دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دومین جشنواره فیلم سلامت برگزیدگان خود را شناخت/جوایز در دست بانوان سینمایى

مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلم ملى سلامت با حضور دکتر حسن قاضى زاده هاشمى؛ وزیر بهداشت و هنرمندان و اصحاب رسانه برگزار شد و برگزیدگان خود را شناخت.
کد خبر : 206963

به گزارش خبرنگار فرهنگى آنا، مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملى فیلم سلامت با اجراى رضا رشیدپور در تالار وحدت برگزار شد.


در ابتداى این مراسم ابراهیم داروغه زاده؛ دبیر دومین جشنواره فیلم سلامت با اشاره به اینکه برای رسیدن به جامعه سالم لازم است توجه تمام فعالان را به موضوع سلامت جلب کنیم، بیان کرد: دوره اول این جشنواره انتخاب ما از میان آثار چند ساله گذشته بود، اما با افتخار اعلام می‌کنیم در دومین دوره توجه سینماگران و صدا و سیما به موضوع سلامت جلب شد.


ابراهیم داروغه زاده: حوزه سلامت میان هنرمندان از ظرفیت بالای برخوردار است


وى ادامه داد: تلاش‌های ارزشمند مجموعه فعالان سلامت در وزارت بهداشت، نهادهای مرتبط و وابسته به خوبی مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است و تمامی آثار خلق شده در حوزه سلامت بیانگر این است که ظرفیت بالایی در این زمینه بین هنرمندان وجود دارد.


داروغه زاده در پایان گفت: از همه همراهان و همکارانم در برگزاری این جشنواره سپاسگزارى می‌کنم برای جشنواره سلامت روزهای درخشان تری آرزو میکنم.


دکتر حسن قاضى زاده هاشمى: جشنواره سلامت رقیب جشنواره فجر مى شود


دکتر حسن قاضى زاده هاشمى؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکى نیز طى صحبت هایى عنوان کرد: از هیات داوران جشنواره و همه کسانی که در حوزه سلامت به ایرانیان از طریق هنر کمک می کنند تشکر می‌کنم‌.


وى افزود: واقعیت این است که هنر می تواند موج ایجاد کند و ما نقش هنر را در دوران انقلاب و دفاع مقدس و در صحنههای ملی به کرات دیده‌ایم که چقدر می تواند روی رفتار مردم کشورمان تاثیرگذار باشد.


وزیر بهداشت با ابراز خوشحالى از استقبال مردم از جشنواره گفت: خوشحال هستم که با وجود جوان بودن این جشنواره از آن استقبال شده است و امیدوارم با این انرژی ادامه دهند تا روزی رقیب جشنواره فیلم فجر شود.



وى افزود: قبول کنیم که در این حوزه به شدت نیاز به کار فرهنگی داریم و اگر امروز جوان ترین هم وطنانمان را بر اثر تصادف، دیابت، فشار خون و... از دست می دهیم به خاطر رفتارهای ما، آسیب های اجتماعی و فرهنگ حاکم است.


دکترهادى ایازى: هنرمندان در زمینه بهداشت دغدغه دارند


در ادامه این مراسم دکتر هادی ایازی؛ معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طى صحبت هایى عنوان کرد: خوشحالم که توانستیم هنرمندان و پزشکان را در یک جشنواره در کنار هم جمع کنیم.


وى با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی شکل گرفت تا بتواند مشارکت آحاد مردم را در سلامت جلب کند، بیان کرد: در این دوره موسسه «آوای هنر سلامت» برای حمایت جامعه فرهنگی و هنری ایجاد شد تا آثاری را در زمینه سلامت تولید کند.


ایازى افزود: جالب است بدانید سال گذشته که قرار بود جشنواره برگزار شود قول دادیم که جشنواره را سالیانه برگزار کنیم اما برخی گفتند جشنواره موضوعی را نباید سالانه برگزار کرد. با این حال ما تصمیم گرفتیم که سالانه برگزار کنیم و امسال هم بسیاری گفتند که کار خوبی کردید. چرا که آثار نشان داد هنرمندان ما چقدر در زمینه بهداشت دغدغه دارند و چقدر پزشکان ما علاقه‌مند هستند در این مراسم ها حضور پیدا کنند.


محمدرضا فروتن: زندگى برخى در شرایط سخت اجتماعى من را متعجب مى کند


محمدرضا فروتن؛ بازیگر سینما و داور دومین جشنواره فیلم سلامت بیان کرد: خوشحالم که جشنواره ای به نام سلامت نامگذاری شده است.


وى ادامه داد: در جامعه افرادی را می بینم که با شکل زندگی خود، من را متعجب مى کنند که چطور در این شرایط سخت اجتماعی و اقتصادی زندگی می کنند، آنها قهرمانان من هستند.


فروتن افزود: سلامت باید توام با شادمانی باشد و امیدوارم با حمایت اجتماعی، یکدیگر را پشتیبانی کنیم. به امید روزی که شاهد سلامت و آگاهی جهانی باشیم.


گرامیداشت وحید نصیریان و على معلم


در ادامه این مراسم با پخش کلیپى از زنده یاد وحید نصیریان؛ کارگران انیمیشن که بعد از فوت اعضای بدنش طبق خواسته او اهدا شد و همچنین کلیپی از زنده یاد علی معلم تهیه کننده و منتقد سینما پخش شد و یاد و خاطره آنها گرامى داشته شد.


مراسم نکوداشت دکتر کتایون نجفى زاده


مراسم نکوداشت دکتر کتایون نجفی‌زاده با پخش ویدیویی از او شروع شد. در ادامه مراسم با حضور دکتر محمدهادی ایازی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره، تهمینه میلانی و پوران درخشنده که براى برای تجلیل از دکتر کتایون نجفی زاده به روی سن آمدند، برگزار شد.


دکتر کتایون نجفى زاده پس از دریافت لوح تقدیر بیان کرد: هیچ وقت قهرمان پروری را دوست نداشتم ولی دیدن کارهای خوب ارزشمند است.



همچنین تهمینه میلانی با اشاره به اینکه از این تقدیر تحت تاثیر قرار گرفته است، گفت: خوشحالم که از دکتر نجفی زاده تقدیر شد. از ما هنرمندان همیشه تقدیر می شود اما بعضی از صنوف هستند که اینقدر دیده نمی شوند و خوب است که همیشه این چنین نکوداشت هایى برگزار شود.


در ادامه پوران درخشنده نیز افزود: سلامت مهم ترین و جدی ترین بخشی است که در جامعه ما باید به آن توجه شود. متاسفانه ما در این بخش مشکلات بسیاری داریم و نمی توانیم بسیاری از مباحث را جدی بگیریم و برایش کار کنیم.


نکوداشت رخشان بنى اعتماد برگزار شد


در ابتداى مراسم نکوداشت رخشان بنی‌اعتماد کلیپى از دخترش؛ باران کوثرى و بخش های تدوین شده ایى از فیلم هاى او پخش شد. در ادامه بنیاعتماد روی سن آمد و گفت: خوشحالم که رضایتی از بعضی از فیلم هایی که ساختم وجود دارد. فیلم هایی که اثر بخشی کوچکی داشتند.


در ادامه دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدهادی ایازی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر ابراهیم داروغه زاده دبیر دومین جشنواره فیلم سلامت، جهانگیر کوثری تهیه کننده سینما، هوشنگ گلمکانی منتقد سینما، فریدون جیرانی کارگردان و منتقد سینما، منوچهر شهسواری مدیرعامل خانه سینما برای تجلیل و اهدا لوح تقدیر از رخشان بنی اعتماد به روی سن آمدند و از این کارگردان سینما تقدیر کردند.



دومین جشنواره سلامت برگزیدگان خود را شناخت


برگزیده هاى بخش هاى اهدا عضو و امداد سرطان


جایزه بهترین فیلم از نگاه انجمن اهداء عضو به فیلم فصل نرگس به کارگردانی نگار آذربایجانی اهدا شد.


جایزه بهترین فیلم انجمن امداد سرطان به مستند «پنجاه سالگی» به تهیه کنندگی مژگان صیادی و صبا ندایی اهدا شد.


جایزه بهترین فیلم از نگاه انجمن اخلاق پزشکی به فیلم «آپاندیس» به کارگردانی حسین نمازی رسید.


برگزیدگان برنامه هاى تلویزیونى


جایزه سوم این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخاربه مبلغ 60 میلیون ریال به صورت مشترک به عاطفه میرسیدی برای گزارش (دیابت محدودیت نیست ) و یوسف سلامی برای مجموعه (بدون دخانیات) اهدا شد.


جایزه دوم این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ 80 میلیون ریال اهدا می شود به خانم "آزیتا رصافی "برای برنامه تلویزیونی "آسمان مال من است " اهدا شد.


جایزه اول این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ 100 میلیون ریال اهدا می شود به هادی امیری و رها فرجی برای برنامه تلویزیونی "عصر واروونه " اهدا شد.


جایزه ویژه هیئت داوران این بخش شامل لوح زرین به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به صورت مشترک اهدا می شود به آقایان " داریوش فرضیایی" ،"مسلم آقاجانزاده " و " احمد درویشعلی پور " برای مجموعه تلویزیونی "محله گل و بلبل" اهدا شد.


برگزیدگان فیلم هاى دانشجویى


دیپلم افتخار و جایزه نقدی هیات داوران به فیلم "بلندگو" به کارگردانی بهنام اسدالهی " اهدا شد.


جایزه سوم شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال اهدا می شود به فیلم " بنگ بنگ " به کارگردانی احمد تراب پور اهدا شد.


جایزه دوم شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخارو مبلغ 40 میلیون ریال اهدا می شود به فیلم" تردمیل"به کارگردانی خانم " بنفشه جاهد" اهداشد.


جایزه اول شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به مبلغ 50 میلیون ریال به صورت مشترک اهدا می شود به فیلم های " نسبت خونی " به کارگردانی "حسین و پدرام امیری " و فیلم " طبق عادت همیشگی " به کارگردانی " محمد حمزه ای " اهدا شد.


جایزه ویژه هیات داوران شامل لوح زرین و دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم " آگهی فروش" به کارگردانی "قصیده گلمکانی " تقدیم شد.


برگزیدگان بخش مستند


جایزه سوم این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخارو مبلغ 60 میلیون ریال اهدا می شود به " پنجاه سالگی " به کارگردانی "صبا ندایی" اهدا شد.


جایزه دوم شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و مبلغ 80 میلیون ریال به صورت مشترک اهدا می شود به فیلم " سحاب " به کارگردانی آرش لاهوتی " و فیلم "سالوس" به کارگردانی "آریان عطارپور " اهدا شد.


جایزه اول شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخارومبلغ 100 میلیون ریال مشترکا اهدا می شود به فیلم مستند "آوانتاژ" به کارگردانی " محمد کارت " و فیلم "خوان بی خوان " به کارگردانی "هادی معصوم دوست " اهدا شد.


جایزه ویژه هیات داوران این بخش شامل لوح زرین و دیپلم افتخار اهدا می شود به فیلم " مادر زمین " به کارگردانی "مهناز افضلی " اهدا شد.


برگزیدگان بخش فیلم هاى سینمایى


دیپلم افتخار ،لوح زرین و جایزه نقدی به "بیست و یک روز بعد" به کارگردانی محمد رضا خردمندان اهدا شد.


جایزه سوم این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و مبلغ 80 میلیون ریال اهدا می شود به فیلم شماره 17 سهیلا به کارگردانی محمود غفاری وتهیه کنندگی امیر سیدزاده اهدا شد.


جایزه دوم این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و مبلغ 100 میلیون ریال اهدا می شود به " ملی و راه های نرفته" به کارگردانی تهمینه میلانی و تهیه کنندگی محمد نیک بین اهدا شد.



میلانى پس از دریافت جایزه اش گفت: یک فیلم ساختم در مورد خشونت خانگی و جشنواره فیلم سلامت به من جایزه می دهد این یک معجزه است. انگار عزمی وجود دارد که بخواهیم به خشونت خانگی پایان دهیم.


جایزه اول این بخش شامل تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و مبلغ 120 میلیون ریال به زیر سقف دودی به کارگردانی وتهیه کنندگی پوران درخشنده اهدا شد که درخشنده پس از دریافت جایزه اش بیان کرد: شما هستید که من فیلم می سازم. متاسفانه هر کدام از فیلم هایی که می خواهم بسازم به سختی می سازم اما به عشق شما و بحث پیشگیری تا آخر ادامه می دهم.


وى خبر داد: این روزها من خیلی ناراحت بودم چرا که طرحی داده بودم که رد شد اما حالا به کمک کسانی که در وزارت خانه هستند قرار است فیلم پسرها گریه نمی کنند را بسازم.


در این بخش جایزه ویژه هیات داوران شامل لوح زرین ، دیپلم افتخار اهدا می شود به فیلمنامه "سوفی و دیوانه " به آقای مهدی کرم پور و مهدی سجاده چی اهدا شد که مهدى کرمپور پس از دریافت جایزه اش عنوان کرد: چند روز پیش شنیدم وزیر گفت سلامت مردم مهمتر از ماشین های ایران خوردو است. امروز سلامت فقط به معنای نداشتن بیماری نیست بلکه به معنای خوب بودن حال افراد و شاد بودنشان است.


گفتنى است؛ حسن ختام این مراسم اجراى قطعاتى با هنرمندی شهرام ناظرى و حافظ ناظرى بود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب