حذف رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی احساسی است/ دلیل حذف رشتهها پاسخ منطقی ندارد
دکتر محمد بیرانوندی درباره اقدام وزارت علوم در حذف بیش از 2800 رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واکنش نشان داد و به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی دارای دانشجویان و هیات علمی بسیاری است. بنابراین اقداماتی که قرار است له یا علیه این دانشگاه صورت بگیرد باید کاملا کارشناسی شده باشند نه احساسی.»
او در این باره گفت: «متاسفانه حذف رشتهمحلها از سوی وزارت علوم علیه این دانشگاه احساسی به شمار میآیند.»
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اعمال سیاستهای احساسی را خسارت بار دانست و افزود: «اگر به برنامههای کلان به ویژه مسائل دانشگاهی و علمی احساسی نگاه کنیم قطعا دچار آسیبهای جبران ناپذیری خواهیم شد.»
بیرانوندی گفت: «به نظر من نوعی نگاه تقابل میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر عزل و نصبها به وجود آمده است. یعنی به قول معروف "این به جای این، آن به جای آن" یا "این در عوض این، آن در عوض آن" بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم شکل گرفته است. یعنی اینکه نگاههای احساسی را فدای همه چیز میکنیم.»
او افزود: «در خرم آباد که حوزه انتخابیه من است؛ چندین رشته از دانشگاه آزاد اسلامی این حوزه حذف شدهاند. در حالیکه ظرفیت دانشجویان در این واحد تکمیل است و هیچ توجیهی برای حذف رشتههایی مانند حقوق و کشاورزی وجود ندارد. این رشتهها پیشنه بسیار خوبی در منطقه خرم آباد دارد و هیچ دلیلی برای حذف آنها قابل قبول نیست.»
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: «وقتی معادلات را کنار یکدیگر میگذاریم، میبینیم که نه کیفیت آموزشی و نه ظرفیت دانشجویان دانشگاه آزاد در خرم آباد کاهش پیدا کردهاند. بنابراین وقتی به هیچ پاسخ منطقی مواجه نمیشویم این سوال در ذهنمان خطور میکند که چرا و به چه دلیلی وزارت علوم میخواهد رشتههایی را حذف کند؟ پاسخ پرسش روشن است و آن تقابل با دانشگاه آزاد اسلامی است.»
انتهای پیام/