آیتالله مکارم: باید برای عوارض پارازیتها فکری کرد
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایلنا، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار سید اسدالله دهناد سرپرست مخابرات کشور که در دفتر این مرجع تقلید در قم برگزار شد، اظهار داشت: شکی نیست که فناوریهای نوین میتواند در پیشرفتهای جامعه در جنبههای مختلف دینی ، سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و... نقش ایفا کند اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که این فناوریهای نوین شمشیری دولبه است که درکنار فواید میتواند باعث تخریب اعتقادات قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید راه های سوء استفاده در فضای مجازی را ببندیم گفت: باید برنامه ریزیها در حوزه مخابرات و زیر ساختهای ارتباطی به گونهای باشد که در کنار استفاده از منافع این امکانات، ضررهایش یا وجود نداشته باشد و یا به حداقل برسد والا اگر استفاده از این امکانات روز بدون کنترل باشد از کودک هشت ساله تا یک فرد پیر 90 ساله همگی در معرض خطر و آسیب قرار میگیرند.
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه استفاده از فضای مجازی در کنار فواید آن مشکلاتی را برای جامعه ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: پشت سر و پشت پرده ایجاد مشکلات برای کشور و دین از طریق فضای مجازی دست دشمنان خارجی است و ما باید نسبت به این قضیه هوشیار باشیم.
اخیرا در یکی از روزنامهها دیده ام که 200 نفر از دانشمندان در خصوص عوارض استفاده از تلفن همراه که باعث آثار سوئی از جمله سرطان ها در افراد می شود مطالبی گفتهاند. باید بررسی کنیم که چکار باید کرد تا عوارض استفاده از تلفن همراه در این خصوص وجود نداشته باشد؛ مخصوصا پارازیتها؛ حتی جایی که میشود باید فکری دراین خصوص کرد |
وی یادآور شد: اخیرا به ما اطلاع دادهاند که کسانی که با تلفنهای همراه جدید به اینترنت متصل میشوند، تمام اطلاعات موجود در تلفن های همراهشان میتواند به فاصله چنددقیقه در اختیار شبکههای خارجی و دشمنان قرار گیرد؛ یعنی تمام اطلاعات یک فرد برای مثال میتواند بعداز دو دقیقه روی میز نتانیاهو باشد .
آیت الله مکارم شیرازی افزود: خیلی ها توجه ندارند که ممکن است خطراتی از طریق تلفن همراه برایشان ایجاد شود و توجه به اینکه در تلفن همراهشان عکسها و... وجود نداشته باشد، ندارند در حالی که باید به این نکات توجه ویژهای داشت.
وی درادامه سخنان خود با اشاره به ضررهایی که از طریق تلفن همراه و یا پارازیتهای احتمالی ممکن است به افراد برسد گفت: اخیرا در یکی از روزنامهها دیده ام که 200 نفر از دانشمندان در خصوص عوارض استفاده از تلفن همراه که باعث آثار سوئی از جمله سرطان ها در افراد می شود مطالبی گفتهاند. باید بررسی کنیم که چکار باید کرد تا عوارض استفاده از تلفن همراه در این خصوص وجود نداشته باشد؛ مخصوصا پارازیتها؛ حتی جایی که میشود باید فکری دراین خصوص کرد.
این مرجع تقلید تاکید کرد: نگوییم امکانات هرچه هست، هر طور می شود استفاده کرد؛ به هر حال باید در آسیبهای استفاده از امکانات نیز اندیشه کرد تا این آسیب ها به حداقل برسد؛ در این خصوص پیشنهاد می کنم آموزش هایی به مردم در خصوص استفاده از تلفن همراه داده شود.
وی گفت: به هر حال از همه نعمت های موجود دنیا می توانیم استفاده صحیح داشته باشیم و برای این منظور باید جلوی مشکلات احتمالی استفاده از امکانات و تلفنهای همراه را بگیرید و در یک کلام در خصوص عوارض ناشی از آن حساس باشیم.
این مرجع تقلید در پایان سخنان خود با اشاره به سخنان سید اسدالله دهناد سرپرست مخابرات کشور مبنی بر اینکه در استان قم یک میلیون و دویست هزار خط تلفن همراه به ازای یک میلیون و دویست هزار نفر جمعیت استان وجوددارد ، گفت: شاید تمام جمعیت استان قم تلفن همراه داشته باشد اما من استثنا هستم و تلفن همراه ندارم.
انتهای پیام/