سوابق علمی 5 عضو پیشنهادی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سابقه 5 نفری که هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کرده است و قرار است در جلسه آینده این شورا درباره آنها تصمیمگیری شود، به شرح زیر است:
*فریدون عزیزی: استادتمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و عضو فرهنگستان علوم پزشکی است. او دارای برد داخلی، برد غدد درونریز و متابولیسم و برد پزشکی هستهای از آمریکاست. طبق اسناد موجود، او با تالیف بیش از 576 مقاله علمی که 259 مورد از آن به زبان انگلیسی است، چهرهای ممتاز علمی از خود برجا گذاشته است. «اچ ایندکس» او نیز در حال حاضر ۳۳ است و در ۴۲ سالگی یعنی در سال ۱۳۶۳ به سمت استادی (full-professor) نائل آمده است. نشان درجه یک دانش از دیگر افتخارات این استادتمام دانشگاه است. از سابقه علمی و اجرایی او میتوان به ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۳۷۲-۱۳۷۶) و مشاور سازمان جهانی بهداشت از سال ۱۳۶۹ تاکنون اشاره کرد.
*بهمن یزدیصمدی: دکتری ژنتیک و اصلاح نباتات دارد و استاد دانشگاه تهران است که عضویت پیوسته در فرهنگستان علوم و چهره ماندگار عرصه علوم کشاورزی در نخستین همایش چهرههای ماندگار سال ۸۰ را در کارنامه خود دارد. یزدیصمدی هماکنون ریاست منطقه ۱۱ دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارد. او البته دو سال هم ریاست دانشگاه تهران تا سال ۶۴ را برعهده داشته است. از فعالیتهای علمی بهمن یزدیصمدی حدود 15 مقاله علمی به زبان فارسی و 15 مقاله علمی به زبان انگلیسی در مجلات بینالمللی، تهیه جزوات درسی در ژنتیک، اصلاح نباتات و طرحهای آزمایشی برای دانشجویان، راهنمایی و مشاوره بیش از 40 رساله فوقلیسانس و دکتری در رشتههای کشاورزی و تالیف کتاب اصلاح نباتات زراعی است. یزدیصمدی در سال 76 بهعنوان استاد نمونه و در سال 77 بهعنوان محقق نمونه دانشگاه تهران انتخاب شد؛ اینها البته تنها بخشی از رزومه علمی بهمن یزدیصمدی است.
*فرهاد رهبر: دارای مدرک دکتری اقتصاد نظری از دانشگاه تهران و پدیدآورنده رساله دکتری با موضوع «نحوه مصرف درآمدهای نفتی» است. او پنج سال پس از عضویت در هیاتعلمی دانشگاه تهران، با دعوت علی یونسی به صورت مامور به خدمت در وزارت اطلاعات مشغول شد و پس از اتمام دوره ماموریت، به پیشنهاد وزیر اطلاعات وقت، عهدهدار ریاست دانشکده وزارت اطلاعات شد و یکسال در این سمت فعالیت کرد. او از بهمنماه ۱۳۸۶ از سوی محمدمهدی زاهدی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست دانشگاه تهران منصوب شد. سپس حکم او به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و عنوان سیویکمین رئیس دانشگاه تهران را ازآن خود کرد. رهبر که تا ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ عهدهدار ریاست دانشگاه تهران بود پس از 6 سال ریاست بهعنوان رکورددار ثبات مدیریت در دانشگاه تهران شناخته شد.
*محمدمهدی طهرانچی: استاد دانشکده فیزیک و همچنین استاد پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهیدبهشتی است که فعالیتهای اجرایی خود را در دانشگاه شهیدبهشتی از سال 1377 بهعنوان معاون اجرایی و برنامهریزی دانشکده علوم آغاز کرد. معاونت تحصیلاتتکمیلی دانشکده علوم، عضویت در هیاتموسس پژوهشکده لیزر و پلاسما و معاونت پژوهشی آن، مدیریت قطب علمی فوتونیک، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و ریاست مرکز نشر دانشگاهی دانشگاه شهیدبهشتی و ریاست کمیسیون تخصصی علوم پایه شورای علوم، تحقیقات و فناوری ازجمله سوابق طهرانچی محسوب میشود. طهرانچی پس از اخذ مدرک دکتری در سال ۱۳۷۶ از دانشگاه فیزیک تکنولوژی مسکو بهعنوان استادیار در گروه فیزیک دانشگاه شهیدبهشتی شروع بهکار کرد. او در سال ۱۳۸۵ پس از انجام مجموعه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به کسب درجه استادی نائل شد.
*سیدمحمود طباطبایی: فارغالتحصیل دکتری پزشکی از دانشگاه تبریز در سال 1351، دارای درجه دکتری تخصصی در جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال 1357، دارای فلوشیپ جراحی میکروسکوپی سیستم عصبی از دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، استاد، مدیرگروه و رئیس بخش جراحی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دبیر بورد تخصصی و دبیر انجمن و عضو هیات ممتحنه تخصصی جراحی اعصاب کشور و رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است. او چندیپیش به ریاست واحد علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شده است. تالیف 65 مقاله، طرح تحقیقاتی و پایاننامه از درجات علمی او است.
انتهای پیام/