دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پیام تسلیت مسئولان فرهنگی در پی درگذشت حبیب الله کاسه‌ساز

مسئولان فرهنگی کشور نسبت به درگذشت مرحوم حبیب الله کاسه‌ساز واکنش نشان دادند و هر کدام در متن‌های جداگانه درگذشت این تهیه‌کننده سینما را تسلیت گفتند.
کد خبر : 196274

به گزارش گروه فرهنگی آنا، در پی درگذشت حبیب‌الله کاسه‌ساز؛ تهیه‌کننده سینما و تلویزیون ایران، مسئولان فرهنگی کشور پیام تسلیت خود را منتشر کردند.


محمد حمزه‌زاده؛ رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری:


«بی تردید، حبیب سینمای ایران نامی است که در حافظه و تاریخ سینمای ایران و سینمای دفاع مقدس ماندگار است. مردی تمام نشدنی برای تمام فصول مبارزه از صحنه های دفاع مقدس تا تصویر، روایت و بازسازی تاریخ آن و تا واپسین لحظات وذرات زندگی در مبارزه با بیماری سرطان.


سینماگری که با درک والا و هوشمندی سرشارش زمینه ساز تولید ده ها اثر ماندگار را در سینما و تلویزیون شد. آثاری که هر کدام با نگاهی و باری از اندیشه در خدمت فرهنگ و کیان این مرز و بوم بوده‌اند.


بدرود مرد نام آشنا، کم حرف، نجیب، سربلند و بی ادعای سینمای ایران.»


علیرضا رضا داد؛ مشاور ارشد سازمان امور سینمایی،سمعی و بصری:


«درگذشت فرهیخته گرامی تهیه‌کننده شایسته و از همراهان و یاران سینمای کشور خصوصا سینمای انقلاب و دفاع مقدس را به خانواده آن مرحوم و خانواده بزرگ سینمای ایران تسلیت می گویم. همه ما در این غم شریک و اندوهگین از دست دادن اوئیم. او که در همه سالهای عمر خود در غم و شادی سینما و سینماگران شریک و از هیچ تلاش و کوششی برای اعتلای سینمای کشور و یاری سینماگران فروگذار نکرد.


سینمای کشور آنقدر از او آثار وخاطرات خوب و به یاد ماندنی دارد که هرگز فراموشش نخواهد کرد.


دلبستگی او به آرمانهای انقلاب و امام و تلاش مستمرش برای ثبت و نشر تاریخ پرافتخار انقلاب و دفاع مقدس از ویژگیهای بارز او بود. او حتما با امام خود محشور خواهد شد و از آن جهان ابدی دعاگوی همه ما خواهد بود.


برای آن مرحوم آمرزش و برای خانواده محترم ایشان صبر و شکیبایی از درگاه ایزد متعال مسئلت خواهیم کرد.»


ابراهیم داروغه‌زاده؛ معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی:


«درگذشت حبیب الله کاسه‌ساز تهیه‌کننده دلسوز سینمای ایران غمی گران است برای سینمای ایران، بدون شک تلاش‌های این فیلمساز فقید در به تصویر کشیدن دوران دفاع مقدس و ایجاد شرایط مناسب برای فیلمسازی کارگردانان سینمای ایران در یادها خواهد ماند.


اینجانب با گرامیداشت یاد حبیب الله کاسه‌ساز، درگذشت این فیلمساز دغدغه‌مند را به خانواده وی و سینمای ایران تسلیت می‌گویم و از خدای متعال علو درجات را برای آن فرهیخته فقید خواستارم.»


سازمان هنری‌رسانه‌ای اوج


«نمی‌دانم چه حکمی است که در این سال ها و این ماه ها، هر روز خبر پرکشیدن یکی از بچه های قدیم هنر انقلاب به گوش می رسد. روزی امیرحسین فردی، روزی فرج الله سلحشور و حالا تو حاج حبیب الله کاسه ساز!


تو پر کشیدی و ما هم مطیع قسمت حضرت دوستیم ولی شک نکن که یادمان نمی رود «شیخ بهایی»، «در چشم باد»، «مزرعه پدری»، «اخراجی ها» و... و تا ابد به یادت خواهیم بود.


راستی چه خوش موقعی پر کشیدی حاج حبیب روزهای شهادت صادق آل محمد، روزهای بغض بقیع حالا ما هم مثل خانواده ی تو در ایام شهادت امام صادق عزادار توییم و گلوهامان پر از بغض است.


سفرت بخیر رفیق قدیمی.»


بنیاد فرهنگی روایت


«انالله و انا الیه راجعون


حبیب‌الله کاسه‌ساز تهیه‌کننده خوشنام و متعهد که از «مزرعه پدری» رسول ملاقلی‌پور تا «اخراجی‌ها» پرطرفدار سینما، از «پروانه‌ای در مه» تا «شیخ بهایی» و «درچشم باد»، همه، مشحون یاد و یادگاری‌های اوست، در شب شهادت صادق آل محمد (ص)، از میان ما پرکشید و رفت.


زندگی سرشار از دغدغه و انگیزه این تهیه‌کننده متعهد سینمای دفاع مقدس و مدیر کاربلد سینما و آثار گران سنگ وی که در بیش از سی سال از تاریخ سینمای انقلاب، زبان گویای این هنرمند متعهد بوده است، باقیات الصالحاتی هستند که انشاء‌الله در دنیای دیگر دستگیر کاسه‌ساز خواهند بود.


بنیاد فرهنگی روایت، درگذشت حبیب‌الله کاسه‌ساز که از مدیران اسبق این مجموعه فرهنگی نیز بوده و خدمات ارزنده‌ای را در جایگاه مدیریت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و هیئت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس صورت داده است، را به اهالی سینما که امروز در غم از دست دادن کاسه‌ساز هستند، و به خانواده وی تسلیت گفته و برای ایشان از درگاه خدای متعال صبر مسئلت می‌کند. »


جواد شمقدری؛ رییس اسبق سازمان سینمایی


«بسم الله الرحمن الرحیم


ما اصاب من مصیبه الا باذن الله و من یومن بالله یهد قلبه والله بکل شی علیم.(11-تغابن)


مصیبت از دست دادن عزیزان و همسنگرانی که در عرصه سینمای انقلاب و دفاع مقدس همراه هم بودیم، ضایعه کوچکی نیست اما آنچه بر دلهایمان مرهم می گذارد توصیه الهی است که می فرماید (هیچ مصیبتی نیست مگر اذن الهی در پشت آن است و اگر ایمان الهی باشد خداوند قلبها را هدایت می کند خدایی که بر همه چیز آگاه است.)


تصور می کنم حبیب الله کاسه ساز نیز تمامی ساعاتی را که بر تخت بیمارستان در بیم و امید می گذراند خود به این امر واقف بود. چه حالت تسلیم و رضا را بر چهره پر ازدردش می دیدیم. بعضی او را حاج حبیب سینمای ایران نامیدند که چه تعبیر مناسبی برای رفتار و منش او بود. با حاج حبیب در عرصه های مختلف همکار و همراه بودیم. شاید آغاز آن در انجمن دفاع مقدس و بعدها در دوران معاونت آقای مهندس ضرغامی بود که هردو در تیم مدیریتی آن دوره قرار گرفتیم. این همراهی در فیلم های دفاع مقدس زیادی همچون "آخرین مرحله"، "حماسه مجنون" و... ادامه یافت. حاج حبیب را سرصحنه فیلم های دفاع مقدس بسیار شاد و پرحرارت می دیدی و این ویژگی به همه توان می داد تا سختی کار را نبینند.


یکی دیگر از ویژگیهای وی تلاشش برای انجام پروژه هایی بود که شاید برخی برای ورود به آن تردید می کردند. اما وی بدون واهمه پا در آن مسیر می گذاشت. اگر از پروژه فیلم "ادواردو آنیلی" بگذریم که گفته می شود ممکن است همان تهدیدهایی که آن روزها شد تا از سر ساخت آن دست بردارد، امروز او را از سینمای ایران گرفته است، به پروژه فیلم «اخراجیها»، «او» نیز اشاره داشت. حاج حبیب در دوره مدیریت من بر سینما نیز، یار همراه و فداکاری بود چه زمانی که در آن بحرانها عضو شورای پروانه ساخت شد و چه زمانی که برای اصلاح صنوف سینمای ایران و خانه سینما مردانه و بدون تردید پا در میدان گذاشت.


حاج حبیب را امروز در میان خود نداریم اما میراث سینمایی و تلاشهای ارزشمند وی پیش روی ماست. انشالله که خداوند روح او را غریق رحمت خود نماید و به فرزندان و بازماندگانش صبر و اجر جزیل عطا نماید.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب