آیتاالله نوری همدانی: دولت عذر کارمندان بدحجاب را بخواهد/ پیری جمعیت مصیبت است
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از رسا، وی با تأکید بر این که حل معضل پیری جمعیت نیازمند همکاری و همافزایی همه نهادهای مرتبط به ویژه مسؤولان دولتی است، گفت: باید زمینه را برای جوانانی که میخواهند متأهل شوند و فرزند بیاورند فراهم کرد؛ کسی که بیکار است چگونه می تواند ازدواج کند؟! جوان برای تشکیل زندگی نیاز به مسکن دارند و اگر همه نهادهای مرتبط با این موضوع همت نکنند مسأله حل نمی شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم نقش دولت را در این زمینه پر رنگ تر از سایر نهادها دانست و تصریح کرد: بخشی از مشکل ریشه فرهنگی دارد؛ در گذشته هرکس تشکیل زندگی می داد به فکر فرزندآوری بود اما اکنون فرهنگی به وجود آمده که برخی جوانان فرزند را مزاحم می دانند و اغلب چندین سال پس از ازدواج یک فرزند می آورند و به آن اکتفا می کنند.
این مرجع تقلید با تأکید بر سیاست های تشویقی که باید از سوی دولتمران در این زمینه صورت گیرد، گفت: دولت می تواند تسهیلات و جوایزی را برای افرادی که چندین فرزند به دنیا می آورند در نظر بگیرند تا مردم به این امر تشویق شوند؛ البته صدا و سیما و همه رسانه ها نیز در این زمینه مسؤولیت دارند و باید روزانه ساعاتی از برنامههای خود را به این موضوع اختصاص دهند.
آیت الله نوری همدانی پیری جمعیت را فاجعه و مصیبت خواند و گفت: بالاترین سرمایه هر کشوری نیروی جوان است که حتی از منابع و معادن طبیعی نیز مهم تر است؛ اوایل انقلاب و در 8 سال دفاع مقدس کشور ما جوانان بسیاری داشت و به کمک همین ها که احساس مسؤولیت کرده و به میدان آمدند توانستیم پیروز شده و آن حماسه ها را بیافرینیم.
وی با اشاره به روایت نبوی «کُلُّکُمْ راعٍ وَکُلُّکُمْ مَسؤولٌ عَنْ رَعیَّتِهِ» ابراز داشت: همه افراد مسؤولاند تا به اندازه ای که اختیار و توانایی دارند برای تغییر این فرهنگ غلط تلاش کنند؛ تبلیغ در این عرصه نوعی امر به معروف و نهی از منکر است و وظیفه همگانی محسوب می شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم معضل بدحجابی را نیز یکی از مشکلات فرهنگی دانست که گره آن به دست دولت و سایر نهادهای مرتبط باز می شود و خاطرنشان کرد: دولت باید به ادارات تحت امر خود ابلاغ کند که کارکنان خانم باید حجاب داشته باشند و اگر کسی این مسأله را رعایت نکرد عذرش را بخواهند؛ حجاب از ارزشهای اسلامی است که باید در جامعه عملی شود.
انتهای پیام/