تجلیل از رئیس و دست اندرکاران اجرایی همایش سلولهای بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با توجه به حمایت همه جانبه و سیاستهای اجرائی دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی از مقوله تولید علم و ایجاد زمینه رشد و گسترش تحقیق و پژوهش در دانشگاه و بیانات اخیر وی درباره ارتباط ناگسستنی بین تصمیمگیران و نخبگان گفت: شرایط امروز دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه توسعه و حمایت از نخبگان بسیار امیدوارکننده است.
دکتر کریم زارع اظهار کرد: همانگونه که دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در اولویت برنامههای خود در راستای اعتلای جایگاه و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی به این نکته مهم توجه خاص داشته و در اولین سخنرانی رسمی خود اعلام کرد که جرات علمی را با هدف تولید ثروت از علم به توان علمی دانشگاه اضافه میکنیم، بنابراین اکنون بستر مناسبی برای رشد شما دانشجویان پژوهشگر و نخبه در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان افزود: بر مبنای سند چشم انداز و اساسنامه باشگاه، شناسایی، جذب، پرورش، کارآفرینی و تجاری سازی نتایج تحقیقات و اقدام و عمل برای ارتباط با صنعت، حمایت، هدایت و اعتلای دانش آموزان، دانشجویان، فارغ التحصیلان و اعضای هیات علمی جوان بااستعداد کشور مورد توجه خاص قرار گرفته است. به نحوی که توانمند سازی اعضا به وسیله باشگاه موجب توفیق خدمت آنان در مدیریتهای کلان کشور و دانشگاه آزاد اسلامی شده است.
مدیرکل دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با ابراز خشنودی از حضور در جمع دانشجویان فعال و قدردانی از دست اندرکاران و عوامل اجرائی اولین همایش سلولهای بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حضور مدیران ارشد فعلی و توجه ویژه دکتر ولایتی به مقوله تحقیق و پژوهش آینده درخشانی برای این حوزه پیش بینی میشود.
دکتر هنگامه بختیار، تقویت زیرساختهای موجود دانشگاه در زمینه تجهیز امکانات فیزیکی و آزمایشگاهها و ابزارهای ساختارمند نظارتی و فعال کردن سامانه پژوهشیار به عنوان کاملترین سامانه در کشور را از جمله اقدامات مفید حوزه پژوهشی برشمرد.
بختیار با تاکید بر اینکه در این تغییرات و تحولات بنیادین دانشجویان پایه و اساس امور پژوهشی هستند گفت: سامانه پژوهشیار تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید در تمام واحدهای مجری علوم پزشکی که دارای دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هستند و به ترم پایان نامه رسیده اند، فعال میشود.
دکتر زعیمیان کاظمی مشاور وزیر بهداشت و عضو هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نیز با بیان اینکه یکی از مهمترین آرزوهای اساتید گروههای درگیر امور پژوهشی بهرهمندی ازحضور مشتاقانه دانشجویان است گفت: باید قدر این دانشجویان علاقهمند را بدانیم و با حمایتهای معنوی زمینه فعالیت آنان را بیش از پیش فراهم کنیم و برگزاری موفق این همایش بیانگر پتانسیل و ظرفیت دانشجویان به عنوان عظیمترین منابع انسانی و سرمایههای اجتماعی کشور است.
دکتر داریوش فرهود استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و بنیانگذار علم ژنتیک ایران نیز سخنرانی خود را به نام خداوند بخشنده مهربان به عنوان کلیدیترین مفهوم قرآن کریم آغاز کرد و گفت: شاید بتوان گفت عصاره آیات این کتاب آسمانی در همین دو کلمه بخشندگی و مهربانی نهفته باشد. مفاهیمی که جامعه امروز ما سخت بدان محتاج است.
دکتر مریم اسلامی رئیس همایش سلولهای بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی هم از مسئولان درخواست کرد با راه اندازی دبیرخانه دایمی همایش از فعالیت های علمی پژوهشی اساتید و دانشجویان حمایتهای مالی و معنوی به عمل آورند.
به گزارش آنا، نخستین همایش «سلولهای بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی» اول و دوم خرداد امسال به همت مرکز تحقیقات زیستفناوری کاربردی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، بانک خون بندناف رویان، انستیتیو پاستور ایران، معاونت علمیوفناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات بیمارستان بوعلی در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران با حضور برترینهای این حوزه از داخل و خارج کشور و دارای ۸ امتیاز بازآموزی جهت ۲۴ رشته تخصصی و فوق تخصصی در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار شده است.
انتهای پیام/