دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پیام دبیر پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر عنوان شد:

پاسداشت ارزش‌های دینی و میهنی مهم‌ترین پیام هاست

برای ما و برای این جشنواره پاسداشت ارزش‌های دینی و میهنی که خون هزاران جوان این شهر و شهر‌هایمان را در مهر و امضای خویش دارد، از مهم‌ترین پیام هاست.
کد خبر : 20347

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، سیاوس حقیقی دبیر این رویداد سینمایی طی پیامی با تاکید بر این نکته افزود: «برایمان آئینی شدن صبر و مهربانی در دل شهروندان، چشم انداز زیبای معماری ایرانی اسلامی، مردمی بانشاط و فعال، زن و مردی شاداب و باطراوت و شهری جوان که حاصل ازدواج‌های بصیرتمند و حاصل توالد آگاهانه است، محور همه دعوت هاست که در این عناوین و سرفصل‌های این جشنواره به چشمتان نشست و آثار ارسال شده که پاسخ صمیمانه هنرمندان حول این محور‌ها بود، در دل و جان ما نشست.»


متن کامل این پیام به این شرح است:


«لَا أُقْسِمُ بِهَذَا الْبَلَدِ ﴿۱﴾


وَأَنتَ حِلٌّ بِهَذَا الْبَلَدِ ﴿۲﴾


وَوَالِدٍ وَمَا وَلَدَ ﴿۳﴾


امروز و به همت مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران این توفیق را یافتیم تا پنجره آسمانی جشنواره بین‌المللی فیلم شهر را برای پنجمین بار به روی شما خوبان باز کنیم و آنچه در توان خویش داشتیم و داریم برای تغییر فضای فرهنگی شهرمان در مسیر این جشنواره فرارویتان قرار دهیم.


هنرمندان فیلمساز، بزرگان صاحب نظر، داوران هنر‌شناس، نویسندگان دقیق، منتقدان و اربابان جراید و همه و همه دست در دست هم دادیم تا حرکتی را از عمق جان حیات بخشیم و تقدیم چشم و قلب و ذهن شما مردم هنردوستمان بنماییم.


در پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، در فصل‌های مطرح شده که باور داریم سرفصل‌های آسمانی برای زندگی در تمام شهرهای خدایست، شهرهایی که آموزه‌های پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) را چون جان در دل خویش جای داده است و نیز به جد بر این باوریم شهری که امروز لایق سوگند خداوند است شهر پرفروغ ما و شما، تهران است که به حق‌ام القرای عامل اسلام و چشم و چراغ امت مسلمان و خانه پیامبر اعظم است.


تهران و دیگر شهرهای ایران اسلامی که نام و یاد و ذکر و شعر و شعار أَشْهَدُ أَن لا إِلهَ إِلاّ الله و أَشْهَدُ أَنّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم (را تا آخرین لایه‌های نورانی آسمانی فریاد کرده‌اند، مبارک‌ترین عرصه عرضه هنر انسانی و مفاهیم اسلامی در قالب همه رشته‌های هنری به خصوص در شکل فیلم و در پهنه اکران سینماست. و ما در چنین شهری که پیامبر و اهل بیت مکرمش به حق مورد باور مردمانند و در چنین جشنواره‌ای که نام شهر خدا را بر پیشانی دارد پیام‌های جدی و دعوت‌های راهگشایی داریم که ضروری دانستیم همه را به میدان انتخاب و عمل آورده و در قالب هنر صنعت سینما ماندگار نماییم.


برای ما و برای این جشنواره پاسداشت ارزش‌های دینی و میهنی که خون هزاران جوان این شهر و شهر‌هایمان را در مهر و امضای خویش دارد، از مهم‌ترین پیام هاست.


برایمان آئینی شدن صبر و مهربانی در دل شهروندان، چشم‌انداز زیبای معماری ایرانی اسلامی، مردمی بانشاط و فعال، زن و مردی شاداب و باطراوت و شهری جوان که حاصل ازدواج‌های بصیرتمند و حاصل توالد آگاهانه است، محور همه دعوت هاست که در این عناوین و سرفصل‌های این جشنواره به چشمتان نشست و آثار ارسال شده که پاسخ صمیمانه هنرمندان حول این محور‌ها بود، در دل و جان ما نشست.


پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر از دیدگاه ما گستره‌ایست به طول و عرض ربع مسکون زیست‌بشر، که امیدواریم فضای برآورده شدن همه آمال و آرزوهای فرهنگی و آسمانی ما و همکارانم در این جشنواره باشد.


هنرمندان فیلمساز از دریچه همه ژانرهای سینمایی و در قالب متنوع فیلم کوتاه و بلند، مستند و داستانی، آماتور و حرفه‌ای، ساخته دست مسلمانان و غیرمسلمانان، تولید هنرمندان میهنی و تراوشات هنرمندان جای جای گیتی در این جشنواره، این رویای ملکوتی و هنری را تحقق و تبلور بخشیدند.


در پایان از تمام کسانی که در برپایی این جشنواره به کمک ما آمدند صمیمانه سپاسگزارم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب