طارمی میخواست برای رضایت پرسپولیس، پول قرض کند
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از ایسنا، محمودرضا فاضلی درباره وضعیت قرارداد مهدی طارمی با باشگاه یونانی اظهار کرد: ابتدا میخواهم از مدیران باشگاه پرسپولیس تشکر کنم. باشگاه پرسپولیس مبلغی را به عنوان حق ترانسفر درخواست کرده بود که باید به صورت یکجا پرداخت میشد بنابراین در بازار امروز فوتبال، پرداخت این مبلغ با این شرایط مقدور نبود. البته مهدی طارمی هم که میخواست به اروپا برود و فوتبالش را در آنجا پیگیری کند، تمام زندگیاش را برای این موضوع و جلب رضایت باشگاه پرسپولیس گذاشت و حتی میخواست مبلغی را قرض کند تا پول رضایتنامهاش را پرداخت کند. اما من با او صحبت کردم و گفتم این کار در عرف فوتبال حرفهای نیست و بهتر است به تمرینهای پرسپولیس بازگردد. البته ما اعتراضی هم به تصمیم باشگاه پرسپولیس نداریم چرا که آنها حق دارند هر مبلغی را که مد نظرشان است برای صدور رضایتنامه دریافت کنند.
او در پاسخ به این سوال که آیا حضور مهدی طارمی در فصل نقل و انتقالات فعلی در فوتبال اروپا منتفی شده است، گفت: در شرایط فعلی بله اما اگر در شش هفته آینده که زمان نقل و انتقالات فوتبال اروپا هنوز به پایان نرسیده، توافق دیگری صورت بگیرد، میتوانیم بر سر آن صحبت کنیم اما مطمئنا اگر در این فصل، اتفاق جدیدی رخ ندهد، مهدی طارمی سال آینده میتواند لژیونر فوتبال ایران باشد.
فاضلی در پاسخ به این سوال که آیا به جز طارمی بحث انتقال بازیکن ایرانی دیگری به اروپا هم مطرح بود یا خیر گفت: بله. ما درخواستی به باشگاه سایپا برای ترانسفر شدن و جدایی مهدی ترابی مطرح کردیم و صحبتهایی هم در این زمینه شد اما سرمربی تیم آقای علی دایی اعلام کردند که نتوانستهاند جایگزین مناسبی برای ترابی بیابند به همین خاطر با جدایی این بازیکن مخالفت کردند و در نهایت هم باشگاه سایپا اجازه ترانسفر شدن ترابی را نداد.
وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا این باشگاه از باشگاههای خوب اروپایی بوده و مثلا در لیگ قهرمانان اروپا هم حضور داشته است یا خیر گفت: بله، باشگاه آژاکس آمستردام هلند خواهان جذب مهدی ترابی بود.
فاضلی در پاسخ به این سوال که او به عنوان یکی از مدیر برنامههای معتبر فوتبال دنیا که طی سالهای اخیر با مهدی مهدویکیا، رضا قوچان نژاد، کریم انصاری فرد و بیش از ۸۰ درصد بازیکنان ایرانی همکاری کرده، فکر میکند چرا این روزها فوتبالیستهای ایرانی کمتر لژیونر میشوند گفت: من با فوتبالیستهای زیادی نظیر مهدی مهدوی کیا همکاری داشتم. طی این سالها هم تلاش زیادی برای لژیونر شدن فوتبالیستهای ایرانی انجام دادهام اما در حال حاضر در بوندسلیگا شرکتهای بزرگ چینی و ژاپنی سرمایهگذاریهای عظیمی در باشگاههای آلمانی انجام دادهاند تا بازیکنان چینی و ژاپنی به این کشور بیایند و در نهایت فوتبال ملیشان پیشرفت کند. البته مشکل دیگری که در لژیونر نشدن بازیکنان ایرانی وجود دارد بحث زمان است. وقتی پیشنهادی مطرح میشود میگویند باید فکر کنیم یا شرایط دیگر را بررسی کنیم. من همه این مسائل را درک میکنم اما این را هم میدانم که بهترین حالت برای فوتبال ایران این است که ۱۱ تا ۱۴ بازیکن لژیونر داشته باشیم که همگی در تیم ملی فوتبال ایران حضور داشته باشند.
او افزود: مساله دیگری که وجود دارد این است که وقتی با باشگاهی برای حضور بازیکنی مذاکره میکنیم، میگویند چرا این بازیکن در ۱۸ سالگی به باشگاه ما نیامده است؟ من هم مجبورم برای آنها توضیح بدهم که در فوتبال ایران بازیکنان باید به سربازی بروند و پس از آن با باشگاه خودشان قرارداد دارند و کمی کار برای ترانسفر شدنشان سخت میشود. البته همه جای دنیا بحث سربازی وجود دارد. من هم به این موضوع احترام میگذارم اما سوالی که برای من وجود دارد این است که وقتی بازیکنان سرباز به باشگاه تراکتورسازی یا به طور مثال ملوان میروند، چه سودی برای فوتبال ایران، برای پیشرفت فوتبالیست یا چه سودی برای سایر سربازان دارند؟ اگر پاسخ قانع کنندهای درباره این موضوع بگیرم شاید نظرم نسبت به این مساله تغییر کند.
وی ادامه داد: شما ببینید بازیکنی چون مهدی مهدویکیا به خاطر گلی که به آمریکا زد از سربازی معاف شد یا سردار آزمون در سن خیلی خوب به روسیه رفت و فوتبالش را در این کشور ادامه داد. اگر سایر فوتبالیستها هم این گونه باشند تاثیر زیادی در فوتبال آنها خواهد داشت. برای من جای سوال است که چرا با یک فوتبالیست حرفهای مثل یک دانشجو عمل نمیکنند. اگر یک فوتبالیست حرفهای بخشی از درآمدش را بدهد تا برای سربازان دیگر هزینه کنند، اتفاق خیلی خوبی است که رخ میدهد. یک بازیکن حرفهای فوتبال میتواند مثل یک دانشجو الگوی جوانان زیادی باشد.
فاضلی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا از برگزاری داربی در آلمان اطلاعی دارید یا خیر گفت: چند روز قبل با من تماس گرفتند و گفتند آیا میتوانید یک ورزشگاه برای برگزاری این داربی هماهنگ کنی که من نپذیرفتم و گفتم برگزاری چنین بازیهایی باید از 6 ماه قبل هماهنگ شود نه اینکه در مدت بسیار کوتاه بدون برنامهریزی بخواهیم چنین بازیای را برگزار کنیم.
انتهای پیام/