حقیرمددی: از منظر تفکر اجتماعی امام(ره)، دانشگاه تمدنساز است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جواد حقیرمددی در جلسه هم اندیشی اساتید واحد نراق با موضوع دانشگاه و جایگاه آن در منظومه فکری امام که با حضور هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی در سالن شهید مطهری واحد نراق برگزار شد، اظهار کرد:حضرت امام شخصیت تاریخ ساز بود که توانست یک تحرک عظیم در تاریخ بشریت ایجاد کند.
وی افزود: امام اساسا با شکل گیری دانشگاه مخالف نبوده بلکه با نحوه مدل غربی و وابستگی آن به شرق و غرب مخالف بود. بنده در آثار حضرت امام مطالعه کردم و در هیچ جایی ندیدم که مقابل اصل پدیده دانشگاه مخالفتی داشته باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نراق خاطرنشان کرد: از منظر و تفکر سیاسی – اجتماعی امام دانشگاه تمدن ساز است و سرنوشت یک کشور از سوی دانشگاه ها رقم می خورد، لیکن در دانشگاه علاوه بر کسب علم و تخصص باید تهذیب نفس و تزکیه حکفرما باشد.
حقیر مددی افزود: از منظر امام خمینی (ره) استاد و معلم بیشترین نقش را در تربیت آحاد جامعه دارند. امام خمینی (ره) با توجه به فضای امانیستی و سوسیالیستی حاکم بر دانشگاه آن روز موج سواری کرد و وابستگی به شرق و غرب را به طور جدی نفی کرد.
وی بیان کرد: رسالت اصلی دانشگاه ها انسان سازی است و در کنار کسب علم و تخصص، توجه به تهذیب نفس و ملکات انسانی از نکات بسیار مهم و اساسی در تفکرات حضرت امام برشمرد.
حجت الاسلام دکتر حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق هم در این نشست گفت: خرداد ماهی است که یادآور خاطرات تلخ و شیرین و آموزنده بسیاری است، هم 15 خرداد داریم که مبدأ حرکت انقلاب اسلامی با رهبری مدبرانه حضرت امام خمینی (ره) و هم 14 خرداد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام راحل را داریم و امسال هم نیمه شعبان در پیش داریم و فضا، فضای آماده و مهیا برای تامل و تدبر است و می توان درس ها و عبرت ها و آموزه های بسیاری را در این ایام آموخت.
در ادامه این هم اندیشی اساتید و حضار در این جلسه به بیان نقطه نظر و دیدگاه های خود درباره هم اندیشی دانشگاه و جایگاه آن در منظومه فکری حضرت امام پرداختند.
انتهای پیام/