دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شعارهای تند نژادپرستانه از سوی حامیان ترامپ

بالا گرفتن تنش و درگیری میان گروه‌های نژادپرست و مخالفان آن‌ها در ویرجینیا موجب اعلام وضعیت اضطراری و دخالت پلیس شد.
کد خبر : 202515

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از فارس، تجمع گروه‌های سفید برتر پندار» (white supremacists) و ملی‌گرایان افراطی در شهر «شارلوتسویل» ویرجینیا ظرف مدت کوتاهی به خشونت و درگیری میان اعضای این گروه‌ها و مخالفان آن‌ها منجر شد.


این گروه‌ها که از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا جان تازه‌ای گرفته‌اند، هر از چند گاهی تجمعاتی در حمایت از ملی‌گرایی و در مخالفت با تکثر نژادی و پذیرش پناهجویان خارجی، برگزار می‌کنند.


بهانه تجمعی که دیشب در دانشگاه ویرجینیا و امروز در شارلوتسویل برگزار شد، تصمیم شورای این شهر برای برداشتن مجسمه ژنرال «رابرت لی» بود. لی از فرماندهان ارشد ارتش کنفدراسیون در جریان جنگ‌های داخلی آمریکا بود.


در تجمع امروز که با شرکت گروه‌های نئونازی، سفیدبرتر پندارها، ملی‌گرایان افراطی و حامیان ترامپ برگزار شد، شعارهای تندی در حمایت از برتری آمریکا، نژاد سفید و علیه مهاجران داده شد.


«خون و خاک» که زمانی از شعارهای مورد علاقه نازی‌های آلمان بود و بر اهمیت نژاد و ملیت تأکید داشت، از جمله شعارهایی بود که در تجمع امروز ویرجینیا به کار رفت.


حاضران در این تجمع خطاب به سیاه‌پوستان شعار دادند: «برگردید آفریقای لعنتی!»


«یک قوم، یک ملت، پایان مهاجرت» و شعارهایی از این دست علیه پذیرش پناهجویان هم به کرات در این تجمع شنیده می‌شد.


همزمان با این تجمع، ده‌ها نیروی شبه‌نظامی طرفدار ترامپ برای تأمین امنیت حاضران در محل حضور یافته بودند. به نوشته رسانه‌های آمریکایی این افراد به سمت مردم عادی و گروه‌های صلح‌طلب که به این تجمع معترض بودند، اسپری فلفل پاشیده‌اند.


هنوز ساعتی از این تجمع نگذشته بود که درگیری شدیدی میان اعضای این گروه‌ها و مخالفان آن‌ها درگرفت، تا جایی که در شهر وضعیت اضطراری اعلام شد.


مسئولان شهری نیز تجمع را غیرقانونی اعلام کرده و پلیس برای متفرق کردن حاضرین وارد عمل شد.


در جریان این تجمع شماری از حاضران زخمی و بازداشت شده‌اند. هنوز آمار دقیقی از تعداد این افراد منتشر نشده است.


با وجود آنکه در این تجمع شعارهای تندی علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی در آمریکا سر داده شد، فعلا ترامپ سکوت کرده و توییتی از سوی او در این رابطه منتشر نشده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب