دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 شهريور 1396 - 10:13

ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان و فناور واحد اصفهان در نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری

کلان شهر اصفهان قصد دارد از خلاقیت‌های فناورانه به عنوان موتور قدرتمند رشد اقتصادی در راستای کارآفرینی، ترویج نوآوری، افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان بهره‎مند شود.
کد خبر : 206361

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین جشنواره و نمایشگاه بین المللی فناوری‌های نوین شهری ICS 2017 در اصفهان برگزار و با حضور مدیریت شهری ده‌ها شهر توسعه یافته از سراسر دنیا و صدها شرکت دانش‌بنیان از ایران و خارج از کشور، پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود برای حل مسائل مدیریت شهری و افزایش کیفیت زندگی شهری به عرصه نمایش گذاشته شد.


محورهای اصلی این نمایشگاه، فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات، فناوری‌های زیست محیطی، فناوری‌های حمل و نقل شهری، فناوری‌های مالی و خدمات اداری، فناوری‌های آموزشی و تفریحی و فناوری‌های شهر هوشمند بود.


مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با ارائه دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در این دانشگاه، بیشترین محصول فناورانه را در بین دانشگاه‌های حاضر در این نمایشگاه ارائه کرد.


برخی از دستاوردهای ارائه شده در غرفه‌های دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) شامل محصول شرکت زیست انگیزش مارنان بیوکمپوست فرآوری شده از ضایعات کارخانجات قند، محصولات شرکت تعاونی کاوشگران الکترونیک زنده رود سیستم هوشمند کنترل جامع شرایط محیطی(گلخانه)، سیستم مانیتورینگ و کنترلینگ هوشمند روشنایی، دستگاه عابر پیاده هوشمند محصول شرکت لیزر آسا صنعت پارسیان و... بود.


شرکت معیار دانش پارس از شرکت‌های دانش بنیان واحد اصفهان(خوراسگان) نیز با هدف ارائه خدمات آموزشی تخصصی و خدمات آزمایشگاهی در ارتباط با خدمات برون شهری و شهرداری اصفهان، شامل شناسایی و اندازه گیری عوامل زیان‌آور محیط کار و همچنین اندازه گیری فلزات سنگین در میوه‌ها و سبزیجات و صیفی‌جات ارسال شده از میدان‌های تره‌بار وابسته به شهرداری اصفهان، در این نمایشگاه حضور یافت.


از اهداف برگزاری این نمایشگاه می‌توان تعامل، همکاری و بهره‌گیری از تجارب صاحب نظران، نخبگان و اندیشمندان دانشگاه، صنعت و مراکز توسعه فناوری برای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در حوزه فناوری‌های نوین شهری، شناخت، معرفی و انعکاس آخرین دستاوردها و راهکارهای فناورانه با تمرکز بر کاربرد آنها در زیرساخت‌ها و اولویت‌های توسعه شهری اصفهان را نام برد.


از دیگر اهداف این جشنواره، زمینه‌سازی برای شناخت، تجزیه و تحلیل و ارزیابی وضعیت کنونی و آینده شهرها در بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ایجاد زمینه های انتقال فناوری میان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در پیوند با نیازمندی‌های شهری مدیریت شهری اصفهان، حمایت از بخش خصوصی در توسعه فناوری‌های نوین و تجاری سازی آن در حیطه رسالت های مدیریت شهری و تقویت روابط و همکاری بین‌المللی با خواهر خوانده‌ها و دیگر شهرهای پیشرفته دنیا در زمینه انتقال و کاربرد فناوری‌های نوین شهری بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب