دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 شهريور 1396 - 13:56
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد؛

شناسایی نیازهای واقعی راه آهن در حوزه قانون و بودجه

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بر ایجاد کمیسیون‌های مشترک بین کمیسیون‌های عمران، بودجه و انرژی و مسئولان وزارت راه و شهرسازی و راه‌آهن تاکید کرد.
کد خبر : 208350

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، فریدون حسنوند با بیان اینکه ایران در کنار کشورهایی قرار گرفته که می تواند از طریق کریدور ریلی شمال به جنوب با کشورهای آسیای میانه و در حوزه خلیج فارس ارتباط ریلی برقرار کند، گفت: ایران از طریق راه آهن می تواند این ۲ نقطه بسیار استراتژیک اقتصادی و امنیتی دنیا را به هم وصل کند.


وی بیان کرد: به طور حتم باری که از این مسیر عبور خواهد کرد، می تواند بالغ بر صدها میلیون تن باشد .


حسنوند افزود: موارد فوق بخشی از ضرورت هایی است که ما را ملزم و وادار میکند که به توسعه زیر ساخت ها و تقویت صنعت ریلی بیش از پیش بپردازیم.


نماینده مردم خوزستان (اندیمشک) با بیان اینکه توسعه صنعت ریلی ضمن ایجاد فرصت های شغلی موجب توسعه شهرها می شود، اظهار داشت: ارتقای خدمات اجتماعی از دیگر مواردی است که راه آهن پیرامون خود به مردم ارائه خواهد داد و به طور حتم تعامل فی ما بین راه آهن و مردم در نقاط مختلف کشور به وجود خواهد آمد.


عضو کمیسیون انرژی مجلس در بخش دیگر صحبت های خود یادآور شد؛ جلوگیری از آلودگی محیط زیست یکی از موضوعاتی است که ما می توانیم در موضوع راه آهن به عنوان یک پارامتر از آن نام ببریم زیرا امروز بخش های مختلفی به راه آهن وابسته هستند.


وی گفت: در اکثر استان های کشور به خصوص جنوب کشور صنایع عظیم پتروشیمی ، فولاد، نفت و صنایع جانبی همانند نیشکر وجود دارد که امروزه برای انتقال بار نیاز به وسیله ای امن و بار صرفه دارند .


حسنوند عنوان کرد: بعضی از استان ها با فاصله بیش از ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلومتر با مرکز کشور فاصله دارند بنابراین یکی از وسیله هایی که می تواند آرامش و امنیت را در جابجایی به همراه داشته و گردشگری در آن فعال و کاهش هزینه در آن دیده شود ، راه آهن است.


وی خاطر نشان کرد: در مجلس شورای اسلامی به صنعت ریلی و مزیت های آن توجه ویژه می شود بطوریکه در ماده ۵۷ قانون برنامه ششم توسعه اختصاص یک درصد از درآمدهای نفتی به راه آهن به تصویب رسیده است و امیدواریم در بودجه های سنواتی شاهد اختصاص اعتبارات به بخش ریلی باشیم.


نماینده مردم خوزستان (اندیمشک) تصریح کرد: به طور یقین دولتمردان و نمایندگان مجلس به این موضوع واقف هستند بنابراین با ایجاد کمیسیون های مشترک بین مجلس و دولت، شاهد تحقق اهداف صنعت ریلی و توسعه آن در کشور خواهیم بود.


حسنوند خاطر نشان کرد: کمیسیون های مشترک بین مجلس و دولت با حضور کمیسیون های عمران، بودجه و انرژی و مسئولان وزارت راه و شهرسازی و راه آهن صورت گیرد تا نیازهای واقعی راه آهن در حوزه قانون و بودجه تامین شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته