دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعترافات ۲ داعشی بازداشت‌شده در اربیل عراق

۲ داعشی بازداشت شده در اربیل عراق به بیان چگونگی پیوستن خود به داعش در موصل و برخی افشاگری‌ها درباره این گروه تروریستی پرداختند.
کد خبر : 204820

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از فارس، خبرنگار روزنامه «الأنباء» کویت در جریان بازدید از منطقه کردستان عراق از یکی از مقرهای امنیتی در اربیل بازدید کرده و گفت‌وگویی را با دو تن از داعشی‌های بازداشت شده انجام داده است.


یکی از این داعشی‌ها با نام «جنید» ترکمانی است که در منطقه تلعفر در غرب موصل بوده و پس از سقوط موصل، خود را تسلیم کرده است.


وی می‌گوید که در سال 2015 پس از ورود داعش به موصل به این گروه پیوسته است و انگیزه اصلی او از پیوستن به داعش نیز پول است و از طریق خویشاوندان خود که عضو این گروه تروریستی بوده‌اند، جذب داعش شده است و در ابتدا به عنوان هدیه از ابوبکر بغدادی سرکرده داعش 500 هزار دینار عراقی دریافت کرده است.


وی افزود که اکثر افراد مسلحی که با آنها بودند ترکمانی بودند و او در زمینه حفر خندق‌هایی که داعش همزمان با آغاز حملات ائتلاف بین‌المللی شروع کرده بود، فعالیت داشته است.


جنید همچنین گفت که داعش دختران جوان ایزدی را بازداشت و آنها را به فرماندهان این گروه تحویل می‌داد که به تملک فرماندهان لشگر و یا شیوخ درمی‌آمدند.


به گفته وی عراقی‌های منتسب به داعش از افسران ارشد ارتش سابق عراق به خصوص خلبانان و مهندسان فنی هستند .


وی اشاره کرد که بخش زیادی از سلاح‌های مورد استفاده داعش در موصل از جمله تانک، توپخانه و دیگر سلاح‌ها به سوریه انتقال داده شد.


جنید همچنین گفت که تصمیم داعش این بود که پس از موصل به سمت همه بلاد مسلمانان از جمله جزیرة العرب، بلاد فارس و بلاد رم حرکت کند.


وی درباره مکان حضور ابوبکر بغدادی نیز اظهار داشت که بغدادی در عراق نبود و از راه دور بر همه امور نظارت داشت.


داعشی دیگر «وحید» نام دارد که از اهالی «بادوش» وابسته به موصل است و می‌گوید که پس از آزادسازی موصل خود را تسلیم نیروهای پیشمرگه کرده است.


وحید می‌گوید که در آشپزخانه کار می‌کرده و برای نظامیان داعشی از گردان ابومصعب الزرقاوی در ولایت نینوی که تعدادشان 170 فرد مسلح بود، غذا تهیه می‌کردند.


وی نیز همانند جنید به دلیل نیاز مالی به داعش پیوسته و هر ماه 5 دلار دریافت می‌کرده است.


به گفته وحید استفاده از تلفن همراه در ایام نبرد آزادسازی موصل ممنوع بوده و هر کس از تلفن همراه استفاده می‌کرد، با مجازات اعدام مواجه می‌شد.


وی افزود که داعش مواد غذایی را برای افراد مسلح خود ذخیره می‌کرد و مردم موصل با کمبود مواد غذایی مواجه بودند و تا آب شرب هم کم بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب