دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

وام‌های پرداختی کمیته امداد سقف و صف ندارد

معاون کمیته امداد با اشاره به بدون سقف بودن وام‌های پرداختی به مددجویان گفت: در حال حاضر مددجویان کمیته امداد برای دریافت وام‌ قرض الحسنه و یا دریافت جهیزیه در صف قرار نمی‌گیرند و ۱۲۰ هزار فقره کمک هزینه ازدواج به مددجویان اعطا شده است.
کد خبر : 205505

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از تسنیم، فاطمه رهبر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان اظهار داشت: جامعه هدف کمیته امداد کشور یک میلیون و 600 هزار خانوار است که از این تعداد زنان سرپرست خانوار، سالمندان، دانشجویان و دانش‌آموزان بیشترین فراوانی را دارند.


وی با بیان اینکه بیش از یک میلیون زن سرپرست خانوار و حدود یک میلیون و 300 هزار سالمند زیر پوشش کمیته امداد هستند افزود: 330 هزار دانش‌آموز در حال تحصیل، 72 هزار دانشجو و 5 هزار نخبه زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند.


معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد تعداد مددکاران کمیته امداد را 4 هزار نفر و مشاوران این نهاد را 400 نفر عنوان کرد و افزود: 500 هزار نفر نیز از حمایت‌های تک یا چند خدمتی کمیته امداد بهره ‌می‌برند ولی کمک معیشت دریافت نمی‌کنند.


وی با اشاره به ارائه 120 هزار کمک هزینه ازدواج به مددجویان عنوان کرد: این کمک هزینه‌ها به نوعروسان، پسران در شرف ازدواج، کسانی که زیر پوشش نبوده و مراجعه موردی به کمیته امداد داشته‌اند و زنان سرپرست خانواری که مجددا ازدواج کرده‌اند، تعلق گرفته است.


رهبر به پرداخت 200 هزار فقره وام قرض الحسنه اشاره کرد و گفت: سال گذشته سقفی برای این وام‌ها تعیین نشد و این سیاست امسال نیز ادامه دارد و در مجموع در پرداخت وام و جهیزیه به مددجویان صفی وجود ندارد.


وی با بیان اینکه در مورد مسکن مددجویان اقداماتی مثل پرداخت اجاره، ودیعه یا اقساط مسکن مددجویان را داشتیم، افزود: سال گذشته برای برخی مددجویان منابع آب و وسایل سرمایشی و گرمایشی توزیع شد.


معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه همه مددجویان بیمه تکمیلی و مددجویان ساکن شهرهای بالای 20 هزار جمعیت بیمه پایه هستند، افزود: از مهرماه سال 95 برای همه مددجویان بیمه حوادث منعقد شد که شامل خانه و اثاثیه منزل می‌شود.


وی به اختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج اشاره کرد و گفت: برای بیماران صعب العلاج سرانه مشخصی نیز پرداخت می‌شود.


رهبر با اشاره به اختصاص 144 میلیارد تومان اعتبار برای مناطق محروم عنوان کرد: هر یک از بخش‌های حمایتی کمیته امداد مثل مسکن، اشتغال و سایر موارد موظف هستند 10 درصد اعتبارات خود را به مناطق محروم اختصاص دهند.


این مسئول با بیان اینکه امسال سرانه دانشجویان به 850 هزار تومان و سرانه دانش‌آموزان به 102 هزار تومان برای هر ترم تحصیلی افزایش یافت عنوان کرد: سال گذشته 50 هزار بسته تحصیلی و امسال نیز 100 هزار بسته در مناطق مرزی و محروم توزیع شد که 50 درصد هزینه‌ها از طریق کمیته امداد و 50 درصد نیز از طریق قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه تامین شد.


معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) به افزایش سرانه جهیزیه به 2.5 میلیون تومان اشاره کرد و گفت: به این مبلغ بر اساس توان کمیته امداد هر استان مبالغ دیگر نیز افزوده می‌شود که در مجموع سال گذشته با همکاری قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه جهیزیه 8 هزار نوعروس تهیه شد و امسال نیز به همان تعداد جهیزیه تهیه می‌شود.


این مقام مسئول با بیان اینکه مستمری افزایش‌ یافته مددجویان که از فروردین ماه آغاز شده در قالب یارانه پرداخت می‌شود خاطر نشان کرد: چون این مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود ممکن است به دلایلی مثل زندانی بودن سرپرست خانوار یا عدم بهره‌مندی برخی خانوارها از یارانه مشکلاتی ایجاد کند و بر اساس قانون این مبلغ باید از طریق کمیته امداد و بهزیستی به حساب مددجویان واریز شود.


رهبر با اشاره به صرفه‌جویی 182 میلیارد تومانی کمیته امداد به دلیل خروج 249 هزار خانوار از چرخه دریافت مستمری عنوان کرد: از سال گذشته با توجه به الزامات قانونی برای پایش ورود و خروج خانوارها به چرخه حمایتی کمیته امداد تلاش شده است.


وی به تدوین نظام مددکاری مختص کمیته امداد و برون‌سپاری کار مددکاران اشاره کرد و افزود: طرح همیار مددکار که در آن مدیران، معاونان و پرسنل ادارات به مددکاران در حل مشکلات مددجویان کمک می‌کنند در معاونت حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد آغاز شده است و امیدواریم در معاونت‌های دیگر نیز اجرا شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب