فراکسیون امید در رأی اعتماد به وزرا منسجم بود
حجتالاسلام احمد مازنی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره کسب رأی اعتماد 16 وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم از مجلس و رویکرد فراکسیون درباه وزرای پیشنهادی اظهار کرد: فراکسیون امید هم مثل افراد جامعه، تعهد تشکیلاتی ندارد و افرادی که عضو فراکسیون یا حزب هستند آرای خود را بر اساس نظرات شخصی خود اعلام میکنند، به عنوان مثال نمایندگان استان خوزستان در ارتباط با برخی از مسایلی که به وزارت نیرو در زمان معاونت بیطرف اتفاق افتاده بود، بهصورت جدی وارد عمل شدند و موضع آنها سیاسی و فراکسیونی نبود.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس افزود: فراکسیون امید همه تلاش خود را کرد تا به ارزیابی دقیقی برسد اما مشکل اصلی یک مشکل فراگیر در همه فراکسیونها و جریانهای سیاسی فقدان احزاب رسمی و سراسری است. اینکه غالبا افراد به تشکیلات وفادار نیستند و کار تشکیلاتی در کشور اگر نگوییم منفی است، مثبت تعریف نشده است.
مازنی تصریح کرد: آقای رئیسجمهور رسما اعلام کرد ما نه اصولگراییم نه اصلاحطلبیم نه اعتدالی؛ هم اصولگراییم هم اصلاحطلبیم هم اعتدالی این دیدگاه یک مساله اساسی و ریشهای است در فرآیند تصمیمگیری مردم و نتیجه آن هم رأی اعتماد میشود.
وی تصریح کرد: در رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی، آرای فراکسیونی خیلی موثر نبود و سخنرانی آقای روحانی هم در رای مثبت نمایندگان بیتاثیر نبود.
نماینده مردم تهران در مجلس درباره رویکرد فراکسیون امید در برخورد با وزرا در صورت عدم عمل به برنامههایشان گفت: تکتک نمایندهها از این جهت احساس مسئولیت میکنند که به وزرا تذکر بدهند و از آنها سوال کنند یا استیضاح کنند.
مازنی ادامه داد: اما اگر همینطور ادامه پیدا کند، یعنی تعهد تشکیلاتی نباشد و انسجام فراکسیونی و هماهنگی بین فراکسیونها برای مقابله با فساد و ضعفهای ساختاری وجود نداشته باشد، نظارت مجلس هم به محاق خواهد رفت.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد آرای خود را فراکسیونی ندادند و این موضوع فقط مربوط به فراکسیون امید نمیشود. فراکسیون امید هم در رأی اعتماد به وزرا منسجم بود.
انتهای پیام/