دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فراخوان هفتمین سالانه هنر معاصر پرسبوک منتشر شد

فراخوان هفتمین سالانه هنر معاصر پرسبوک با تمرکز بر تمرکز و تاثیر علم بر هنر و نیاز محیط زیست با تمرکز بر کبوترخانه های اصفهان منتشر شد و براساس این فراخوان هنرمندان تا 25 شهریور آثار خود را به دبیرخانه این رویداد هنری ارسال کنند.
کد خبر : 197367

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی پرسبوک هفتمین سالانه هنر معاصر پرسبوک مانند دو دوره ى پیشین برتمرکزو تاثیر علم بر هنر و نیاز زیست محیطی پایه‌ریزى شده است و هنرمندان خلاق و نوگرا را دعوت به همکاری بریک پروژه فضا محور می کند. مکان در نظر گرفته شده برای این پروژه کبوترخانه هاى اصفهان است


هفتمین هنر معاصر پرسبوک با محوریت مکانى کبوترخانه از هنرمندان مى خواهد که با توجه به مستندات موجود در کانال تلگرام پرسبوک آثارى فضا محور و ملهم از محیط را به وجود آورند.


هدف این پروژه بازاندیشی اهمیت معماری و طراحی پایدار در مناطق خشک ایران و کمک به جلب توجه عموم جهت مرمت و احیا این بناهااز طرف جامعه هنرمندان و معماران است.


معماری داخلی کبوترخانه‌ها مانند سایر آثار معماری ایرانی هم از عملکرد وافر و هم از فرم زیبایی پیروی کرده است. متاسفانه این برخورد فکور با اقلیم خشک ایران به مرور زمان از خاطره جمعی ما پاک شده است و بدین سان نیاز به یاد آوری و احیای چنین شگردهایی در هنر و طراحی امروز به شدت محسوس است. متأسفانه کبوتر خانه‌ها، مانند بسیاری دیگر از مظاهر هنری ایران ناشناخته مانده‌اند.


برنامه‌ریزان و طراحان هفتمین سالانه پرسبوک را ندا درزى و پاملاکریمی تشکیل می‌دهند و پویاآریان پور، شادمهرراستین، بهرنگ صمدزادگان، محمدرضاقانعى و پاملاکریمى داوری آثار این دوره را برعهده دارند.


امیدقجریان مشاورهنرى، مژده اتراک کوکیوریتور، مریم آموسا مدیریت رسانه، نسترن صفایی تندیس، صالح تسبیحی گرافیک و علیرضا ارواحى دبیری مباحث هنری را برعهده دارند.


این رویداد با اهداف توجه ویژه به کبوترخانه به عنوان یک سازه بوم آورد خاص در منطقه اصفهان در کنارقابلیت‌هاى زیباشناختى و قابل تأمل درآن، ترویج هنر مشارکتى و کار گروهى، تشویق هنرمندان جوان ایران به پیشبرد هنر زیست محیطی و اهمیت توجه به دغدغه‌هاى محیط زیست، تاکید بر اهمیت حوزه‌هاى فرهنگى متفاوت در ایران و دورى از مرکزیت گرایى، جلب توجه افکارعمومى به این واقعیت که اصفهان صرفا یک شهر تاریخى و توریستى نیست بلکه رخدادهاى این چنینى مى‌تواند براى اولین بار به بخشى از هویت فرهنگى شهر اصفهان تبدیل شود.


به برگزیدگان این رویداد تندیس جشنواره اهدا و نمایشگاهی برای طرح گروهی برگزیده برپا خواهد شد. همچنین کتاب این رویداد هنری با همکاری و حمایت مرکز هنرهاى تجسمى وزارت فرهنگ وارشاد اسلامى منتشر خواهد شد و آثار منتخب در گالری‌های اکنون، بیان و خانه صفوی اصفهان به نمایش گذاشته می‌شوند.


هنرمندان حیطه تجسمى، فیلمسازى، هنر صدا، هنرنور، هنر الیاف، سفال و سرامیک و معمارى می‌توانندحداکثر 3 اثر برای شرکت در سالانه ارائه کرده و تصاویر آثار (حداقل یک مگا پیکسل) به ایمیل دبیرخانه پرسبوک ارسال کنند.


هنرمندان باید فرم ثبت نام خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی کامل کرده و به همراه عکس پرسنلى، سال و محل تولد، میزان تحصیلات، فهرست نمایشگاه های انفرادی و گروهی ارسال کنند.


در این رویداد هنرمندان ایرانی از هر نقطه جهان می توانند به صورت گروهی حداکثر 5 نفر و انفرادی شرکت کنند.


هنرمندان شرکت کنندهاى که تاییدیه‌اى از طرف پرسبوک تا تاریخ 30 شهریور 96 دریافت کنند، آثارشان به مرحله ى داورى و درصورت انتخاب نهایى به بخش نمایش آثار راه مى‌یابند.


آثار ارائه شده باید از سال1393 به بعد خلق شده باشند و برای اولین بار به نمایش درآمده باشند، در غیر اینصورت دبیرخانه پرسبوک از پذیرش آثار معذور خواهد بود.


زمان آثار ویدیو بیش از یک دقیقه نباشد و لینک ویدیوى آپلود شده ضمیمه مدارک دیگر در فرم ثبت نام ارسال شود.


حمل و نقل آثار برعهده هنرمند است و پرسبوک مسئوولیتى در قبال هرگونه آسیب احتمالى آثار ندارد.


درصورت چاپ کاتالوگ، کتاب یا بروشورهای تبلیغاتی، حق انتشار آثار در اینترنت و موارد مشابه متعلق به سایت پرسبوک و حامیان است.


آثار ارسالی مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران پذیرش می‌شوند.


هنرمندان تا 25 شهریور 96 فرصت شرکت در این رویداد را دارند و نتایج تا 20 مهرماه اعلام خواهد شد و نمایشگاه این رویداد از 10 تا 20 آذر برگزار خواهد شد.


دربخش جنبى کارگاه هنر محیطى در طبیعت سعی بر آن است تا با برگزاری کارگاه تخصصی در طبیعت، فضاهای جدیدی در زمینه خلق اثر هنری در بستری متفاوت ایجاد شود. در این کارگاه تلاش داریم با بیان مفهومی جدید برای سفر، ایده پردازی و خلق اثر هنری در طبیعت تجربه شوند. همچنین بررسی هنر محیطی و ابعاد گسترده آن، گرایش‌‌های زیست محیطی این هنر، پیوند آن با سفال و سرامیک و انجام اجراهایی در محیط بپردازیم.


این کارگاه سه روزه توسط هنرمندان این حیطه؛ عاطفه خاص و مجید ضیایى تدریس می‌ىشود و محل اقامت هنرمند سراى آلمن در منطقه حسن آباد اصفهان خواهد بود. هنرجویان علاقمند مى‌توانند تا تاریخ 20مرداد ثبت نام کنند. ظرفیت این کارگاه 25 هنرجو است.


مرکزتجسمى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى، پلشیر؛ مهندسان مشاور معمار و شهرساز، موسسه فرهنگى ایوان، شهرتاش زنده رود حامیان و همراهان پرسبوک هفتم را تشکیل می دهند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب