دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد

اقدام وزارت علوم بهانه است/ همه باید اصل نظام و اصل توسعه علم را در نظر بگیرند

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی اقدام وزارت علوم در حذف رشته‌ها و نکاتی را که کارشناسان این وزارت‌خانه مطرح می‌کنند "بهانه" خواند و گفت: توصیه می‌کنیم که دوستان وزارت علوم با کار بیشتری تصمیم بگیرند، از وزارت علوم و دولت می‌خواهیم هماهنگی ایجاد کنند تا برای کشور و نظام مشکلی پیش نیاید.
کد خبر : 195169

دکتر حسین هاشمی تخته‌‌پور، نماینده مردم بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره اقدام وزارت علوم در حذف کدرشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و نیز طرح دو فوریتی نمایندگان در الزام این وزارت‌خانه به حل مشکل این رشته‌ها گفت: «وزارت علوم دغدغه‌هایی دارد که می‌شد مدیریت کرد، اما کار وزارت علوم درست نیست و نکاتی را که مطرح می‌کنند، به نوعی بهانه است. اتفاقا در بسیاری از استان‌ها رشته‌هایی را که در واحدهای دانشگاه آزاد ارائه و تدریس می‌شود، کمتر از رشته‌ها و دانشگاه‌های وزارت علوم نیست.»


عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: «اگر ما بخواهیم محدودیت ایجاد کنیم، کار درستی نیست، این کار وزارت علوم جلوگیری از توسعه علم در کشور است. من خود جزو کسانی هستم که طرح دو فوریتی الزام وزارت علوم به حل کدرشته‌های دانشگاه آزاد را امضا کرده‌ام و پیگیر این کار هستیم. البته ما این را خیلی هم سیاسی نگاه نمی‌کنیم ما در مجلس با یک نگاه کارشناسانه به قضیه نگا می‌کنیم که چه چیزی به نفع مردم و به نفع توسعه علم و فناوری است و با تاکید بر همان‌ها، مورد حمایت هم قرار می‌دهیم.»


رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان افزود: «محدود کردن رشته‌های دانشگاه آزاد کار مناسب و درست و مطلوبی نیست، بنابراین مجلس ورود کرده و این طرح را مطرح کرده و فردا هم در صحن مطرح می‌شود و به احتمال قوی مجلس با این طرح همراهی می‌کند.»


او با اشاره به توافق وزارت علوم ابتدا در کمیسیون آموزش مجلس و بعد دوباره بدقولی مسئولان این وزارت‌خانه گفت: «ما توصیه می‌کنیم که دوستان با دید وسیع‌تری و با کار بیشتری تصمیم بگیرند، بالاخره وزارت علوم و دانشگاه آزاد هر دو متعلق به جمهوری اسلامی هستند. این گونه حرکت‌ها که مانعی هستند، این تصور را ایجاد می‌کند که سیاسی برخورد می‌شود. ما نباید این کار را دوقطبی و سیاسی کنیم. همه ما باید اصل نظام و اصل توسعه علم را در نظر بگیریم.»


هاشمی‌ تخته‌پور در پایان گفت: «ایرادها و نواقصی هم که هست با نقد و کار کارشناسی قابل حل است، بنابراین توصیه ما به وزارت علوم این است که بهتر همراهی کند. این هم به ذهن‌ها متبادر می‌شود که چطور شده است حالا بعد از این تغییراتی که صورت گرفته، یک‌دفعه 2 هزار رشته تحصیلی را بخواهند جمع کنند. این کارها برای جامعه ما برای فرهیختگان ذهنیت ایجاد می‌کند. توصیه می‌کنیم که وزارت علوم و کلا دولت در این راستا هماهنگی را به وجود بیاورند که برای کشور و نظام مشکلی پیش نیاید.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب