داورزنی: تصمیم گیرنده درباره شجاعی و حاج صفی نظام است نه آقای کی روش
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از فارس، محمدرضا داورزنی معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، در خصوص بازی کردن ۲ بازیکن ایرانی مقابل نماینده رژیم اشغالگر قدس گفت: در طول ۳۸ سال گذشته هیچکدام از ورزشکاران ما در صحنههای مهم حاضر نشدند این رژیم را به رسمیت بشناسند حتی در المپیک هم نمایندگان این رژیم را به رسمیت نشناختند. علیرغم تهدیدهایی که صورت گرفت و علیرغم اینکه IOC با ما برخورد کرد. با تیمهای مختلف ما و بعضی از تیمهای ما را هم ۴ یا ۵ سال محروم کرد ولی به دلیل اینکه رژیم اشغالگر قدس برای ما و مردم مظلوم جهان خط قرمز است طبیعی است که این حساسیت برای مردم وجود داشته باشد. خیلی از جاها، ورزشکاران ما طلای المپیک را از دست دادند ولی از ملت مظلوم فلسطین حمایت کردند. اینکه ۲ ورزشکار ما بی تفاوت به این قضیه و فقط صرف اینکه به باشگاهشان تعهد دارند مقابل نماینده رژیم اشغالگر قدس بازی میکنند پس تعهدشان به ملتشان چه میشود؟! و اینکه قرارداد مالی با یک باشگاه دارند و میخواهند پول بگیرند و برای آن باشگاه بازی کنند و بروند با یک رژیمی که تمام گرفتاریهای این منطقه ناشی از اقدامات آن رژیم است و تمام جریاناتی که در خاورمیانه اتفاق میافتد زیر سر این رژیم است بیتفاوت نسبت به همه اینها این دو ورزشکار ما خیلی راحت میروند و مقابل نمایندهای از این رژیم بازی میکنند. طبیعی است که فدراسیون فوتبال باید تصمیم جدی در رابطه آینده این دو بازیکن بگیرد. ولی در حال حاضر قطعاً این دو بازیکن به تیم ملی دعوت نمیشوند. تصمیمگیر در این موضوع نظام است، وزارت ورزش و جوانان است و فدراسیون فوتبال، نه آقای کیروش. البته آقای کیروش برای فوتبال ما زحمات زیادی کشیده است ولی این اتفاق خط قرمز ما است و هیچکس حق ندارد از این خط قرمز عبور کند.
فشار افراد مختلف در کشورهای مختلف به AFC برای محرومیت باشگاههای ایرانی وجود دارد که ایران را تحت فشار قرار دهند، از طرفی دیگر دوستان ما در باشگاههای پرسپولیس، استقلال، تراکتورسازی و نفت به دنبال حل موضوع هستند، دوستانمان در فدراسیون فوتبال آقای تاج و همکارانشان در حال تلاش هستند که راهکارهای مختلف را دنبال کنند تا این موضوع اتفاق نیفتد. امیدوار هستیم که این توجهی که صورت میگیرد و پیگیریهایی که در این خصوص اتفاق میافتد تا قبل از تاریخ 31 آگوست بشود کار را به جایی رساند که دیگر این موضوع اتفاق نیفتد.
وی در خصوص حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال انتخابات فدراسیون تیراندازی، اذعان داشت: اصل قصه این بوده که یک انتخاباتی در سه سال پیش برگزار شد، فردی در این انتخابات شرکت میکند، یک فرد دیگر به دیوان عدالت اداری شکایت میکند که این فرد نمیتواند به دلیل دوشغله بودن در انتخابات شرکت کند. دیوان عدالت اداری به این ماجرا ورود میکند و دادگاه بدوی تأیید میکند که این حرف درست است و این فرد انتخاب شده نمیتواند در انتخابات شرکت کند و انتخابات باطل است و او نمیتواند رئیس فدراسیون شود. به خاطر اینکه کار متوقف نشود و فدراسیون بتواند کارش را انجام دهد رئیس منتخب انتخابات اول در 95 برکنار میشود، سرپرست انتخاب میشود و در تاریخ 20 تیر ماه 96 انتخابات قانونی برگزار میشود و رئیس جدید انتخاب میشود و باید کارش را ادامه دهد. بعد از طی یک سال و اندی مجدداً دیوان میگوید که من نباید به این ماجرا ورود میکردم، میشود فدراسیونهای ورزشی را این گونه اداره کرد؟
معاون وزیر ورزش در خصوص استعفای رحیمی رئیس فدراسیون هندبال، اظهار داشت: من از ایشان خواهش کردم که در خصوص تصمیمش تجدیدنظر کند و کماکان به کار خودشان ادامه دهند چون این بیثباتی به هندبال کشور لطمه میزند.
داورزنی در خصوص انتخاب نکردن رئیس فدراسیون والیبال افزود: بنده هر مسئولیتی که داشته باشم به دلیل این که عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی هستم و نایب رئیس آسیا هستم باید به آن مسئولیتهای والیبالی خودم بپردازم و در کنار دوستانم در والیبال خواهم ماند ولی به دلیل اینکه اجرای قانون کنیم و قانون را انجام دهیم طی دو هفته آینده اعلام خواهد شد که ثبتنامها شروع شود و پروسه برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون والیبال یک پروسه تقریباً 80 روزهای باشد که طی خواهد شد.
انتهای پیام/