد و به این ترتیب این دوره تشکیلاتی رسما از فردا کار خود را آغاز می کند .
انتهای پیام/