دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آغاز کار جشنواره فیلم شهر با پنج بزرگداشت/ از آرزوی کیمیایی برای کودکان شهر تا تشویق حضار برای «گوزن‌ها»

مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر با حضور جمع کثیری از مدیران سینمایی و هنرمندان شب گذشته (6 خرداد ماه) در تالار ایوان شمس برگزار شد.
کد خبر : 20461

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، در ابتدای این مراسم که با اجرای محمد سلوکی برگزار شد، سیاوش حقیقی دبیر جشنواره ضمن خوشامدگویی به میهمانان، طی سخنرانی کوتاهی گفت: «چه سخت است و چه سنگین برای چنین شهری و چنین مردم فرهیخته‌ای، جشنواره‌ای از فیلم و هنر تدارک ببینیم تا تن به تنه مناره‌های بلند ادراک و شعورشان بزند و همتای معرفت بی‌همتایشان تا آسمان خداباوریشان به قد قامت برافرازد.»


وی ادامه داد: «من و ما در چنین مقامی، شهامت ایستادن به خویش داده‌ایم. ایستاده‌ایم محکم و مستحکم، چرا که دست کم توان خویش را در عرش خدای این مردمان آخته‌ایم و سنگری از توان سرداران هشت سال دفاع این قهرمانان ساخته‌ایم و عظمت توانستن را به مقاومت هم اینان شناخته‌ایم.»


وی تصریح کرد: «تمامی آنچه خوب به نظرتان خواهد آمد، از فرهنگ مهربانی تا خانه‌های معرفت دست‌های کودکان پرشمار شهرمان و شهرهامان، همه را وامدار شمائیم و از شما آموخته‌ایم و آنچه را فروگذار کرده‌ایم، یا به تقصیر و قصور به فراموشی سپرده‌ایم حاصل غفلت ما و عدم یاری ذهن و ادراک ماست، اما به جد باور داریم که شما به جشنواره ما چنان می‌نگرید که به یک شعله، به یک خواب لطیف.»


پس از صحبت‌های حقیقی گزارشی تصویری از تلاش‌ها، داوری‌ها و برنامه‌های جشنواره برای حاضران به نمایش درآمد.


اهدای جوایز بخش محله جشنواره فیلم شهر توسط سینماگران شاخص


پس از پخش گزارش تصویری جشنواره، جوایز بخش محله پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر توسط نیکی کریمی، رضا میرکریمی، مسعود نقاش‌زاده، هادی منبتی و مازیار رضاخانی اهدا شد.


برگزیدگان جوایز اصلی بخش محله، نخستین تندیس‌های جشنواره پنجم فیلم شهر را بدین شرح دریافت کردند:


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم ضدنور به کارگردانی کیمیا سعادت، راحله فدایی


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم «بی‌صداتر از سکوت» به کارگردانی غزاله بیدار.


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم «وقت بیدار شدن» به کارگردانی علی وحیدی نیک.


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم «درخت جان» به کارگردانی فرانک یوسفی.


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم «فرشته‌ها» به کارگردانی زهرا یاری‌زاده.



همچنین جوایز تشویقی هیات داوران به شرح زیر اهدا شد:


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم در به کارگردانی علی عرفام فرهادی


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم درباره پدرم به کارگردانی محمدرضا گلپو


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم سیاه، سفید، خاکستری به کارگردانی مهدی زاهدی و شروین باقری


تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و یک دوربین تصویربرداری به فیلم «یک خانواده» به کارگردانی آتنا سادات داوری.


دیپلم افتخار به فیلم «شلیک» به کارگردانی هوشمند طاهری.


دیپلم افتخار به فیلم «قطره قطره» به کارگردانی محمد عموپور.


دیپلم افتخار به فیلم «نسبیت» به کارگردانی مهدیه صدرنژاد.


دیپلم افتخار به جوان‌ترین فیلمساز جشنواره: محمدحسام یزدانی کارگردان 12 ساله فیلم «خودکشی».


نکوداشت زنده یاد مرتضی احمدی


نکوداشت زنده‌یاد مرتضی احمدی با پخش تصاویری از فیلم‌های و سریال‌های وی از جمله گراند سینما، اتوبوس، آرایشگاه زیبا، یک بار برای همیشه و... با حضور حسین مسافرآستانه و یدالله صمدی برگزار شد.


در بخش نکوداشت زنده‌یاد مرتضی احمدی، تندیس و لوح تقدیر جشنواره به همراه هدیه رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به چمن آرا ناشر آثار او، به نمایندگی از طرف خانواده وی اهدا شد.


اهدای جوایز بخش مسابقه طرح اولیه فیلمنامه


در ادامه، جوایز بخش مسابقه طرح اولیه فیلمنامه‌ پنجمین جشنواره فیلم شهر اهدا شد.


در این بخش، 20 طرح از طرح‌های اولیه رسیده به جشنواره بررسی و جوایز اصلی توسط مسعود احمدیان، علی اکبر قاضی نظام و جابر قاسمعلی به شرح زیر اهدا شد:


دیپلم افتخار بهترین طرح اولیه فیلمنامه محمدحسن ساجدی طرح فیلمنامه «9».


دیپلم افتخار بهترین طرح فیلمنامه به آزاده فردی‌پور برای طرح اولیه فیلمنامه «زنده».


جایزه ویژه هیات داوران به سیامک صرافت برای طرح اولیه فیلمنامه «لطفا رضایت ندهید».


تندیس زرین بهترین طرح فیلمنامه جشنواره به مریم سادات‌پور برای طرح اولیه فیلمنامه «نشانه‌های کور».


برگزاری نکوداشت زنده یاد رسول ملاقلی پور


بخش بعدی مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره فیلم شهر، نکوداشت زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور بود.


در این بخش فیلم نکوداشت این فیلمساز فقید که توسط فرزند وی، علی ملاقلی‌پور ساخته شده بود به نمایش درآمد. در این فیلم، خاطرات فیلمسازی رسول ملاقلی‌پور، عکاسی او در خرمشهر و... توسط یکی ازدوستان وی مرور می‌شد.


پس از نمایش این فیلم، محمود صلاحی، محمد خزاعی و جواد طوسی برای تجلیل از این فیلمساز فقید روی سن رفتند و از همسر و فرزند ملاقلی‌پور تقدیر کردند.


در این بخش و در هنگام حضور خانواده رسول ملاقلی‎پور روی سن، حاضران به شکل ایستاده خانواده وی را تشویق کردند و جواد طوسی نیز درباره این فیلمساز گفت: «او یکی از صادق‌ترین فیلمسازان آن دوران بود. اگر بپذیریم ژانر سینمای جنگ مهمترین ژانر این دوران به حساب می آید، بدون شک رسول در قله این سینما با فیلم‌هایی مثل «هیوا»، «سفر به چزابه» و... قرار می‌گیرد.»


وی افزود: «او در عین حال که به طبقه خودش وفادار بود، نگاهی عمیق و جامعه‌شناسانه داشت و پس از جنگ نیز تعریف جدیدی از سینمای اجتماعی با آدم های مدنظر خودش پایه‌گذاری کرد و اسطوره‌های واقعی و نه انتزاعی را به تصویر کشید.»


وی ادامه داد: «جای نگرش اجتماعی معترضانه و در عین حال عدالت‌خواهانه رسول خالی است و امیدوارم که فرزندش راه او را ادامه دهد.»



صلاحی: جشنواره فیلم شهر سالانه برگزار می‌شود


محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز در این مراسم، با تاکید بر سالانه برگزار شدن جشنواره فیلم شهر گفت: «خوشحالم که پس از چهار سال تعطیلی جشنواره فیلم شهر، همزمان با ورودم به این عرصه این جشنواره آغاز به کار کرد. یکی از برنامه‌هایی که در سازمان طراحی و مورد تاکید آقای قالیباف بود، سالانه برگزار شدن جشنواره فیلم شهر بود.»


وی ادامه داد: «سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در چند حوزه موضوع فرهنگ را در دستور کار خود دارد. به عنوان مثال ساخت فیلم‌هایی که بتوانند به حوزه تمدنی شهر کمک کنند، مورد حمایت ما خواهد بود. شهرداری امروز با موضوعات مختلف شهری روبه‌رو است، چرا که شهرداری امروز از یک نهاد خدماتی به نهادی فرهنگی تبدیل شده است. همانگونه که در اجلاس متروپلیس که سالانه با 1000 شهردار شهرهای مختلف جهان برگزار می‌شود موضوعات فرهنگی مورد توجه است.»


رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران سپس با اشاره به اهتمام ویژه شهردار تهران به موضوع فرهنگ و به ویژه سینما و تئاتر گفت: «خوشبختانه شهردار تهران با پیشنهاد بنده موافقت کردند و سه سالن تئاتر که به تازگی ساخته شده، در اختیار این سازمان قرار می‌گیرد. همچنین به موسسه تصویر شهر توصیه کرده‌ام که علاوه بر ساخت فیلم، از سینماگرانی که به ویژه در موضوع شهری دقت نظر دارند حمایت کنند.»


وی افزود: «سال گذشته شعار ما شهر مهربانی بود، امسال شهر همدلی است که به نوعی همراستا با شعار سال است که توسط مقام معظم رهبری اعلام شده است. در این راستا ما از تمامی کسانی که در این موضوعات فیلمنامه خوبی دارند، حمایت خواهیم کرد.»


وی ادامه داد: «سیاست سازمان همراهی با همه مجموعه سینمایی کشور است. باید تاکید کنم که از سازمان سینمایی کشور تا سایر بنیادها و مجموعه‌هایی که در ارتباط با سینما و فیلم تلاش می‌کنند را همراهی خواهیم کرد.»


صلاحی در ادامه سخنان خود با اشاره به بعضی از اشکالات در شهر تهران، اظهار کرد: «در شهر موضوعات مختلف و انتقاداتی وجود دارد که نمی شود از آن ها گذشت اما در کنار این اشکالات، خدمات زیادی هم صورت گرفت.»


وی سپس به تلاش‌های جدی شهرداری تهران در حوزه فضای سبز، فضاسازی برای شهروندان و... اشاره کرد و گفت: «ما در حال ساخت نمایشگاه بین‌المللی شهرداری هستیم که با ساخت آن در رنکینگ نمایشگاهی جهان، به رتبه سوم می‌رسیم و از همینجا باید بگویم ان‌شاءلله نمایشگاه کتاب در دوره آتی در این مجموعه برگزار می‌شود.»


رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در پایان سخنانش تاکید کرد: «ما جامعه سینمایی را همکار و همدل خودمان می‌دانیم و در یکی دوماه گذشته هم دوستان دیده‌اند که چندین جلسه مشترک با سینماگران داشته‌ایم. ضمن آنکه تاکید ما کمک به بخش خصوصی است و حشنواره شهر نیز در همین راستا ان‌شاءالله همه ساله برگزار خواهد شد.»


پس از سخنان صلاحی امیر تاجیک سه قطعه موسیقی را اجرا کرد.


بزرگداشت مسعود کیمیایی و آرزویش برای کودکان شهر / تشویق حضار هنگام پخش تصویری از بهروز وثوقی در فیلم «گوزن‌ها»


در ادامه و در بخش بزرگداشت مسعود کیمیایی در جشنواره، فیلم ساخته شده از وی توسط جواد طوسی با موضوع «شهر، فیلمسازی، جوانمردی و...» به نمایش درآمد که با استقبال گسترده حاضران روبه‌رو شد.


در این فیلم بخش‌هایی از آثار کیمیایی به نمایش در آمد که از آن جمله «متروپل»، «ضیافت»، «حکم»، «رئیس»، «محاکمه در خیابان»، «اعتراض»، «سلطان»، «قیصر»، «گوزن‌ها» و... بود که نمایش تصویری بهروز وثوقی در نمایی از فیلم «گوزن‌ها» با تشویق طولانی مردم همراه بود.


در ادامه، حجت‌الله ایوبی، محمد حیدری و ابوالحسن داوودی روی سن آمدند و کیمیایی نیز در میان تشویق پرشور و ایستاده حاضران روی سن رفت.


این فیلمساز پیشکسوت پس از دریافت لوح تقدیر خود اظهار کرد: «خوشحالم که برای اولین بار از شهرم جایزه می گیرم؛ تهرانی که به سرعت دارد تغییر می‌کند و شکل دیگری به خود می‌گیرد. تنها چیزی که الان فکر می‌کنم ای کاش این شهر نداشته باشد، بچه‌هایی هستند که تکدی‌گری می‌کنند. به داد آنها برسیم.»



ایوبی: سقف فعالیت‌های فرهنگی در ایران، تا آسمان است / یک پلاک جدید به خانه سینما اختصاص دهید


رییس سازمان سینمایی نیز در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم شهر با استقبال از برگزاری این رویداد فرهنگی در پایتخت ایران اسلامی اظهار کرد: «سقف فعالیت‌های فرهنگی در ایران تا آسمان است و ما نیز در کنار شما خواهیم بود.»


حجت الله ایوبی در این مراسم، با اشاره به وضعیت امروز شهر تهران گفت: «در گذشته وقتی مهمانی خارجی داشتیم به او تاکید می‌کردیم که ایران فقط تهران نیست، شیراز و اصفهان و... را هم ببیند، اما امروز وقتی همراه با مهمانان خارجی از فرودگاه خارج می‌شویم و قدم به قدم این شهر را می‌بینیم سرمان را بالا می‌گیریم و می‌گوییم که تهران همان ایران است.»


وی ادامه داد: «امروز تهران پرافتخار و زیبا شده و یک کارگاه هنری است. هر روز شاهد یک اثر هنری جدید در کوی و برزن تهران هستیم و بابت این اتفاق به مسئولان شهری دست‌مریزاد می‌گویم. باید بگویم جناب آقای صلاحی هرجا حضور داشتند، رد پای ایشان سبز شده است.»


رییس سازمان سینمایی افزود: «روزگاری در دنیا شهرها را به برج‌ها و میدان‌های آن‌ها می‌شناختند، اما از وقتی پای فرهنگ به شهرها باز شد، قدرت فرهنگ آنقدر زیاد است که بتن در برابر فرهنگ سر تعظیم فرود آورد و امروز شهرها به هنر و رویدادهای هنری و فرهنگی‌شان و به ویژه سینمایی شناخته می‌شوند.»


ایوبی با تقدیر از فعالیت فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد: «شهرداری تهران در آن روزگار سخت بسته شدن‌ها، در کنار اهالی فرهنگ، هنر و سینما بود. شهرداری تهران بوفه‌های اکسیژنی برای اهالی فرهنگ و هنر فراهم کرد که آن را فراموش نمی‌کنیم و باز هم از شهرداری انتظار داریم به کمک خود ادامه دهد. ما دست نیازمان به سوی شما دراز است چراکه سینمای ایران با این عظمت نمی‌تواند با بودجه اندک سازمان سینمایی ادامه حیات بدهد.»


وی خاطرنشان کرد: «ان‌شاءلله بتوانیم فرهنگ و هنر کشور را اعتلا ببخشیم؛ حتما لازم نیست موضوعات فیلم‌هایی که مورد حمایت شماست موضوع شهر داشته باشند. سینما به خودی خود موضوعیت دارد. چرا که شهرداری در حوزه عمرانی کار درخشانی دارد، اما فرهنگ و هنر هویت و روح شهری مانند تهران است.»


وی ادامه داد: «شهرسازی آسان است اما ساختن شهر در جان و ذهن مردم کار دشواری است. برای ساخت و ساز این روح، هنر، فرهنگ و سینما می‌تواند تاثیرگذار باشد.»


ایوبی سپس با استقبال از برگزاری جشنواره فیلم شهر تاکید کرد: «در ایران بزرگ، هیچ نهاد و گروه فرهنگی رغیب هم یکدیگر نیستند و سقف فعالیت‌های فرهنگی تا آسمان ادامه دارد. ما در کنار شما هستیم و یکی هستیم و نتیجه همه این جشن ها و جشنواره ها اعتلای فرهنگ و هنر است.»


رییس سازمان سینمایی در پایان سخنانش خطاب به مسئولان فرهنگی شهر تهران، درخواست کرد که یک پلاک (ساختمان) جدید برای خانه سینما اختصاص دهند چرا که خانه سینما نیاز به یک فضای باشکوه‌تر و بزرگ‌تر دارد.


بزرگداشت درخشنده و تاکید وی بر توجه به کاستی‌ها در عین دیدن زیبایی‌های شهری


بخش بعدی مراسم به بزرگداشت پوران درخشنده اختصاص داشت. در این بخش فیلمی که شامل صحبت‌های مریلا زارعی، شهاب حسینی و طناز طباطبایی در مورد فیلم «هیس...» و همچنین بازیگران اصلی فیلم‌های «پرنده کوچک خوشبختی» و «رابطه» و «بچه‌های ابدی» به همراه پخش نماهایی از این فیلم‌ها بود، به نمایش در آمد.


پس از نمایش فیلم بزرگداشت پوران درخشنده، شهاب حسینی و سیاوش حقیقی دبیر جشنواره روی سن رفتند و جایزه این فیلمساز را به وی اهدا کردند.


درخشنده نیز در سخنانی با ابراز خرسندی از برگزاری این بزرگداشت گفت: «فیلم شهر یعنی خانه ما؛ خانه‌ای که در آن پدر، مادر و بزرگ‌ترها تلاش می‌کنند که رشد کنیم و دیده شویم. جشنواره شهر متعلق به مردم است و شاید مهمترین جشنواره ما است، زیرا در آن علاوه بر حضور شهر و تاریخ، شهروند هم خود را می‌بیند. شهر و شهروند مانند دو بال پرنده هستند.»


وی ادامه داد: «من فیلمسازی اجتماعی هستم. ما فیلمسازان چشمانمان خیلی خوب کار می‌کند. باید بگویم وقتی پس از مدتی از سفر بازگشتم و آثار نقاشان ایرانی و خارجی را در سرتاسر بلوارها دیدم، احساس کردم که انگار یک پدر دلسوز وجود دارد که یاد گرفتن را نشان می‌دهد. یا وقتی متوجه شدم که پلی برای پیاده‌روی با طراحی خانم جوانی در تهران ساخته شده است، خیلی خوشحال شدم که شهرداری به سلامت شهروندان هم توجه دارد.»


کارگردان «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» در عین حال با تاکید بر اینکه ایران فقط تهران نیست، بیان کرد: «سرتاسر ایران باید این نگاه به شهروند را به خود بگیرد. جشنواره شهر پس از چهار سال مجددا راه افتاده است اما من هنوز دغدغه مردمی را دارم که در کنار آن‌ها زندگی می‌کنم.»


وی توضیح داد: «در کنار همه زیبایی‌های روزافزون، درون این پنجره‌ها مردمانی زندگی می‌کنند، سالمندانی زندگی می‌کنند که حتی برای بالارفتن از یک اتوبوس نیاز به امکانات ویژه‌ای دارند. این شهر در کنار تمام زیبایی‌هایش ابعاد ترسناکی هم دارد. جوانی که با چهره‌ای ترسناک از لابه لای بوته‌ها و درخت ها بیرون می‌آبد زیبایی شهر من را مخدوش می‌کن.»


وی ادامه داد: «این وظیفه ما است که شرایطی را برای آنها فراهم کنیم تا تنش ها کمتر شود و آن شرایط در ابتدا با ایجاد اشتغال برای این جوان‌ها است. اشتغال جوانان مهمترین نیاز امروز ما است به ویژه در مورد پسرها و ارتباط مستقیمی با ازدواج، طلاق، مسئولیت‌پذیری و اعتیاد دارد.»


درخشنده در پایان خطاب به مسئولان گفت: «درخواست می‌کنم که به هر شکل ممکن، مساله استخدام را برای نسل جوان جدی بگیرید.»



اعلام جوایز بخش اقلام تبلیغاتی جشنواره فیلم شهر


در بخش اهدای جوایز اقلام تبلیغاتی که با حضور خسرو خسروشاهی، علیرضا زرین دست، شهاب‌الدین عادل و عبدالحمید قدیریان برگزار شد، برگزیدگان به شرح زیر اعلام شدند:


دیپلم افتخار بهترین عکس فیلم به آرش صادقی برای مجموعه عکس فیلم «آوا».


تندیس زرین بهترین عکاس فیلم به امیرحسین شجاعی برای مجموعه عکس فیلم «ملکه».


تندیس زرین بهترین سازنده عنوان‌بندی به امیر مهران برای عنوان‌بندی فیلم «برف».


تندیس زرین بهترین آنونس فیلم به آرش معیریان برای آنونس فیلم «سوت پایان».


تندیس زرین بهترین طراحی پوستر به علی باقری برای پوستر فیلم «شیار 143».


علی باقری پس از دریافت جایزه‌اش از جای خالی پوستر فیلم‌های مستند انتقاد کرد و درخواست کرد که این پوسترها نیز مورد توجه قرار بگیرد.


پس از اهدای جوایز محمد سلوکی از خسرو خسروشاهی خواست تا چند کلمه‌ای صحبت کند.


استقبال حضار از صدای خسروشاهی


صحبت‌ها و پخش صدای خسروشاهی با تشویق‌های چندباره حضار همراه بود.


وی اظهار کرد: «امشب از من پرسیدند که اینجا چه می‌کنی؟ پاسخ دادم تا به حال در هیچ جشنواره ای مرا دعوت نکرده‌‌اند؛ جشنواره فیلم شهر، نخستین جشنواره ای است که مرا دعوت کرد، من هم آمدم و از این بابت خرسندم.»


پس از آن علیرضا زرین‌دست نیز هنگام ترک سن از طراح تندیس‌های جشنواره تشکر کرد.


نکوداشت زنده‌یاد مهران دوستی با تشویق ایستاده و اشک حاضران


در بخش پایانی مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم شهر، نکوداشت زنده یاد مهران دوستی که قرار بود با رادیو جوان در این رویداد فرهنگی حضور داشته باشد، با نمایش فیلمی از او برگزار شد.


محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، مهدی محمدی مدیرکل روابط عمومی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و شهرام گیل‌آبادی از دوستان نزدیک زنده‌یاد مهران دوستی برای نکوداشت او روی سن آمدند و مادرش را تجلیل کردند.


حضور مادر زنده‌یاد مهران دوستی با استقبال بسیار زیاد و اشک‌های جمعی از حاضران که به شکل ایستاده او را تشویق می‌کردند روبه‌رو شد.


گیل‌آبادی در این بخش درباره زنده یاد مهران دوستی گفت: «20 سال رفاقت را نمی‌توان خلاصه کرد. مهران دوستی در یک جمله خلاصه شد و آن هم صدای زلال مردم ایران بود.»


در این مراسم، حجت‌الله ایوبی (ریاست سازمان سینمایی)، محمود صلاحی (رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران)، شهرام گیل آبادی، سیدعلی احمدی (مدیرعامل موسسه تصویر شهر)، حسین مسافر آستانه (مدیر موسسه رسانه‌های تصویری)، مسعود کیمیایی، پوران درخشنده، نیکی کریمی، شهاب حسینی، محمد خزاعی، سید رضا میرکریمی، خسرو خسروشاهی، محمد حیدری، امیر اسفندیاری، مهدی مسعودشاهی، محمدرسول صادقی، مازیار رضاخانی، سیروس الوند، مسعود احمدیان، حبیب اسماعیلی، مصطفی کیایی، یدالله صمدی، علی روئین تن، حجت‌الاسلام علوی، محمدرضا عباسیان، هادی نائیجی، سیدهادی منبتی، سیمون سیمونیان، کامران ملکی، کمال تبریزی، محمود گبرلو، جابر قاسمعلی، علی‌اکبر قاضی نظام، هاتف علیمردانی، مسعود نقاش‌زاده، جواد طوسی، مصطفی رزاق‌کریمی، فرشید نوابی، ابوالحسن داودی، جمشید گرگین، شاپور عظیمی، فرامرز روشنایی، شراره رخام و... حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب